»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 06 lip, 2026 5:57.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sjednica komisije i polaganje za sportske dozvole
PostPostano: ned 29 ožu, 2015 17:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Jučer je održana sjednica komisije s odlukama i prijedlozima koje možete naci na stranicama HZS-a.Poslije je održan ispit za sportske dozvole gdje smo dobili nešto novih natjecatelja i želimo im uspjeh u daljnjem letenju i tekmama.Donesene su i neke izmjene vezano za natjecanja te ce organizatori biti obaviješteni o čemu se radi.Nadamo se uspješnoj suradnji i kvalitetnim organizacijama, želimo uspijesnu i legnu 2015 god.

Vrh

Naslov: Re: Sjednica komisije i polaganje za sportske dozvole
PostPostano: ned 29 ožu, 2015 19:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
Donesene su i neke izmjene vezano za natjecanja te ce organizatori biti obaviješteni o čemu se radi.Nadamo se uspješnoj suradnji i kvalitetnim organizacijama, želimo uspijesnu i legnu 2015 god.

na stranicama HZS ne najdem nikakvih dokumentov vezano uz to sto ti pises...napisi tu na forumu sto ste se to odlucili i ko je bio predlagatelj tih izmjena i predoga, ipak bi ti ko predsjednik komisije mogao dati kakvu bolj konkretnu informaciju....

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: ned 29 ožu, 2015 21:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Sinisa T. je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Donesene su i neke izmjene vezano za natjecanja te ce organizatori biti obaviješteni o čemu se radi.Nadamo se uspješnoj suradnji i kvalitetnim organizacijama, želimo uspijesnu i legnu 2015 god.

na stranicama HZS ne najdem nikakvih dokumentov vezano uz to sto ti pises...napisi tu na forumu sto ste se to odlucili i ko je bio predlagatelj tih izmjena i predoga, ipak bi ti ko predsjednik komisije mogao dati kakvu bolj konkretnu informaciju....

LP Sinisa

Poštovani kolega Siniša

Pošto je nama u komisiji kao i ispitivačima u CCCA praktički zabranjeno uopće pisati bilo kakve informacije vezano za rad komisije i institucije HZS-a ili Agencije ne želim dolaziti u bilo kakav sukob institucije a vezano za dešavanja na komisiji,mogu samo ukratko reći da je kalendar natjecanja usvojen,usvojili su ga članovi komisije koji su imenom i prezimenom navedeni već prije.Pošto je tek jučer sjednica komisije i ispit za sportske bio, tehnički nije bilo moguće obavijest staviti na stranice jer smo kasno završili,sutra ja šaljem izvješće na traženje tajnika i biti će na stranicama,žao mi je što nije bilo više polagača jer kako sam rekao treba stvarati mlade snage u zdravom duhu,sve što je odrađeno na komisiji će te znati kroz koji dan gdje će biti objavljeno na stranicama HZS-a.Ovo je bolji način nego da ja osobno iznosim zaključke od kojih bi možda kod nekih stvorili tenzije i opet nema priči kraja,komisija je uglavnom za boljitak i da pokušamo sve skupa dignuti na viši nivo,jer,komisija za parajedriličrstvo tome i služi i mi kao komisija smo u službi ovog sporta.Gosp Trputec prijedloge dajem ja a ostatak komisije ili će usvojit ili neće,pa valjda znate kako rade komisije i od kojeg nivo se kreće sa donošenjem odluka i na na kraju s konkretnim ciljem i izvedbom traženog.Nadam se da ste zadovoljni i samo pratite stranice HZS-a i naravno sve će te znati i nadam se po tom postupiti,forum nije ipak relevantno mjestoza davanje bilo kakvih informacija,sto ljudi sto ćudi,ali uglavnom svi volimo ovaj sport i trudit će mo se koliko je u našoj moći te koristiti sve zakonske akte.I naravno čestitka Tićima za dva nova pilota s sportskim dozvolama,Parafreku, te Kolibrima Cvetlin,

L.p Jere

Vrh

PostPostano: ned 29 ožu, 2015 22:12 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Ovo je bolji način nego da ja osobno iznosim zaključke od kojih bi možda kod nekih stvorili tenzije i opet nema priči kraja,komisija je uglavnom za boljitak i da pokušamo sve skupa dignuti na viši nivo,jer,komisija za parajedriličrstvo tome i služi i mi kao komisija smo u službi ovog sporta.Gosp Trputec prijedloge dajem ja a ostatak komisije ili će usvojit ili neće,pa valjda znate kako rade komisije i od kojeg nivo se kreće sa donošenjem odluka i na na kraju s konkretnim ciljem i izvedbom traženog.Nadam se da ste zadovoljnii ja,sto ljudi sto ćudi,ali uglavnom svi volimo ovaj sport i trudit će mo se koliko je u našoj moći te koristiti sve zakonske akte.

zahvaljujem na iskrenom odgovoru....

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: pon 30 ožu, 2015 11:50 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
JERKO je napisao/la:
Sinisa T. je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

LP Sinisa

Pošto je nama u komisiji kao i ispitivačima u CCCA praktički zabranjeno uopće pisati bilo kakve informacije vezano za rad komisije i institucije HZS-a ili Agencije ne želim dolaziti u bilo kakav sukob institucije

Poštovani Predsjedniče Parajedriličarske komisije i uvaženi kolega,

s obzirom na moje iskustvo rada u jednoj od pod podkomisija za parajedrenje pri HZS-u i kao ispitivač pri Agenciji za civilno zrakoplovstvo (Croatian Civil Aviation Agancy) mogu reći da se nisam susreo sa zabranama iznošenja informacija. Pače, često se poticalo, posebeno iz Agencije da prenesemo informacije u letačku bazu. Prema tvojim napisima ispada da se okupljate k'o kakvi masoni ili nedajbože jugokomunisti i orjunaši. Doduše, u HZS-u postoji običaj maskiranja određenih informacija, ali se nadam da će novi sastav Parajedriličarske komisije pod tvojim ravnanjem učiniti rad iste transparentnim i javnim, kako i priliči jednom javnom servisu svih građana. Pozdravljam najave smirivivanja tenzija i povratak svih hrvatskih sportaša pod zajednički barjak krovnog nacionalnog zrakoplovnog saveza.

13 Palac gore: : Box, Damjancic, dr zdravko, hrvoje.vt, janjecic, Jasna, jrabic, kbelcar, Laminar, Maslina, Nik01, tmuic, zoli    
Vrh

PostPostano: pet 10 tra, 2015 10:32 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Jučer je održana sjednica komisije s odlukama i prijedlozima koje možete naci na stranicama HZS-a.Poslije je održan ispit za sportske dozvole gdje smo dobili nešto novih natjecatelja i želimo im uspjeh u daljnjem letenju i tekmama.Donesene su i neke izmjene vezano za natjecanja te ce organizatori biti obaviješteni o čemu se radi.Nadamo se uspješnoj suradnji i kvalitetnim organizacijama, želimo uspijesnu i legnu 2015 god.

Jerko, kad ce vec jednom biti objavljene te odluke, prijedlozi, izmjene vezane za natjecanja...na stranicama HZS nema toga... :(
..
LP Sinisa

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.