»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 19:40.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Neslužbeno natjecanje za letače s m.....
PostPostano: pon 11 svi, 2015 16:46 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Kako većina plaće da bi se natjecala, a ne može , dajem raspis za natjecanje. Termin kad vam odgovara , najbolje vremenske uvjete odabirete sami. Natjecanje je ograničeno na natjecatelje s najmanje dhv 2 , ili ti ga en-c krilima , uvjet da vise ispod njega nekoliko godina.
Start je na Libinju ,okret prema istoku i čiji je najduži kakvi bakrači kakve točke.
Zašto , pa ponukao me Toni , kaže isti uvjeti za sve , aha 100 % , pa da tu niste letjeli , da nije nitko stvarno isti uvjeti za sve.

Eto , a zašto to radim :
1. Pročitao raspis Tatalovića , piše 150 Eura kotizacija , e to je moj trenutak za bogaćenje.
2. Znači kotizacija 150 Eura, u nju je uključeno smještaj u apartmanu (petak –nedjelja, u dogovoru s organizatorom nemora biti vikend) , prijevoz na start, piva ili za papke Cedevita. Skupljanje nakon leta i piva za prvu pomoć. Ovima što su pili Cedevitu rakija da im se smiri želudac.
3. Prijaviti se mogu letač i njegov logističar ( supruga , bračni partner ili četveronožni partner), minimum 3 tima , uvjet je da su svi članovi tima prihvatljivi organizatoru, te je na inzistiranje prijavljenih timova moguće odobriti i prijavu četvrtog tima pod uvjetom da je prihvatljiv organizatoru i lokalnim brđanima na Libinju .
4. Nagrada , pričati će se o njemu kao o prvom i jedinom koji je letio na Tulovim gredama i dalje prema Medviđi , za titiulu Naj mudonje.
5. Nakon letenja i nadam se uspješnih slijetanja , skupljanje i put prema bazi. Za večeru svinjica(trudim se privući ozbiljne letače ) ili plava riba s roštilja , ja ne jedem avijaciju , ali moguće na zahtjev.
6. Uz večeru slušamo priče ,onog s najdužim za taj dan i zamišljamo da smo na njegovom mjestu.
7. Zadnji dan , ako nisu odrađena dva leta ide se na start, u suprotnom ide se na izlet brodom (moguć dogovor timova) . Na povratku nas čeka nagrada za onog s najdužim s ovog natjecanja , a to je pečeno janje
(nadam se da neće biti prasac i pojesti ga sam bez ostalih sudionika , naravno i organizatora natjecanja).
8. Naravno , prva četiri tima dobiju janje , svaka slijedeća 4 tima dobiju janje ako imaju najduži na Libinju(provjera na xcglobe.com jer natjecanje je vremenski neograničeno. ( Da ne bi pričali o nepravednom organizatoru itd , dobit će za utješnu nagradu pečeni odojak,ili ribu ,po izboru.Može i lignje na žaru ostalo mi od prošle zime .)
Za prijavu i provjeru slobodnih termina na pp, službena stranica natjecanja slijedi uskoro . Prijava je pravovaljana tek uplatom na žiro račun koji će te dobiti na upit. Jednom prijavljeni datum ne može se otkazati .

Oni kojima je puno 150 Eura , mogu to sve obaviti u svojoj režiji , naravno oni dobiju samo titulu Naj
Mudonja , naravno i moje poštovanje , vjerojatno i ostalih letača , mada će neki iz zavisit govoriti o njima kao luđacima .

3 Palac dolje: : Domagoj Rebić, hrga, Mario T.
Vrh

Naslov: Re: Neslužbeno natjecanje za letače s m.....
PostPostano: pon 11 svi, 2015 17:12 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Josipe, na Tulovim gredama smo letjeli prije nego je završen drugi portal tunela Sv. ROK. Istina nismo nesto daleko odletili ali se sjećam da smo vrtili poviše greda.
Inace, ne poznajemo se ali moj ti je savjet da izbrojiš do 10 prije nego napišeš neki post u kojem ćeš spominjati kako je netko odgovoran za nečiju smrt. Nije to baš lijepo do tebe.
Lijep pozdrav i sto više dobrih letova.

Vrh

PostPostano: uto 12 svi, 2015 7:26 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
josipc je napisao/la:
Start je na Libinju ,okret prema istoku i čiji je najduži kakvi bakrači kakve točke.
Zašto , pa ponukao me Toni , kaže isti uvjeti za sve , aha 100 % , pa da tu niste letjeli

http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&34101&map
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&70402&map
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1063529&map
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1063376&map
http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1063377&map

Pa si ti sam spoji trackove.

Vrh

PostPostano: uto 12 svi, 2015 9:07 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Obadvojica mi spamate temu, mislim se obogatiti preko ovog. Forca što nije na internetu ne postoji.

Toni jel ti znaš čitati , ako da kao instruktor bi trebao znati strane svijeta i di je istok .

Let s Visočice, gore se najteže popeti, nakon što startaš, ne možeš zeznuti ima sletišta di hoćeš. Nije u konkurenciji.( Zašto nemaš track kad smo jednako scurili s Visočice?)

A ovi letovi s Libinja :mocking: , u konkurenciji svi mi koji smo otišli ravno sa starta , uzmeš li u obzir sate naleta i godine letenja smo u poretku iza osobe koja je neki dan letjela u pratnji oca s Libinja. :ave:

Pokušavaš falsificirati za Titulu , sjedi jedan!!!!!!! :mocking:

ps. Koja ti je fora sa mnom se raspravljati ti si veliki igrač drži malo do svog lika i djela. Želiš titulu lipo dođeš, odletiš i na xc nema treće.

1 Palac gore: : toni    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: