»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 15 lip, 2026 21:26.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PM8 - nos ti posran
PostPostano: uto 16 ožu, 2010 16:10 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
nije... nego, posralo nas vrijeme i ovaj put.
:Bravo:
Bilo je super!
Prognoza točno onakva kavu smo vidjeli par dana prije uz još malo dobrog faktora proljeća i tendencije ka ljepšem i optimističnijem nego što je najavljeno.
:hi:
Neću previše opisivati događanja tijekom dana jer ću tako možda motivirati one koji su markirali da dođu sljedeći put.
Bilo kako bilo, od bogovskog kolesterolskog doručka, pa na dalje, fino se kusalo, a ni "vlage" nije nedostajalo. Probali smo nekoliko vrsta rakija koje rastu diljem lijepe (vjerujem, puno boljih od istarskih i primorskih), a pored slavonskih sušenih specijaliteta (kakav crni ombolo) mazalo se po tradicionalnim kobasicama i njupalo grašinu skuhanu par kuća dalje (bio je bolji od svake juhe od bobići koju sam probao). :beer:
Tijekom dana skupilo se nekih 60-ak vozila iz kojih je izašlo 100-tinjak naših dragih gostiju.
Glista je odradio 3 ture kamionom, a susretljivim djelatnicima na žičari rečeno je da prebroje pilote (u prvom redu zato da znamo račun ako naiđe neka budala iz holdinga i krene ljepit bezveze). E, pa, ti isti nabrojali su 110 pilota, a to znači da je sa crvenog spusta taj dan poletjelo rekordnih cca 100 pilota (Jere je išao samo malo pogledat). Napominjem da je rekord Sljemena možda nekih 7-10 pilota u jednom danu tako da smo jebeno digli ljestvicu (čak i sami sebi). :respekt:
Prisilni letači su tradicionalno (tradicije su se držali i primorci sa istrijanima) krstarili nad PM-om i snimili gomilu odličnih fotki. Na nekima se vidi kako sam pokušao autom napisati PM8 na parkingu, ali sam krivo procijenio veličinu slova, pa se nadam da je PM dovoljno. (Drugi puta ću uzeti auto sa boljim ajnšlagom.)
Dileri su malo podbacili sa svojim reklamama, ali ih je zato Biber uspješno iskompenzirao. Hvala Biberu na ozbiljnom shvaćanju zadatka i na dobroj prezentaciji.
Tradicionalno prisutan Tonijev Ozone zauzeo je također jedan štand prepun razne robe. :respekt:
Neki su ovdje požurili da se zahvale ispred organizatora, pa ja sad nemam puno za dodati. Ipak, spomenut ću neke:
U prvom redu najzaslužniji je svakako Glista (kao i svake godine) koji je podmetnuo leđa na nekoliko strana kako bi sve ovo bilo moguće. Hvala do neba! :respekt:
Odmah za njim najviše su pohvala zaslužili naši prijatelji koji nisu ni jednu riječ rekli na bilo koji zadatak koji im je povjeren i koji su samnom i sa Glistom dan poslje teglili stolove i razjebavali šatore. Hvala Željku Podoreškom i Zoranu Štetiću! :respekt: :respekt: Dokazali ste se kao pravi prijatelji jer znam koliko je meni nedostajalo odmaranje ili letenje u nedjelju :morning: .
Hvala Zokiju koji se pobrinuo za veliki dio doručka i koji je osigurao razglas i munjinu te koji je također otišao zadnji sa mjesta zločina (što mu nije teško palo). :respekt:
Hvala i Toniju što se brinuo za odličnu play listu i za komentare preko razglasa. :respekt:
Hvala i našim gostima koji su se uključili u podjelu hrane i pića :respekt: , a pod budnim okom i cjelodnevnim dežurstvom naših žena koje nisu posustajale cijeli dan :respekt: te konačno, veliko hvala Gornjoj Bistri i načelniku na gostoprimstvu i razumijevanju :respekt: . Ostvarili smo dobru komunikaciju s njima tako da već sada mogu slobodno najaviti još uspješniji PM9.
Veliko hvala i svima koji su smogli snage ne otići na Tribalj ili kod punice na ručak te uspjeli uveličati ovu svečanost :respekt: . Svi vi ste zaslužni što nas je bilo toliko i što je prošlo sve bez ikakvih problema uz svu onu "vlagu". Moji su slavonci malo podbacili, ali su barem poslali svoje izaslanike (a ne ko neki), zagorci tradicionalno u velikom broju, čak se i rabljanin konačno pojavio (sa sjajnom medicom - i bez riječana), a hvala i svaka čast Sinjanima koji su potegli najveći put. Istrijani voze Uaze koji trebaju 4,5 sati vamo i 4,5 sati natrag te 500 KN za gorivo tamo/vamo, ne vole vozit pijani i nisu znali da je sve besplatno, pa se nisu usudili na put da ih ne ugrize vlastita džepna zmija. Stvar je tradicije i nje se treba držati. Samo tako dolazi se do rezultata (ovakvih ili onakvih). Tradicionalno mi je žao što riječani i istrijani tradicionalno nisu došli na tradicionalni PG skup. No, to sam tradicionalno i očekivao :mocking: . OK, ovaj puta je Biondić obećao da će doći sljedeći puta, pa se veselimo tome ko ozebli suncu :Yahoo!: . PM9 nosit će podnaslov: Pri-Morje i 9 istrijana! Hvala unaprijed!!! :-D :good:

Veliki pozdrav i hvala svima :Bravo:

6 Palac gore: : CW, gburazer, Ivana, Knez, Morelli, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: PM8 - nos ti posran
PostPostano: uto 16 ožu, 2010 18:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Uh!!!

S toliko briga u glavi zaboravih spomenuti i našeg stalnog dobavljača odličnog vina. Pili ste Škrlet našeg nagrađivanog vinara Tomca.
Prisutan svake godine donirao je crno vino za kuhanje te nekoliko butelja svojih najboljih vina i odličnu dunjevaču.

Pet litara donirao je i Žac, a odličan Pauliner osigurao je Zoki.
Ne sjećam se tko je sve donio rakiju, ali uživali smo u degustacijama.

Te su butelje bile predviđene kao nagrade za najbolje plasirane u piki, ali zbog nedostatka elektronske pike ili duljeg metra, a uz to i zbog sigurnosnih razloga (snjeg kojeg je naslagala ralica oko pike), odlučili smo se samo za slobodno letenje, a nagrade će biti dodijeljene za najbolji dojam pri slijetanju. Imamo za sada uvjerljivo prvo mjesto, ali se još dogovaramo za drugo i treće. Nagrade su osigurane i čekaju na podjelu.

Zaboravih u prvobitnom tekstu spomenuti i naše babe koje su cijeli dan čučale za stolom u šatoru i dijelile klopu te Tonija koji je nekoliko zadnjih godina osiguravao razglas, DJ-a, uređivao štand i pomagao u organizaciji oko svega. Ispravio sam to vrlo brzo i nadam se da mi se neće jako zamjeriti.
Isto tako nadam se da mi neće zamjeriti ni drugi koje nisam spomenuo, a koji su svojim nesebičnim zalaganjem omogućili još jedno PM.
Čim se sjetim ili me netko podsjeti ispravit ću i to.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: