»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 17:11.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HRVATSKO DRŽAVNO PRVENSTVO 2014
PostPostano: pet 13 pro, 2013 18:27 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
ha ha ha
u Istri je rezultat bilo nekaj tisuc kuna minusa, u slo smo kompletnu organizaciju prepustili Prevcu :lol: .
.......dosli do mene i zahvalili se za ulozeni trud.....
ha ha ha

Nisi ti Siniša kriv, nije kriva ni komisija koja nema izbora.... krivi smo mi piloti.

Želim Vam puno sreće u organizaciji državnog prvenstva Hrvatske u Srbiji.

Vrh

PostPostano: sub 14 pro, 2013 14:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
[quote="McB"]Gospodine Odžak,

namjerno pišem bez 'poštovani', a to će bit kasnije razjašnjeno u tekstu zašto.

Ovdi se gotovo nema što dodati ili oduzeti! Nikolina je se pokazala kao osoba sa mu...a i rekla je ono što u našem društvu fali! Jere je čovijek bez imalo takta i tolerancije uvijek je on i samo on u pravu! Voli ogovarati ljude pred drugima vrijeđati kada nisu u prisutvu potcenjivati i veličati sebe i svoje letačko znanje! Dobar pilot za mene je ne samo onaj koji je odletio 300 km i više i koji može letiti u vrlo žestokim uvijetima nego je dobar pilot onaj koji pozna svoje PSIHOFIZIČKE granice i nikada ili barem gotovo nikada se ne razbija svako malo po raznim terenima! Dobar pilot i dobar čovijek je onaj koji zna priznati svoju grešku iznesti i reći gle tu sam pogriješio (jer svi griješimo i da mi je po 100 eura kada sam se upustio u zrak zbog potcenjivavanja meteo uvijeta imao bih sigurno barem 30ak tisuća eura)i uvažavati mišljenje i drugih ljudi i drugih pilota! Jere to nema, njegovo skromno letačko znanje i njegovo veličanje toga i samoga sebe je ga dovelo da se povredio milijun puta! Uvrijedio je mnoge pilote posve bez razloga ili neznanja voli pričati o gotovo svakome loše ako nije prisutan i želi uvijek biti u pravu a to na žalost je daleko od istine! Ovuka je tip od krvi i mesa sa nekim dosta lošim ljudskim osobinama ali nije tip koji će podbaciti u organizaciji, nije tip koji će nekoga vrijeđati ili podcjenjivati nije tip koji će iznositi tuđe loše osobine kada toga nema i definitivno nije tip kriminalac! Odsjedio je u istražnom zatvoru i dokazao da je bio u pravu ali ga je time konkurencija i politička mafija uništila financiski jer nije bio dovoljno veliki srbin! On doduše traži putem suda moralnu i materijalnu nadoknadu ali netko tko jednom uđe u takvu mašinu ovakvih "država" zna da je to nemoguće nadoknaditi! Svi oni piloti koji su sa naše strane došli u kontakt sa Ovukom (da ne ispadne da je on neka super pozitiva od čovjeka i o mene se ogriješio nešto privatno prije nekoliko godina)mogu o njemu reći samo ulavnom u superaltivu! Za one koje ja znam da su letili negdi sa njime (Toni, Roka, Tomac, Brođani, Zagorci)sigurno neće reći da je nacionalista širitelj mržnje potcjenjivanja i sranja po drugim ljudima bez obzira kojem plemenu pripadali. Pa ako se porede organizatorske sposobnosti njih dvojice to je kao da poredite mercedes i konjska kola! Ovuka je imao i helikopter kada je organizirao natjecanje u BiH a Jere nije niti isplatio nagrade za pilote. Iskreno se nadam da će Ovuka (ali nikada se nezna)to dobro i na zadovoljstvo svih pilota odraditi i na tom budućem natjecanju i da će uložiti maksimalan trud da to bude u njegovom stilu kada to želi! Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji upražnjavaju i vole ovaj naš sport!

7 Palac gore: : dr zdravko, Flying_man, jandaneli, JERKO, McB, sale, tsimunov    
Vrh

PostPostano: sri 18 pro, 2013 19:54 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
zlatko2508 je napisao/la:
Nije vezano uz temu (državno prvenstvo ) ipak korisno :)
Prilikom dolaska na letilišta i domaćinstvo kod Jerke obavezno ponjeti potvrdu o nekažnjavanju : unknown:

Prijatelju dragi kod mene su dobro došli svi i nisam ja zakonodavni organ da nešto tražim,kod mene se jede pije,je...eleti i zabavlja a to vrlo dobrop znaju svi a vezano za kažnjavanje ,to je tema što je danči postavio pitanje pa sam stavio taj novinski članak o direktoru utrke a ako se vidimo možda ti ispričam priču iz Banja Luke vezano za organizatora Željka Ovuku.Kod mene je bio i Bujke i Žuti iz Srbije i ništa im nije falilo,to nema veze ali stvari su malo dublje prirode što je jednim dijelom Danči obrazložio a odnosi se porast i natjecatelja i pilota u Hr.Meni je osobno u interesu da se ovaj sport u Hrvatskoj razvija a ne da pada što mislim da je i debeli razlog monopolizam državnog a naročito što državno Hrvatsko putuje po Balkanu,pa što makar nije u austriji ili njemačkoj,ja mislim da sam dosta doprinijeo Hrvatskom paraglidingu osnivanjem prvog obučnog centra,organizacijom natjecanja,FAIutrka,registracijom tri letjelišta i dalje imam volje kao na početku.DP ne mora biti u Sinju nek ga Tići organiziraju na bijelopolju,triblju ili već.O tom se radi a što se tiče potvrde o nekažnjavanju još neznam nikog u ovom sportu koji je kažnjen za djelo i zakona o zračnom prometu,znači svi su dobro došli kod mene i na moja letjelišta kao i uvijek a to svi znaju.

l.p jere

1 Palac gore: : zlatko2508    
Vrh

PostPostano: čet 19 pro, 2013 0:18 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 09 srp, 2010 7:24
Dao Palac gore: : 379 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 0
Gospodine Odzak, a Vi ste cisti kao suza?! Ako nekog morate prozivati, onda prozovite mene! Ja sam Vam jasno i glasno uputila pitanja, na koja Vi ne odgovarate. Pustite Voju van diskusije, jer, ima on putra na glavi, ali Vi imate zivote na savjesti. Pitam se kako spavate nocu?!
Opadanje broja natjecatelja nema nikakve veze s ovim sto Vi iznosite, a Vi oporavku tog broja ne mozete doprinijeti jer se i sami ne takmicite vec godinama ni na jednom iole relevantnom natjecanju.
Zasto se ne bi DP odrzavalo van granica HR, ako nema zainteresiranisti da ga netko drugi osim Tica organizira? Nije vazno gdje je, nego je vazno da uopce postoji! Evo, predlazem da 2014 ne idemo na DP u Srbiju, nego da se ide u Brazil! Mozda bi to bilo blize doma. Tribalj, Bjelopolje?! Pa siroko Vam polje, izvolite Vi organizirati! Smatram da je Box nakon mojeg posta lijepo objasnio kako se natjecatelj osjecao kod Vas, a ima se tu jos toga za dodati.
I zaista, nemojte se vise sramotiti ovako javno, ako isto tako ne mozete odgovoriti na najjednostavnija pitanja koja sam Vam uputila. Jer, na kraju krajeva, ne dugujte te odgovore meni, nego siroj letackoj javnosti!

Ako imam kakvu gresku, to je jer tipkam s gejfona u kasni sat...i festu od posla...

4 Palac gore: : dr zdravko, Roman Lavriv, tsimunov, Vojo    
Vrh

PostPostano: čet 19 pro, 2013 21:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
E, jebiga, Jere, al ovo više nema smisla. Kao i većina šutljivih, mislio sam da će ovo proć ko i svako sranje u 12. neletivom mjesecu, al ovo što si ti napisao o Voji, (a i više ono prije, dok je bio u ćuzi), prešlo je svaku granicu dobrog ukusa pristojnog čovjeka. Kao što se valjda sjećaš, tema je krenula od neodržavanja HR prvenstva u HR. Ok, tu svi znamo tvoje stavove i većina ih, na neki način podržava ili barem poštuje. Prvo, kolikogod mislim da je Trpko jebeni birokrata koji sve gleda crnobijelo (Trpko, nemoj mi sad uskočiti objašnjavati, pls), pogodila me je tvoja izjava o gamadi i Slovencu koji se trpa organizirati DP. Da ne bude tzabune, Jere, ja sam Slovenac, Ribnica na Dol. I nisam ništa manji Hrvat nego Trpko, ili ništa manji Hrvat nego VOJISLAV ( namjerno velika slova, citiram te Jere).Čak, dopusti mi reći, nisam ništa manji Hrvat od tebe Jere. Zašto, ako se pitaš? Volim ovu zemlju isto kao i ti, a ta ljubav nije propisana na način kako je ti zamišljaš. Ljubav prema DOMOVINI (namjerno velika slova) je nešto što svaki čovjek nosi u sebi, rođenjem ili postojanjem. A ta ljubav odnosi se i na tebe, Jere, i na Trpka, i na Jožu, Pintara, i na Voju, da ne nabrajam dalje. Zato što je ljubav nemjerljiva. Ali tebe jebe nešto drugo, Jere. Jebe te to što svojim, da , svojim aršinom (metrom, laktom, nadlakticom ...) mjeriš sve ljude okolo sebe. Ne postoji TVOJ metar Jere, postoji univerzalno MJERILO za ljubav, iskrenost, razumijevanje.... I onog najslabijeg i onog najjačeg. Snaga i prijetnje kojima se razmećeš su samo urlanje napaćenog vuka s Dinare, nešto što bi samo po sebi trebalo donijeti prevlast tvome mišljenju. Čemu Jere? Čemu sve ovo što si napisao, gotovo u jednom dahu, bez zareza, velikih slova i interpunkcije? Čemu toliki jal? Zar doista želiš da te svi "poštuju" zato što si velik i jak, a ne po tome kako razmišljaš i kako se odnosis prema ljudima? Da se razumijemo Jere, ja s tobom nemam nikakvih negativnih iskustava, dapače, i dalje si mi drag, makoliko se ti kurčio da mi dokažeš suprotno. U mom rječniku ne postoji riječ "mržnja", kao što ne postoji riječ "obožavam". I nikad ih neće biti. Zato što znam , Jere, da su te dvije riječi antipodi, a u isto vrijeme su prst i nokat, i zaokružuju svekoliki opus patnje mnogih ljudi. Da skratim, Jere, ako baš imaš neodoljivu želju nastaviti ovako, skinut ću se s ovog foruma, ako ništa, ono barem da mirno spavam. Naša divna Nike (božica pobjede, ako nisi znao), dvaput te je upozorila, nježno, kako ona to već zna.

ps

Bio sam nedavo na sahrani našeg letačkog i ljudskog prijatelja i uzora, Željka Razuma. Počasni vod HV-a ispalio je tri plotuna. Nitko, ali baš nitko od nas, nije znao kakve veze ima mirni, blagoćutni , Željko Razum s tim. I netko je (mislim Badel) rekao - postoje ljudi koji se nikada neće razmetati svojim djelima.

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

10 Palac gore: : Damjancic, dr zdravko, Franco, isantek, marin, McB, Mirko, Sinisa T., toni, Vojo    
Vrh

PostPostano: čet 19 pro, 2013 21:42 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Šjor Romane ,ovako ko autsajder i mali Hrvatski navijač ,ako smijem reći...
Da neki naši letaći idu u Srbiju uopće mi ne smeteta , da Srbi dolaze ovde uopće mi ne smeta .
Da se u Srbiji organizira Hr prvenstvo , dok joj je na ćelu jedan vojvoda (doduše sa zamrznutim mandatom)malo mi se gadi.
Ali nakon nekih izjava nekih naših reprezentativaca (mojih navijačkih uzora) sasvin mi je svejedno da dodjela odlićja bude i u S.Mitrovici.
Da ti odeš sa foruma bilo bi mi jako žao.(iskreno)
Osobno bi da sam admin ovaj topit zatvorio a neka nadležna tijela kažu svoje.

Ja ko mali Hr,navijač koji ne voli nogomet više ne navijam za nikoga,aj dobro
pratit ću Pimtara i X-alps uz plinkovac gorki (ni žuja mi ne ide više) :hi:

1 Palac gore: : Roman Lavriv    
Vrh

PostPostano: čet 19 pro, 2013 21:47 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Vulkanizer je napisao/la:
Osobno bi da sam admin ovaj topit zatvorio a neka nadležna tijela kažu svoje.

Podržavam... dapače, molim ih (admine, ne nadležna tijela)

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: pet 20 pro, 2013 10:18 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Oprostite na malom off topicu - na DP SHS 2014 u Srbiji do sad se prijavilo 50 natjecatelja iz 15 zemalja. Gledajući u sportskom smislu, a uglavnom tako gledam kad su u pitanju natjecanja ovaj naš sport, ovo je nazamislivo na SAMO Našem Držanom prvenstvu. Iznimka je 2009. i DP u Istri nakon utrke Svjetskog PG kupa kad je zaostalo ponešto stranaca i kad je bio vrlo poznat direktor utrke. Zašto je ovo bitno. Osim iskustva koje natjecatelji stječu velikom i kvalitetnom konkurencijom na različitim terenima, biti zadnji na DP Hrvatske u ovakvoj konkureciji može donijeti više bodova nego da ste u prvih pet na samo Našem. Naravno, ako su motivi drugačiji toplo preporučam novac za kotizaciju DP-a uložiti za PG vodiča po Alpama, Andaluziji, Brazilu ili Južnoj Africi. Čemu se gnjaviti sa natjecanjima, pa taman ona bila i u našoj Domovini.

3 Palac gore: : dr zdravko, McB, solarich    
Vrh

PostPostano: pet 20 pro, 2013 13:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Što rade na ovom postu oni koji niti misle niti mogu niti će otiči na bilo koje natjecanje ??????

Ili sam ja naivac , ali izgleda kao poželjna destinacia... http://www.youtube.com/watch?v=9ArNLVTn9x0#t=14

ps..Jerko o tebi se i tu pričalo kao o močnom priznatom i uvaženom jeba**, ajde angažiraj tajnicu ,bilo koju neletačicu znam da ih imaš preko nekoliko oko sebe da nešto napišu da te malo veličaju , viš da je to moderno!!!!!!!!!

1 Palac gore: : Vojo    
Vrh

PostPostano: pet 20 pro, 2013 14:43 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Glede sugestija da se tema zatvori:
Naslov teme je "HRVATSKO DRŽAVNO PRVENSTVO 2014". To će još dugo vremena biti aktualno pa mi nema smisla zatvarati jer će nova tema istog naslova sigurno biti ponovo otvorena, a u suštini se neće ništa promijeniti - i dalje će se održavati u Srbiji i to će i dalje neke ljude smetati, bilo iz praktičnih ili drugih razloga.

Jerko si je olakšao dušu kako on to već zna, dobio zbog toga odgovarajuće odgovore, pp-om prihvatio kritiku zbog korištenja neprikladnih riječi na forumu, malo se brisalo i upozoravalo, pa mislim da je taj dio teme ionako već iscrpljen. Apeliram jedino na Jerka da ne odgovara više na zadnje napise i kritike jer je mislim dovoljno dobro objasnio svoj pogled na stvari (ako isključimo dijelove o Ovuci i Voji) koji možda nije većinski, ali nije ni usamljen (vidi anketu).

Umjesto pozivanja na zatvaranje teme, jednostavno prestanimo skretati s teme. Tema se inače u praksi zatvara ako je očito iscrpljena i svi nastavci jesu i mogu biti jedino skretanje s teme ili se privremeno zatvara kako bi se sudionici mogli 'ohladiti' (kada počnu osobni napadi teško je 'zadnju' ostaviti onom drugome) te da ne dođu u napast napisati nešto što će kasnije sigurno sami požaliti.

2 Palac gore: : josipc, jrabic    
Vrh

Naslov: Re: web strana DP 2014
PostPostano: pon 06 sij, 2014 11:34 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
Postavljena je uradna web strana za zajedničko DP 2014.
http://www.airtribune.com/shs2014

LP Sinisa

Pozdravljen gosp. Sinisa

Cestitka na dobivenoj org Hdp odnosno SHS i velikom odzivu hrvatskih pilota za odlazak u susjednu drzavu.

Ukoliko zelite klub Pegaz moze donirati kombi za HR natjecatelje jer u njemu ima taman ima mjesta koliko ima
Hrvatskih natjecatelja + sofer.Sretno Hrvatima na Trputecovom drzavnom natjecanju koje neznam kako god da ga nazovem.
Ptrvenstvo kraljevine SHS. Sretno HR .

Vrh

PostPostano: pon 06 sij, 2014 14:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljen gos. Jerko

prvo ispravka krivog navoda....
drzavno prvenstvo nisam dobio ja .. za organizaciju dp se je komisiji na raspis prijavilo drustvo KSL Tici... njima je od strane komisije dodjeljena organizacija... ko i prijasnjih godina radimo zajednicka DP tako da u tom projektu sudjelujejo drustva iz srbije i slovenije, te njihovi zrakoplovni savezi.
Tu se ne radi o malverzacijama i muckama kako vi pisete... na vrijeme bi se prijavili potom bi i vasa ponuda za organizaciju bila obravnavana.

JERKO je napisao/la:
Ukoliko zelite klub Pegaz moze donirati kombi za HR natjecatelje jer u njemu ima taman ima mjesta koliko ima
Hrvatskih natjecatelja + sofer.Sretno Hrvatima na Trputecovom drzavnom natjecanju koje neznam kako god da ga nazovem.

Zahvaljujem vam se u ime organizatora, takmicara na ponudi za donaciju kombija... molim vas samo da nam ponudu o donaciji kombija dostavite pismeno kako bi na vrijeme mogli vas kombi ponuditi cro takmicarima.

LP Sinisa

p.s. Mi ko organizatori bili bi najbolj zadovoljni kada bi vi t.j. vase drustvo konacno poravnalo dugovanje prema nama ko organizatoru dp, a nastala na jednom od predhodnih dp.

3 Palac gore: : dr zdravko, McB, sale    
Vrh

PostPostano: uto 07 sij, 2014 5:47 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
Pozdravljen gos. Jerko

prvo ispravka krivog navoda....
drzavno prvenstvo nisam dobio ja .. za organizaciju dp se je komisiji na raspis prijavilo drustvo KSL Tici... njima je od strane komisije dodjeljena organizacija... ko i prijasnjih godina radimo zajednicka DP tako da u tom projektu sudjelujejo drustva iz srbije i slovenije, te njihovi zrakoplovni savezi.
Tu se ne radi o malverzacijama i muckama kako vi pisete... na vrijeme bi se prijavili potom bi i vasa ponuda za organizaciju bila obravnavana.

JERKO je napisao/la:
ispricavam se ukoliko u ispisu ima gresaka a razlog je jr pisem s iphona

Zahvaljujem vam se u ime organizatora, takmicara na ponudi za donaciju kombija... molim vas samo da nam ponudu o donaciji kombija dostavite pismeno kako bi na vrijeme mogli vas kombi ponuditi cro takmicarima.

LP Sinisa

p.s. Mi ko organizatori bili bi najbolj zadovoljni kada bi vi t.j. vase drustvo konacno poravnoalo dugovanje prema nama ko organizatoru dp, a nastala na jed cnom od predhodnih dp.

Ha haha nema problema za vase d.p samo nam dostavite racun na nasu adresu i to rjesimo,nego gosp Trputec zar nakon toliko natjecanja niste naucili da Hrvatski zrakoplovni savez daje blagoslov da bih se natjecanje odrzalo.U ovom slucaju vi dte osobno stavili datum D.P na slo kalendar a da nije izislo u HR kalendaru te se pozivate na komisiju i odvodite ljude ns SHS i zaobilazite odluku izvrsnog odbora HZS-a cime ste pocinili djelo povrede statuta HZS-a te nametanje vlastite nacionalne uvrede Hrvata a to se vidi po prijavi natjecatelja na tzk HR drzavno prvenstvo.To je vasa osobna malverzacija za koju bih mogli i zakonski odgovarati.Odakle vam pravo da svojevoljno odreðujete kad i gdje vodite HR natjecatelje i time vrijedjate n svjetlo acinalni identitet Hrvatskih natjecatelja,ali o tom ce mo vise znati nako objave kalendara HZS-a .Ukoliko savez da zeleno za SHS osobno cu se ispricati Hr javnosti a ukoliko ne osobno cu se potruditi da vise nikad ne budete organizator D.P jer tad ste osoba koja radi protiv drzave HR cime ce te zakonski odgovarati za pocinjeno djelo malverzacije st cinite vec dugo godina,a o dugu za koji se hvatate posaljite nam uplatnic[ te ce vam biti isplaceno. L.p gosp Sinisa Trputec /color]

Vrh

PostPostano: uto 07 sij, 2014 8:42 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
ajde oladi malo jere neče zbog ove situacije nastati ni kraljevina SHS ni nova jgoslavija. sport nebi trebalo vezivati za politiku ( ako si pravi sportaš) a to što ti ne smiješ ili ne želiš iči u srbiju to je tvoj problem i nemoj ga nama ostalima naturati toliko pozdrav!!!

1 Palac gore: : McB     1 Palac dolje: : Vulkanizer
Vrh

PostPostano: uto 07 sij, 2014 13:20 
Offline     DHV 2-3

dr zdravko je napisao/la:
ajde oladi malo jere neče zbog ove situacije nastati ni kraljevina SHS ni nova jgoslavija. sport nebi trebalo vezivati za politiku ( ako si pravi sportaš) a to što ti ne smiješ ili ne želiš iči u srbiju to je tvoj problem i nemoj ga nama ostalima naturati toliko pozdrav!!!

Pozdrav Zdravko

Ja ne naturam, ija sam dapače nekoliko puta pozvan u Srbiju,ali samo bih htio skrenuti pažnju a sve u interesu HRVATSKOG razvoja ovog sporta da natjecanja ne smiju odnosno ne moraju ići van zemlje jer kao rezultat toga imamo sve manje pilota koji bi se Htijeli natjecati u Hrvatskoj.ja neznam,ja osobno nemam neko velebno takmičarsko iskustvo ali imam učestvovanja na Fai tekmama i jedino što želim je da se iskorištavaju potencijali u Hrvatskoj,neznam ali u nekoliko navrata mi se obratilo na taj način a to je vezano za rečenicu "ako ne Smiješ"iskreno bio sam učesnik rata kao maloljetnik pa nadalje i kasnije radio kao instruktor na temeljnoj obuci vojske ali nemam straha radi toga ne pojaviti se niti na kopaoniku niti Banja luci jer mislim da sam prvi u Hr koji je na organizaciji natjecanja imao natjecatelje iz Kragujevca i Titova Užica i koji su otišli iz Sinja jako zadovoljni te bili u posjeti mojoj familiji,znači nema veze s ratom itd itd nego isključivo odvlačenjem natjecanja u druge krajeve,zemlje čime se gubi na razvoju PG kod nas a ja sam taj koji obožava ovaj sport i jednostavno sam stao pred zid i ne želim da se to događa bez obzira na troškove organizacije i ostalo,znači ja jednostavno želim da mi Hrvati stanemo pod našu Hrvatsku zastavu u Hrvatskoj,Zagorju,Sinju,ili nebitno,hvala bogu imamo potencijala.To što je organizator ovog Opena koje nije Hrvatsko državno natjecanje nego Open tekma, ovo nazvao Hr nacionalnim to nema nikakve veze,pa pokazuje broj prijavljenih.Ja sam poslao zahtijev za organizaciju Hrvatskog Državnog prvenstva koje planiram od 4-10.7 na letjelištu Greda ili Svilaja i nije otvorenog tipa,znači čisto Hrvatsko natjecanje o kojem će biti riječi na skupštini koja bi se trebala održati uskoro u HZS-U na kojoj ću i ja biti nazočan, pa ukoliko se donese odluka Hrvatsko nacionalno natjecanje će biti kod nas a oni koji žele na open na kopaonik će ići na open natjecanje.Mislim da se ovime daje šansa i drugim pilotima koji nisu klase Marko,Habek itd da pokažu koliko znaju i dobiju svoje mjesto na Prvenstvu Hrvatske.Eto nadam se da sam ti objasnio da ne naturivam svoje mišljenje nikom.Pa ne plaćam članarinu HZS-u da bih mučao ukoliko mi se nešto ne svidi nego da imam pravo iznijeti svoje mišljenje i prijedloge, pa eto npr ove godine počimamo sa županijskim natjecanjima o čemu će te biti obavješteni a to je opet da se poteknu ljudi na nižem (županijskom nivou) da se natječu i da se sport razvija,prijatelju radjaju se mladi entuzijasti kojima treba dati priliku.

lijep pozdrav

2 Palac gore: : dr zdravko, tomac    
Vrh

PostPostano: uto 07 sij, 2014 14:25 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
Ha haha nema problema za vase d.p samo nam dostavite racun na nasu adresu i to rjesimo,nego gosp Trputec zar nakon toliko natjecanja niste naucili da Hrvatski zrakoplovni savez daje blagoslov da bih se natjecanje odrzalo.U ovom slucaju vi dte osobno stavili datum D.P na slo kalendar a da nije izislo u HR kalendaru te se pozivate na komisiju i odvodite ljude ns SHS i zaobilazite odluku izvrsnog odbora HZS-a cime ste pocinili djelo povrede statuta HZS-a te nametanje vlastite nacionalne uvrede Hrvata a to se vidi po prijavi natjecatelja na tzk HR drzavno prvenstvo.To je vasa osobna malverzacija za koju bih mogli i zakonski odgovarati.Odakle vam pravo da svojevoljno odreðujete kad i gdje vodite HR natjecatelje i time vrijedjate n svjetlo acinalni identitet Hrvatskih natjecatelja,ali o tom ce mo vise znati nako objave kalendara HZS-a .Ukoliko savez da zeleno za SHS osobno cu se ispricati Hr javnosti a ukoliko ne osobno cu se potruditi da vise nikad ne budete organizator D.P jer tad ste osoba koja radi protiv drzave HR cime ce te zakonski odgovarati za pocinjeno djelo malverzacije st cinite vec dugo godina,a o dugu za koji se hvatate posaljite nam uplatnic[ te ce vam biti isplaceno. L.p gosp Sinisa Trputec /color]

Jerko mislim da je Ratko u svom zadnjem postu dao objasnjenje nastale sitvacije, koliko znam KSL Tici su se u roku predvidjenom za prijavu organizacije DP jedini prijavili, sto je vidno iz njegovog posta... to sto ti nakon toga dizes toliku galamu je pricekovano, jer to radis iz godine u godinu... zasto se jednom ne prijavis na vrijeme...naravno ako ispunjavas zahjeve za prijavu na raspis...o tome pise u pravilniku... i potom ne bi bilo problema. Ne zanm u cemu ja to na nacionalnoj osnovi vredjam hrvate, jer potom bi ko prvo vredjao samog sebe koji sam isto tako hrvat...nazalost ne toliko velik ko sto se neki propagiraju na tom forumu. Neznam sto je tako sramotno stati pod hrvatsku zastavu negdje u tujini.... za mene je drzavni prvak ne glede u kojoj zemlji se organizira DP - drzavni prvak. Pozivati se na nacionalni ponos, nacionalne uvrede, malverzacije mislim da to u nasem sportu nema smisla. I na kraju ajde jednom Jere napisi barem jedan post u kojem neces velicati svoje ratno iskustvo... svoju borbu... zasluge...ta vremena su za nama.... nisi ti jedini bio u ratu...

LP Sinisa

p.s. uplatnicu saljemo postom, nadamo se da cete dug poravnati te cemo tako rijesiti i ta problemcic.

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

PostPostano: sri 08 sij, 2014 0:51 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Polako i ja razmisljam o napustanju ovog foruma:-((.svatko moze srat po svakume pa nikom nista. Laku noc i ugodno letenje sutra:-)). Jozef

1 Palac gore: : sale    
Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 7:46 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
jrabic je napisao/la:
Polako i ja razmisljam o napustanju ovog foruma:-((.svatko moze srat po svakume pa nikom nista. Laku noc i ugodno letenje sutra:-)). Jozef

To ti je Demokracija. Nekad je Služba fino pratila, pa te posjete 2 druga milicionera i obave vaspitni pendrečni razgovor na licu mjesta ili te odvedu u stanicu da tamo u miru porazgovaraju s tobom.

2 Palac gore: : Dragan Sepac, Zoki    
Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 10:05 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
je to je bil jedini lek za naš balkanski mentalitet, leka kakti nema i gle doklen smo dogurali!!!pozdrav

1 Palac dolje: : Josip K-T
Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 11:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
toni je napisao/la:
jrabic je napisao/la:

To ti je Demokracija. Nekad je Služba fino pratila, pa te posjete 2 druga milicionera i obave vaspitni pendrečni razgovor na licu mjesta ili te odvedu u stanicu da tamo u miru porazgovaraju s tobom.

Ma demokracija je jebeno precijenjena!
Da ne kažem; za qrac!
Em što može svatko pisat što hoće, em što sad može i otić kad hoće.
Ma nema toga u uređenim sustavima! Kud ćeš brale?! Na neki novi forum? Opet skupljat istomišljenike i grupisat se? Aaaa, NE, NE MOŽE! Što kaže Toni, pozvalo bi te (nedavno) na informativni razgovor gdje si dobio vaspitnu šamarelicu i otišao si doma sretan.

I šta sad!? Sad će kobajagi moralisti (tj. oni koji prvi krenu) napuštat forum, a ja neka i dalje čitam o novim pegazicama.
Ima svi da ste tu i stoički izdržite i ovu zimu isto kako ste izdržavali i sve zime do sada.
Podsjećam vas samo da je bilo "oštrih" i "dugih" zima. Trebalo je satima čitati Borisov Proces, Zločin i kaznu po Iveši, ili Patnje mladog Snage, a sve redovito podgrijavano nedostatkom proreda i razmakom kod interpunkcija u noticama Voje ili Jereta. Ma nema tog kamina koji bi me mogao zagrijati i dati osjećaj topline doma u trenucima opuštanja uz sve te volšebne proze.

Sad, kad bolje razmislim, čak bi mi sve to nekako mazohistički nedostajalo nebi li upotpunilo sliku o PG; da bi prvoproljetna navala adrenalina imala smisla kad jurne kroz žile začepljene spomenutom prozom i pri ulasku u želudac napravila: PLOP!

Tek nakon tog PLOP-a vidik zaista može bukvalno puknuti preko zagorskih brega čežnutljivo prema Karlovcu i od te zaglušljive buke potpuno zatomiti u off-u ovozimske forumske radosti.

I zato...
IZDRŽITE JOŠ MALO!
Kraj demokracije je blizu!
Stiže opća anarhija - granice su otvorene!

Zadnja izmjena: Box; čet 09 sij, 2014 13:03; ukupno mijenjano 1 put/a.

13 Palac gore: : Bumper, Danči, Draženko, isantek, janjecic, jerry, Morelli, profa, Sinisa, Todd, toni, Zoki, zupanich    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: