»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 18 tra, 2026 14:06.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Završna fešta PJK Zagreba 2016
PostPostano: sri 28 pro, 2016 15:19 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 15 lis, 2012 12:31
Dao Palac gore: : 70 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 121 / Palac dolje: : 1
Evo kako naslov kaže 23.12.2016 PJK Zagreb organizirao je svoju završnu feštu.

Prvo bih se zahvalio svima koji su upotpunili našu feštu svojim dolaskom, pa onda onima koji su je organizirali (tu je i moja malenkost), a najviše bih se zahvalio qvatro fantastikusu tj. novom i valda jedinom PG bendu na ovim prostorima koji nas je siguran sam sve oduševio i beskrajno zabavio.
Moram ih redom spomenuti:
Glavni vokal i solo gitara Ivica Knežević, drugi vokal i prateča gitara Dragan Bagarić Bagy, bas gitara Tomislav Strelar Tomo i klavijature te idejni začetnik qvatro fantastikusa Darko Miškec.
Dečki hvala vam puno ! Kako ekipa još nema ime svi prijedlozi su dobro došli. Queen nemre valda svi znaju zašto, ako bi dodali još s onda nebi bilo fora ali zato kings of the sky bi bilo sasvim prikladno.
Da se dalje ne raspisujem kak je bilo i to, citirat ću samo jedan komentar koji sam čuo te večeri: Možda ne letite najbolje, možda i niste baš najljepši ali ste zato sigurno najjači klub u Hrvata !

Evo i nešto videa što sam uspio uhvatit svojim telefonom.
Uživajte, ja jesam ;)

34 Palac gore: : badel, damir.horvat70, Dark-O, Dinac, djura, Flyingbear, hrvoje.vt, Ikare, isantek, Ivica B., jrabic, js, Kajgod, MadMax, majk11, Mari(j)o, marin, Michi, mmihin1, Morelli, Pikutić, Poli, Ratko, Red Baron, robertk, Roman Lavriv, The Ozone Scraper, toni, vedran_zgela, Vulkanizer, zlatko2508, zoli, čule, Šokre    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: