»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 9:10.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: OTVORENO DRŽAVNO PRVENSTVO HRVATSKE 2015
PostPostano: pet 17 tra, 2015 0:54 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Vidimo se na Lijaku!

Sta ces kad imamo nacionaliste umjesto patriota....
Dno dna. Prvo dozvole a onda ostalima zavrsni udarac tako da nitko ne leti.

3 Palac gore: : Danči, jrabic, simon    
Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 12:34 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
hrga je napisao/la:
Vidimo se na Lijaku!

Sta ces kad imamo nacionaliste umjesto patriota....
Dno dna. Prvo dozvole a onda ostalima zavrsni udarac tako da nitko ne leti.

Ne vidim kakve ovo ima veze s nacionalizmom ili patriotizmom?

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 14:05 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Sve su ovo problemi koji se mogu riješiti u pola sata (s malo dobre volje). Državno prvenstvo se nikad nije otkazivalo.

I prije je Komisija (posebno predsjednik) bila suočena s razno-raznim problemima i pritiscima, većim ili manjim, no stvari su se uvijek riješile na način da sport bude na prvom mjestu, a postignuti kompromisi su bili prihvatljivi svima.

Moram priznati da sam dosta apatičan glede državnog, jer su zagrebački sportaši i dalje izvan sustava HZS-a i ne mogu se natjecati (bar ne službeno). Usprkos razočaranju, podržao sam novu Komisiju, radi novih natjecatelja, onih koji se žele (i mogu) natjecati i na kraju reprezentativaca koji zaslužuju ići na velika natjecanja.

Ovo što čitam ne služi na čast Komisiji. Komisija je nekad funkcionirala demokratski, odluke su bile gotovo uvijek jednoglasne i u Komisiji je predsjednik bio tek najistaknutiji član, koji je respektirao odluke članova Komisije zaduženih za konkretno područje.

Čitajući postove aktualnog predsjednika, čini mi se da su se stvari bitno promijenile. Zanima me da li griješim?
Posebno me zanima koja je sadašnja uloga ostalih članova Komisije? Ako Jerko ima njihovu bezrezervnu podršku, past ću u nesvijest i neću više reći ni riječi.

Pozdrav,
Ratko

6 Palac gore: : Danči, jrabic, McB, Nik01, Sinisa T., toni    
Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 15:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljen Ratko,

u pravu si drzavno nikad nismo otkazali, da smo HZS i Jeretu dali vise od pola sata...takoreci dva tjedna vremena, da isti nisu odgovarali na emaile, telefonske pozive potom nemas s kim rjesavati problem...mislis da je nama ko organizatoru bilo lako otkazati DP...poslije par mjeseci rada, priprema..ogromnim kubicima navozene zemlje, udarnickog rada Jozefa i ekipe...ogromno rada i sredstava je ulozeno pa te neko na kraju ....

Sto se tice komisije... nadam se da ce clanovi komisije staviti svoj post poslan Jerku na forum potom ce neke stvari biti jasnije..

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 16:19 
Offline     DHV 2

Član od: čet 24 ruj, 2009 7:05
Dao Palac gore: : 217 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 206 / Palac dolje: : 7
Sto se tice komisije... nadam se da ce clanovi komisije staviti svoj post poslan Jerku na forum potom ce neke stvari biti jasnije..

Pozdrav letačka nacijo,na ovo pitanje ćemo odgovoriti odmah čim se čujem sa Darkom i Damirom te donesemo skupnu odluku oko tog pitanja.
Dotad Lp.
Žiga

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 16:41 
Offline     DHV 2

Citat:
Čitajući postove aktualnog predsjednika, čini mi se da su se stvari bitno promijenile. Zanima me da li griješim?
Posebno me zanima koja je sadašnja uloga ostalih članova Komisije? Ako Jerko ima njihovu bezrezervnu podršku, past ću u nesvijest i neću više reći ni riječi.

Pozdrav,
Ratko

Lp Ratko,ako te zanima uloga članova komisije to je bilo u par navrata pisano,ali pošto svi redovno ne čitate sve postove evo kako smo raspodjelili rad u Parajedriličarskoj komisiji:Darko Potočki-zračni prostor, Damir Habek-preleti ujedno i izbornik za reprezentaciju u preletima, Izidor Maltarić- precizno slijetanje ujedno i izbornik za reprezentaciju u preciznom slijetanju.

Što se tiče pitanja bezrezervne podrške tu je kod mene niko nije imao niti će je imati ako ja odlučim da nije u pravu a mislim da i ostali člani komisije imaju isti stav,ali to moraju oni reči.

Mislim da sam tebi i ostalim ljudima dobre volje barem djelomično odgovorio na pitanje.

Lp.
Žiga

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 16:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Kao što kaže Žiga isti stav je i moj.

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 17:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Koji stav?
"Nitko nema moju bezrezervnu podršku!"
To nije stav nego tzv. floskula.

Odgovoriti na pitanje, a izbjeći bit pitanja. Ratko je valjda pitao da li podržavate ove donesene odluke ili ne?
Pojedinačno valjda!?
Ok, ne želite se pojedinačno izjasnit, neka. I morate se sastati da donesete zajednički stav, ma neka i to.
Ali najbitniji dio pitanja je mislim bio, jeste li uopće bili u poziciji utjecati na te odluke? Jeste li znali da se spremaju? To valjda znate odgovoriti sami za sebe i bez da se sastajete.

I Žiga, kakvo je to objašnjenje da je komisija podijelila posao? Kakve to veze ima? A nije valjda da svatko od vas zna samo svoje i nema blagog pojma o drugim aspektima posla.
Komisija ima zajedničku odgovornost, ili ne funkcionira.

.

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 17:59 
Offline     DHV 2

CW je napisao/la:
Koji stav?

Odgovoriti na pitanje, a izbjeći bit pitanja. Ratko je valjda pitao da li podržavate ove donesene odluke ili ne?
Pojedinačno valjda!?
Ok, ne želite se pojedinačno izjasnit, neka. I morate se sastati da donesete zajednički stav, ma neka i to.
Ali najbitniji dio pitanja je mislim bio, jeste li uopće bili u poziciji utjecati na te odluke? Jeste li znali da se spremaju? To valjda znate odgovoriti sami za sebe i bez da se sastajete.

I Žiga, kakvo je to objašnjenje da je komisija podijelila posao? Kakve to veze ima? A nije valjda da svatko od vas zna samo svoje i nema blagog pojma o drugim aspektima posla.
Komisija ima zajedničku odgovornost, ili ne funkcionira.

.

Mislim da sam bio dovoljno jasan pod Ratkovim pitanjem,a ako Ratko smatra da nisam pravo odgovorio on bi trebao preinačiti pitanje na koje bi mu sigurno odgovorio.
Kao što si sam zaključio, ali krivo,mi se ne trebamo sastati niti šta dogovoriti,mi smo več ranije donijeli svoje stajališt ili odluku oko održavanja državnog pervenstva te slali na HZS i Jerku,i to ćete u dogledno vrijeme imati i na forumu.
Kad pitaš o nekim odlukama ,daj budi precizniji pa mi napiši koja ili koje odluke pa ću ti rado odgovoriti svoj stav.
Lp.
Žiga

2 Palac dolje: : hrga, toni
Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 18:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Danas je svatko vrsni političar...

Ok, imali ste dakle prilike izreći svoja mišljenja, a uskoro ćemo saznati koja su to mišljenja bila. Gud.

Vrh

PostPostano: pet 17 tra, 2015 18:55 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
U ime kluba Tići Buzet i svoje ime Vam se svima najdublje ispričavam zbog otkazivanja zajedničkog Dp u preletima. Želim Vam dobre letove i još sigurnija sletanja. Jožef Rabič

8 Palac gore: : Box, gburazer, Ikare, Laminar, Maslina, McB, toni, Šokre    
Vrh

PostPostano: sub 18 tra, 2015 8:24 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Ziga je napisao/la:
CW je napisao/la:
Koji stav?

Kad pitaš o nekim odlukama ,daj budi precizniji pa mi napiši koja ili koje odluke pa ću ti rado odgovoriti svoj stav.

Evo Žiga, da ne bih bio previše neprecizan s usmjerenjem palca, napominjem da usmjerenje palca na tvoj napis precizno utvrđujem moj stav o tvom napisu.

Vrh

PostPostano: sub 18 tra, 2015 18:27 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Ziga je napisao/la:
ako Ratko smatra da nisam pravo odgovorio on bi trebao preinačiti pitanje na koje bi mu sigurno odgovorio.

Kad sam pitao koja je uloga članova Komisije, zanimalo me da li članovi Komisije imaju svoj stav, odnosno da li su odluke Komisije one iza kojih stoji većina u Komisiji.

Ako sam dobro shvatio, neke stvari unutar Komisije se raspravljaju po ovom pitanju. Mogu shvatiti ako se stvari žele prvo riješiti unutar Komisije, a da se tek onda s time ide u javnost. Nadam se da sam dobro shvatio. Ako nisam, slobodno me demantiraj.

Hvala.

Vrh

PostPostano: sub 18 tra, 2015 23:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Ovo prenosi od Damira Habeka pošto je on zaboravio svoju lozinku na forumu i zato se ne javlja preko foruma

Citat:
Bok,

Daj molim te ovo prenesi na forum, ne znam svoj login:

3,5 sata telefoniranja, 17 SMS-ova i 22 e-maila sam potrošio ovaj tjedan u pokušaju da se spasi državno. Zalud.

A sve je počelo počelo 27.03. na prvoj sjednici nove komisije za parajedrenje, u koju sam ušao sa namjerom da se spasi što se spasiti dade, pošto smo godinu dana bili bez iste. Na njoj je začudo gospodin Jerko Odžak predstavljen kao predsjednik. Ne znam tko ga je predložio ni imenovao. Na jednoj od točaka sjednice g. Vajda je dao naputak da prema nekom pravilniku HOO-a naziv državnog prvenstva mora sadržavati slijedeće: „Državno prvenstvo Hrvatske u preletima“ te da se o tome obavijesti organizator, što je i učinjeno. Nakon par dana nazvao je Trputec da to tako ne može i bla bla … Predložio sam mu: „Napiši da se prvenstvo zove „ Državno prvenstvo Hrvatske u preletima i otvoreno Državno prvenstvo Slovenije, BiH i Srbije“ ili nešto slično i svi sretni, Ili napiši žalbu na odluku. Ali ako su te Slovenci prisilili da promijeniš datum održavanja DP-a zašto je sad toliki problem promijeniti naziv?!“ Naravno da Trputec nije napravio ništa od predloženog nego započeo medijski rat, prvenstveno protiv Jerka. Što je Trputec a Što Jerko ispričao Srbima i Slovencima o slučaju, ne znam. Ali pošto su oni najavili mogućnost odustajanja od DP-a počeo sam tražiti načine da se stvari izglade. Vrlo naivno. Trputec po svojem, Jerko sav sretan tvrdi da nema pregovora i popuštanja, HZS tvrdi da se samo pridržava odluka komisije. Ok onda. Napravljen je sastanak ostatka komisije i donesena je priložena odluka. Jerko je istu odbio podržati. Ok. U odluci je dopisano da je ista usvojena sa tri glasa za i jednim protiv te poslana u HZS. I to je to. Nitko se više oglasio nije. Ni Jerko, ni HZS a niti Trputec koji je u međuvremenu otkazao DP. Jedino sam se kasnije kratko čuo sa Jožom Rabičem i rekao mu da mi je čudno što je cijelu organizaciju prepustio Trputecu. Također sam kasnije čuo da je Trputec prilikom kandidature za organizaciju, koja mu je i prihvaćena na skupštini u prosincu naveo drugi naziv prvenstva nego ga sada promovira. A također sam čuo iz Jerkovih usta:“ … da nije ništa propalo. Lijepo ćemo organizirati DP kod mene u Hrvacama, samo sa hrvatskim pilotima …“. I tako u nedogled, tri dana. Što se još tu sve događalo, ne znam. Napisao sam samo ono što znam.

Žiga, Darko i ja složili smo se da komisija kao takva, bez mogućnosti komunikacije sa predsjednikom Jerkom nema nikakvog smisla te planiramo podnijeti ostavke. No prije toga inzistirat ćemo da se provede istraga oko cijelog slučaja te da se Izvršni odbor oko svega očituje, pismeno i javno.

I tako je meč između tima SPORT u sastavu Žiga, Darko, Damir, Hrvatska i tima INTERES u sastavu Jerko, Siniša završio porazom oba suparnika. Tim SPORT je izgubio državno a tim INTERES , barem što se mene tiče mogućnost da ikad više išta organiziraju u vezi sa slobodnim letenjem.

Lp,Damir

Tekst našeg dopisa HZS-u

Citat:
Hrvatski zrakoplovni savez
Komisija za parajedriličarstvo

Dana 15.04.2015. održan je elektronskim putem izvanredan sastanak komisije za parajedriličarstvo te je na istom donesena

Odluka

o poništenju zahtjeva za promjenu naziva Državnog prvenstva u parajedriličarstvu koji je predložen na sjednici komisije 27.03.2015. te upućen organizatoru KLS Tići.
Obrazloženje:
Ova komisija je predložila da se natjecanje naziva „OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U PRELETIMA ISTRA OPEN 2015.“ S obzirom da se radi o zajedničkom natjecanju na kojem će se održati i državna prvenstva Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, predloženi naziv je diskriminirajući za ostale sudionike te je s njihove strane neprihvatljiv. Dalje, s obzirom da u slučaju promjene naziva natjecatelji drugih država ne žele nastupiti na istom a organizator KSL Tići zbog malog broja hrvatskih natjecatelja, koji bi u tom slučaju jedini pristupili natjecanju ne mogu financijski pokriti troškove organizacije, u tom slučaju natjecanje ne bi bilo provedeno. Dalje, zajednička se prvenstva održavaju vrlo uspješno već nekoliko godina jer se time osigurava napredak u kvaliteti natjecanja, brojnost, veća medijska pažnja, bolji odaziv sponzora te više bodova za svjetsku rang listu koji su dalje od presudne važnosti za sudjelovanje reprezentacija na međunarodnim natjecanjima.
Dalje, s obzirom da je na sjednici Skupštine Hrvatskog zrakoplovnog saveza održane 19.12.2014. prihvaćena kandidatura KLS Tići za organizaciju državnog prvenstva pod nazivom „Državno prvenstvo u preletima Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske“ ova komisija odluku skupštine ne može promijeniti.
Odluka stupa na snagu odmah te je potrebno organizatora obavijestiti o provođenju iste sa napomenom o pridržavanju Pravilnika o protokolu i organiziranju DP HZS.
Odluku su glasovanjem poduprla tri člana dok je jedan bio protiv.

Komisija za parajedrenje

2 Palac gore: : hrga, Ratko    
Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 4:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Citat:
Lijepo ćemo organizirati DP kod mene u Hrvacama, samo sa hrvatskim pilotima …“

Evo ti Josipe odgovora.

Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 8:22 
Offline     DHV 2

profa je napisao/la:
Ovo prenosi od Damira Habeka pošto je on zaboravio svoju lozinku na forumu i zato se ne javlja preko foruma

Citat:
Bok,

Daj molim te ovo prenesi na forum, ne znam svoj login:

3,5 sata telefoniranja, 17 SMS-ova i 22 e-maila sam potrošio ovaj tjedan u pokušaju da se spasi državno. Zalud.

A sve je počelo počelo 27.03. na prvoj sjednici nove komisije za parajedrenje, u koju sam ušao sa namjerom da se spasi što se spasiti dade, pošto smo godinu dana bili bez iste. Na njoj je začudo gospodin Jerko Odžak predstavljen kao predsjednik. Ne znam tko ga je predložio ni imenovao. Na jednoj od točaka sjednice g. Vajda je dao naputak da prema nekom pravilniku HOO-a naziv državnog prvenstva mora sadržavati slijedeće: „Državno prvenstvo Hrvatske u preletima“ te da se o tome obavijesti organizator, što je i učinjeno. Nakon par dana nazvao je Trputec da to tako ne može i bla bla … Predložio sam mu: „Napiši da se prvenstvo zove „ Državno prvenstvo Hrvatske u preletima i otvoreno Državno prvenstvo Slovenije, BiH i Srbije“ ili nešto slično i svi sretni, Ili napiši žalbu na odluku. Ali ako su te Slovenci prisilili da promijeniš datum održavanja DP-a zašto je sad toliki problem promijeniti naziv?!“ Naravno da Trputec nije napravio ništa od predloženog nego započeo medijski rat, prvenstveno protiv Jerka. Što je Trputec a Što Jerko ispričao Srbima i Slovencima o slučaju, ne znam. Ali pošto su oni najavili mogućnost odustajanja od DP-a počeo sam tražiti načine da se stvari izglade. Vrlo naivno. Trputec po svojem, Jerko sav sretan tvrdi da nema pregovora i popuštanja, HZS tvrdi da se samo pridržava odluka komisije. Ok onda. Napravljen je sastanak ostatka komisije i donesena je priložena odluka. Jerko je istu odbio podržati. Ok. U odluci je dopisano da je ista usvojena sa tri glasa za i jednim protiv te poslana u HZS. I to je to. Nitko se više oglasio nije. Ni Jerko, ni HZS a niti Trputec koji je u međuvremenu otkazao DP. Jedino sam se kasnije kratko čuo sa Jožom Rabičem i rekao mu da mi je čudno što je cijelu organizaciju prepustio Trputecu. Također sam kasnije čuo da je Trputec prilikom kandidature za organizaciju, koja mu je i prihvaćena na skupštini u prosincu naveo drugi naziv prvenstva nego ga sada promovira. A također sam čuo iz Jerkovih usta:“ … da nije ništa propalo. Lijepo ćemo organizirati DP kod mene u Hrvacama, samo sa hrvatskim pilotima …“. I tako u nedogled, tri dana. Što se još tu sve događalo, ne znam. Napisao sam samo ono što znam.

Žiga, Darko i ja složili smo se da komisija kao takva, bez mogućnosti komunikacije sa predsjednikom Jerkom nema nikakvog smisla te planiramo podnijeti ostavke. No prije toga inzistirat ćemo da se provede istraga oko cijelog slučaja te da se Izvršni odbor oko svega očituje, pismeno i javno.

I tako je meč između tima SPORT u sastavu Žiga, Darko, Damir, Hrvatska i tima INTERES u sastavu Jerko, Siniša završio porazom oba suparnika. Tim SPORT je izgubio državno a tim INTERES , barem što se mene tiče mogućnost da ikad više išta organiziraju u vezi sa slobodnim letenjem.

Lp,Damir

Tekst našeg dopisa HZS-u

Citat:
Hrvatski zrakoplovni savez
Komisija za parajedriličarstvo

Dana 15.04.2015. održan je elektronskim putem izvanredan sastanak komisije za parajedriličarstvo te je na istom donesena

Odluka

o poništenju zahtjeva za promjenu naziva Državnog prvenstva u parajedriličarstvu koji je predložen na sjednici komisije 27.03.2015. te upućen organizatoru KLS Tići.
Obrazloženje:
Ova komisija je predložila da se natjecanje naziva „OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U PRELETIMA ISTRA OPEN 2015.“ S obzirom da se radi o zajedničkom natjecanju na kojem će se održati i državna prvenstva Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, predloženi naziv je diskriminirajući za ostale sudionike te je s njihove strane neprihvatljiv. Dalje, s obzirom da u slučaju promjene naziva natjecatelji drugih država ne žele nastupiti na istom a organizator KSL Tići zbog malog broja hrvatskih natjecatelja, koji bi u tom slučaju jedini pristupili natjecanju ne mogu financijski pokriti troškove organizacije, u tom slučaju natjecanje ne bi bilo provedeno. Dalje, zajednička se prvenstva održavaju vrlo uspješno već nekoliko godina jer se time osigurava napredak u kvaliteti natjecanja, brojnost, veća medijska pažnja, bolji odaziv sponzora te više bodova za svjetsku rang listu koji su dalje od presudne važnosti za sudjelovanje reprezentacija na međunarodnim natjecanjima.
Dalje, s obzirom da je na sjednici Skupštine Hrvatskog zrakoplovnog saveza održane 19.12.2014. prihvaćena kandidatura KLS Tići za organizaciju državnog prvenstva pod nazivom „Državno prvenstvo u preletima Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske“ ova komisija odluku skupštine ne može promijeniti.
Odluka stupa na snagu odmah te je potrebno organizatora obavijestiti o provođenju iste sa napomenom o pridržavanju Pravilnika o protokolu i organiziranju DP HZS.
Odluku su glasovanjem poduprla tri člana dok je jedan bio protiv.

Komisija za parajedrenje

Jeste sad zadovoljni radom komisije i ima tko još koje dodatno pitanje rado ču mu odgovoriti.
Lp.
Žiga

Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 8:48 
Offline     DHV 2-3

Pozdrav..
eto ukratko objavljujem kronologiju zbivanja oko organizacije DP...
pa sami presudite ... vidim da je Žiga vec dao odluku komisije...

http://trputec.com/forum/dp_kronologija.pdf

LP Siniša

Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 12:21 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Da ste svi uložili 1 % truda sa namjerom da se DP održi, od onoliko koliko ste uložili u pisanje pdf-a, word documenta, podjebavanja i zajebavavanja po forumu DP se održalo. Ovako mi se čini nakon svega da ste jedva čekali da ne bude DP-a na žalost onih koji to zbilja vole a koji su u ogromnoj većini.

Moj prijedlog je da svi odemo tko na Lijak proglasimo našeg Prvaka Hrvatske a za mene će to biti službeni prvak a za one kojima neće, nije bitno jer ih ionako stane na prste jedne ruke.

K A T A S T R O F A !!!!!

Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 13:23 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
hrga je napisao/la:
Citat:
Lijepo ćemo organizirati DP kod mene u Hrvacama, samo sa hrvatskim pilotima …“

Evo ti Josipe odgovora.

Oprosti,ali ja i dalje ne vidim ovdje ni nacionalizam ni patriotizam. Zastupanje osobnih interesa da!
Ali isto tako, u tvojim postovima čujem prizvuk "patriotizam je ono što ja kažem da je". :pardon:

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: ned 19 tra, 2015 19:04 
Offline     DHV 2-3

Vedrane ko nije probo nezna kako sistem pri HZS laufa...po bitki su svi generali i svako pokusava skinuti krivicu sa sebe...ako jos jednom pogledas postove vezane uz DP 2014 na tom forumu vidjet ces da se pojavljuju jedni te isti ljudi koji znaju samo kritizirat te otezavat sitvaciju... i za proslogodisnje DP je bilo puno telefonijade...za ovo jos vise.. kad potrosis preko 100 evro na telefonske pogovore, a od toga nema nekog napretka pitas se sto ti to sve treba...sam sam odluku komisije dobio u cetrtak ujutro ...zasto je Jere ignoriro stav komisije te njihov dopis nije poslo na HZS, o tome bi on trebo nesto napisat...

Na kraju svega sada nam se HZS salje postu da mu pismeno objasnimo razlog otkazivanja takmicenja...dođe ti da se pitas ali oni ako se vec ne javljaju na telefon barem procitaju postove koje smo im slali...na njihov zahtjev. Budem li se po svemu kojim slucajem odlucio za organizaciju kakve tekme sigurno je jedino to da ta nece biti u RH.

LP Sinisa

http://trputec.com/forum/odluka_komisije.pdf

p.s. citat iz Habekovog posta: " Na jednoj od točaka sjednice g. Vajda je dao naputak da prema nekom pravilniku HOO-a naziv državnog prvenstva mora sadržavati slijedeće: „Državno prvenstvo Hrvatske u preletima“ te da se o tome obavijesti organizator, što je i učinjeno. "

Osobno sam zvao u HOO..tamo su me spojli sa pravnom sluzbom...njihova prijazna pravnica nije se mogla sjetiti u kojem HOO pravilniku je to zapisano...objasnila mi je da je HZS clanica HOO i da HZS za svoj rad koristi svoje pravilnike...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: