»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 9:11.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: VOJO DILER I ZASTUPNIK SVEGA NA ZEMALJSKO KUGLI
PostPostano: sri 11 tra, 2012 20:37 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 28 stu, 2009 18:56
Dao Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 17 / Palac dolje: : 0
Sve šta Bog stvori VOJO zastupa ali ....

EXKLUZIV!!! Nepropustite petak 13"IZNOSIMO ŠPORKO RUBLJE"

Vrh

Naslov: Re: VOJO DILER I ZASTUPNIK SVEGA NA ZEMALJSKO KUGLI
PostPostano: čet 12 tra, 2012 11:23 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 05 lis, 2011 21:18
Dao Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 9 / Palac dolje: : 0
:ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL:

Vrh

PostPostano: čet 12 tra, 2012 14:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
WTF?

Ne kontam o čemu je riječ... ali to sam valjda samo ja...

1 Palac gore: : bosco    
Vrh

PostPostano: pet 13 tra, 2012 13:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
kptureto je napisao/la:
Sve šta Bog stvori VOJO zastupa ali ....

EXKLUZIV!!! Nepropustite petak 13"IZNOSIMO ŠPORKO RUBLJE"

Posalo sam ti mail privatno Ivek. Samo moras doci osobno preuzewti stolac a da je stolac dosao i da je kod mene vidio je tvoj kolega Ante! Usput svakako ponesi moj stolac i moju rezervu koju sam ti posudio da letis dok tvoj stolac ne dodje. Svu ostalu opremu si dobio jos u veljaci a dobices i na poklon magic bag kako sam ti obecao sto si trazio zbog kasnjenja kod isporuke koju su bugari skrivili a imam i jedno iznenadjenje za tebe! Najavi se kada dolazis ljepi pozdrav pa se kod vidjenja raskosuramo. A imam dosta ti za uzvratiti! Ispricavam se letackoj populaciji koja je morala procitati Ivicin prljavi ves i steta da je admiistrator to skinuo! Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma gdi i na cemu god letili!!

Vrh

PostPostano: pet 13 tra, 2012 18:58 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 27 pro, 2009 18:20
Dao Palac gore: : 35 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 187 / Palac dolje: : 0
A ca piz... a nisi iz Splita u sorry ti jesi iz Splita pa smis piz.... :bad:
Ti mislis da si dugo ceko sic i jos si dobio i zamjenski e pa nemas pojma sta je agonija
i cekanje sica(druga tema) a ja sam mislio da sam ja nestrpljiv a vidi tebe nakon 2-3 mj tolika frka ! :evil:

Vrh

Naslov: Re: VOJO DILER I ZASTUPNIK SVEGA NA ZEMALJSKOJ KUGLI
PostPostano: pet 13 tra, 2012 22:34 
Offline     DHV 1-2

Oooo, meni se neradi o sjedalu nego neće imat ko biti u sjedalu, ode glava !!! :amen:

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 8:05 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
3 mjeseca?

A jesi kad probao naručiti separator? 8 mjeseci! Citroen C5? 4 mjeseca (ako baš takav nemaju na lageru)... a još moraš platiti avans...
Ako hoćeš nešto odma' - kupi cipele ili plati pivu.
Ts, ts, ts, ... oko čega se ljudi počupaju...
SVAŠTA!!!

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 10:34 
Offline     DHV 1-2

-Draga letačka nacijo ispričavam se javno Voji za iznesene grube riči .
-Sadržaj i kronologija teksta koji je uklonjen je istinit .
-Vjerujem da Vojo ima problema sa Bugarima, da ga zavlače, pa se sve oteglo.
-A što sam Ja kriv ? ? ?
-Sekiram se, ne spavam, 9 kg sam smršavijo, a zašto ?
-Da se strasti smire još jednom se ispričavam za grube riči jer je bez njih moglo biti.
-Nakon svega šta sam prošao a nizašta , sve ovo mi se počelo gadit.

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 12:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
[quote="kptureto"]-Draga letačka nacijo ispričavam se javno Voji za iznesene grube riči .
-Sadržaj i kronologija teksta koji je uklonjen je istinit .

Evo i dilerske strane gledanja jer sam jednostavno pukao i nisam se mogao skoncentirrati i iznesti pravo stanje stvari.
Krajem prvog mjeseca iz niotkuda pojavljuje se moj Ivica i raspituje se za cijene pojedine opreme: rezerva, instrument, sjedalo karabini i vreca za brzo pakiranje te windmetar! Dajem mu cijene i on kaze da ce javiti! Zove pocetkom drugog mjeseca i pita koji je rok isporuke te robe! Ja mu kazem da za sve osim sjedala je rok kada prvi puta idem za Njemacku! Ispricam kako mi je Rok iz Slovenije narucio stolac bugari meni naveli rok isporuke za katanu XL do mjesec dana! Narucim slovenac da pare ja prosljedim bugarima i oni isporuce nakon 2 mjeseca a ja vratim Roku 3 dana prije dolaska stolcajer je Roku sa pravom bio pun nos i mene i Bugara! Tu katanu sam prodavao naredna 3 mjeseca a Roku u znak isprike zbog kasnjenja dao IQBasic GPS na poklon! Katana je zavrsila po dilerskoj cijeni kod Sanjina iz Zagrreba i to u dvije rate! Isti rok za Tanto daju opet meni bugari! Ja prenesem Ivici do 4 tjedan pa kada krenem za austriju da mi ne nabijju se troskovi! Ok njemu odgovara cijena i uplacuje cijelu svotu za svu opremu na tekuci racun u prvoj polovici veljace! Isporucujem mu instrument, rezervu i vrecu za brzo pakiranje u roku 7-10 dana i kazem da se nadam da ce bugari brzo da odrade stolac! Ne bugari ne odrade stolac nego mi svako malo na moj upit odgovore za par dana ce biti gotov! Izvrsena uplata njima 17 veljace za 2 stolca! Dolazi mart Ivek me svako malo porukom cimne a ja odmah zovem i opravdama se da jos nije poslato! Ponovo on meni salje krajem prve polovicom ozujka SMS i kaze da mu je pun fenis i da mu vratim pare! Odmah zovem i kazem ok nem frke sada sam na vikendici ali ujutro ti uplacujem nazad novac! On odjednom smiruje tenzije i kaze sa pravom; Gle ja sam na godisnjem a letia bi a stolca nema daj mi neki onda drugi svoj da morem letati jer sto cu radit kuci! Odmah mu saljem moj stolac sa novom rezervom Clou do 140kg (bolesnik sam na rezerve)i on zadovoljan. Nakon par dana mene zove sav sritan napravio je kaze pun fenis KM sa mojim stolcem a usput kada je vec nazva pita za svoj novi stolac! Kazem evo rekose da su stolci gotovi ja pitam mozete li prikljuciti jos jedan mali jer se jedan domaci njemac Grisha zainteresirao za isti model! Moze kaze imaj jedan gotov neka uplatim! Uplacujem za svabu stolac i cekam znak od bugara! 21 ozujka oni meni daju informaciju poslato! Nakon tjedan ja odlazim u germaniju paketi dosli ali u njima 3 mala stolca! Zovem odmah oni kazu nemoguce provjeri ja kazem moguce ja ih gledam! Nazovi za 15min zovem oni kazu oprosti izgleda da tvoja posiljka otisla za Frankfurt zovi ovoga svabu! Zovem svabo kaze je da imam 2 velika i jadan mali a meni treba 3 mala! Ma salji ti meni 2 velika ja tebi 2 mala! Salji ti pa cu ja kada to dobijem poslati tebi vi ste Balkanci tamo! Saljem ja i kazem evo broj posiljke salji ti meni on kaze kadaja vidim da su unutra stolci ja saljem onda tebi! Platio Vojo 24 eura paket iz Germanije u Germanuju i dajem svabi adresu u slo! Svabo dobije za dva dana ono sto mu ja poslah on meni kaze gle sada me nema dva dana pa cu ti poslje vikenda poslati! Salje a hurcevi paket putuje 8 dana! ja odlazim u BiH na uskrs ne prebacivsi sjedala iz dezele! Vracam se u srijedu i odmah pokupim stolac za Ivicu i izvjestavam ga da sam prenio stolac! on kaze da mu je vec pun nos laganja i varanja od mene jer to traje po njemu od sjecnja alil neka ako je istina odnesem odmah do kolege Ante Levoga jer je on na kolodvoru u Zg! Ja kratak fitilj je mi ga vec pun nos vracaj pare-daj stolac i dosta laganja kazem ne nosio ja ti nigdi stolac neka Levi dodje po njega! Ivica padne u vatru! Steta meni kaze nesto tamo na forumu pise za tebe diler ovo ono svega i svacega! Ja procitam pa onda Ivici mobitelom malo pobrojim pleme i kazem e sada mujo ces sam doci po stolac i to osobno ako ga hoces i usput ponesi i moju opremu sto ti dadoh da letis! A onda ces usput dobiti i po tamburi! On se pocne pjeniti i pjenusiti a ja kazem doci ces TI PO STOLAC i to osobno i po karabine i po Magic Bag sto sam kasnio i obecao kao bonus za kasnjenje da cu mu je dati. Ali kada dodjes ces ili ti meni ili ja tebi pobrojati rebra! On nakon nekog vremena mene nazove a ja u ducanu i kaze da si obucem neku debelu robu da mi nesto nebi doslo do koze na sto ja kazem da mu stolac nece niti trebati kada bude dosao po njega ali da ce njegovi dobiti stolac u amanet! Svijet nije vidio takvu budalu kao sto je on! On ima PRAVO STO JE SE BUNIO I BRIGA GA KAKVIH JA PROBLEMA IMAM SA DOBAVLJACIMA ROBU JE PLATIO! Ali nema pravo reci da sam ja njega htio zapaliti za novac ili robu pa da sam to mislio nebih mu dao sve osim stolaca i karabina i nebih mu jos dao moj stolac i moju novu rezervu da leti nego bih uzeo puno vecu svotu onda! Nista od njegovog navedenog u obrisanom mailu nije istina osim da je robu platio jer je Ivica jedan patoloski tip koji misli da samo ljudi njega cekaju da prevare i uzmu mu pare!!!
Nikada se nije dogodilo da je VOJO nekome uzeo novac a nie ga vratio ako nije isporucio opremu onako kako je to kupac zahtjevao! I uvjek kada je ma iz cijeg bilo razloga zakasnio sa isporukom isao bi poklon kupcu u znak isprike!

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 13:56 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
-Da se strasti smire još jednom se ispričavam za grube riči jer je bez njih moglo biti.

jbte devet kila si smršavio zbog jednog stolca??? :lol:
Vojo care de da ja naručim još jednog možda i meni uspije :)

8 Palac gore: : beny, bosco, Box, janjecic, joe33, Red Baron, zlatko2508, Špeho    
Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 15:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
vjeko je napisao/la:

jbte devet kila si smršavio zbog jednog stolca??? :lol:
Vojo care de da ja naručim još jednog možda i meni uspije :)

Vojo care, daj meni odmah narući 2 kom.
Jbt. smršaviti 18 kg sam tak da naručiš 2 sjedalice-zakon
Samo mi reci ako naručim XL sjedalice dali to znaći da ću više smršaviti nego primjerice za L veličinu?. :-D

5 Palac gore: : bosco, janjecic, Red Baron, zlatko2508, Špeho    
Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 17:33 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 20 ruj, 2010 22:09
Dao Palac gore: : 58 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 3 / Palac dolje: : 0
A ja poceo dijetu sa HERBA LIFE proizvodima.Pa sto mi ne rece za tu foru sa stolicom :Yahoo!:

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 19:17 
Offline     DHV 2

Član od: pon 12 lis, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 90 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 0
smršat ćete i dobiti poklon, zar može bolje!?!

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 19:47 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
I meni jedan stolac od bugara, ako je to riješenje za višak kila. I moja žena naručuje jedan za sebe iako ne leti...

Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 20:36 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Vojo, daj meni 4 kom za cijelu familiju, ma kvragu daj 6. Meni se čini da ste vas dvoje ovo iscenirali samo da Vojo proda što više siceva. Što ti je današnji marketing.

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 20:48 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
U svom kratkom letačkom stažu poslovao sam sa tri dilera, Boxom, Tonijem i Vojom. Od Boxa sam uzeo krilo. Nakon dogovora o plačanju, rukovanja, sve je ispalo profesionalno i za preporučiti svakome. Od Tonija sam uzeo sic, na poček jer je bilo u istom trenutku kada i krilo i malo je para zafalilo. Toni se složil i pričekao je za pare i nije me niti jednom pitao kada ću mu dati iste. Toni, hvala na povjerenju. Račun sam podmiril. :respekt: . Treći diler je Vojo i od njega sam kupio vario, pa kombinezon, pa rukavice. Sada sam upravo u nabavci nove rezerve i opet kod Voje. I nikada, naglašavam nikada nisam imao izletanja iz dogovorenih rokova, stoga sa punim pravom, od srca, toplo preporučam i Voju. I iskreno vjerujem da je i kod drugih dilera koje nisam nabrojao situacija ista.
Ne vidim razlog da se preko foruma razglaba o jednom izoliranom problemu i "otvara lov na vještice" potiče na nasilje i blati ljude koji vrijedno rade svoj posao i osiguravaju Vam PG opremu po nižoj cijeni nego primjerice u Austriji ili Njemačkoj. Zašto ne kupujete negdje vani kada niste zadovoljni sa domaćim dilerima. Naravno, tamo je još riskantnije, a mogućnost, za probleme oko isporuke ista, veće cijene itd. itd.
Ohladite ljudi, ljepa riječ čini čuda, problemi su mogući, ali oni i postoje da se riješavaju.

Budite mi zdravi, debeli i veseli.

4 Palac gore: : bosco, gprelac, Red Baron, Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: sub 14 tra, 2012 21:50 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
Michi potpisujem sve što si reko i za boxa a bogami i za voju.Je car malo na svoju ruku :-D al da je pošten to je :hi: S tonijem još do sada nisam poslovao al znam sa je i on ok.

Vrh

PostPostano: ned 15 tra, 2012 8:07 
Offline     DHV 2

Član od: sri 03 stu, 2010 18:59
Dao Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 192 / Palac dolje: : 0
Vojo Care, oprosti malim ljudima, jer ne znaju što čine 8)

1 Palac gore: : matijahadjar    
Vrh

PostPostano: ned 15 tra, 2012 8:36 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Ja Voji zamjeram jednu stvar. Htio sam kupit kacigu od njega. Veli ajde probaj jednu. Ja probam a on če na to. Boga ti nečeš dobit ovu kacigu. Ružan si u njoj ko šlapa. Tak da mi je prodal novu šminkersku. Znači ima recept i za ljepotu a ne samo za mršavljenje. Vrjeme mu je da počne pisat knjigu kako uljepšat tjelo. To sad ide, a i bilo bi više ženske letačke populacije.Meni na žalost nemre pomoć. He he he . Živio care.

6 Palac gore: : dr zdravko, Red Baron, toni, vedran_zgela, Vojo, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: ned 15 tra, 2012 10:19 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 21:17
Dao Palac gore: : 537 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 165 / Palac dolje: : 0
Vojo je Car, u biti, ni sa jednim dilerom nisam imao problema. Znam osobno da je to sranje od posla (zastupstvo), love na papiru ima a u đepu nikada. A da ne nabrajam sve ove neočekivano očekivane pizdarije oko dostava, šara, veličina...fala bogu da ne dilam opremu !
Osim toga, Vojo je jednom odradio jedan vrlo delikatan posao, kada su nam neki "X" ljudi dugovali 300 E a nisu iz naše zemlje.
Obratio sam se Voji i Vojo je okrenio par brojeva (kuma :-) ) i u njegovom prepoznatljivom stilu rekao što će biti...i novci su za 7 dana bili kod nas !!! Istog trenutka je to meni rekao da se ne zajebavam s trgovinom, odnosno sa zavlačenjem ili ne daj bože namjernom ne isplatom jer bi isto tako postupio prema meni... Stoga, osim što nema većeg Egotripera pod nebom od Voje,poslovati s njim je korektno i vjerujem pošto je pomalo senilan puno puta zaboravi što šta vrijedi pa to na kraju plaća sam iz svojeg đepa !
Rezime, hvala svima vama dilerima u HR što ste omogućili da mnogi dobiju svoja krila, svoju opremu i dožive predivna iskustva koji donosi ovaj najljepši sport na svijetu !!!

Naručujem Vojo 10 stolica, nikako ispod metra da padnem... ;-)

3 Palac gore: : jerry, Red Baron, čule    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: