»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 12:11.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Placanje startnine na Gredi
PostPostano: uto 02 lis, 2012 8:20 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
postovane kolege

Nije da se vadim iz situacije oko startnina ali mislim da je to daaaaaaavno rjeseno.
Moj post je bio pokazatelj neeeekima da nemogu kako hoce jer ipak su to Pegazova letjelista.Bruno je odmah shvatio poantu s kojom sam se uvjerio u sto sam zelio.Znaci davni dogovor o neplacanju startnine ostaje ali bih molio sve one koji koriste letjelista da se najave.I molio bih bez dodatnih komentara, tko ce letit dobro dosao
a tko ne zeli njegova stvar.Evo zelio bih napomenuti da je u procesu jos jedna registracija llletjelista Promina u Drnisu gdje ce te moci legalno letjeti,da procedura je ali ja i Mile Moćić ce mo se potruditi da to ostvarimo.

3 Palac gore: : dr zdravko, Michi, toni    
Vrh

PostPostano: uto 02 lis, 2012 10:32 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
JERKO je napisao/la:
... da je u procesu jos jedna registracija llletjelista Promina u Drnisu gdje ce te moci legalno letjeti,da procedura je ali ja i Mile Moćić ce mo se potruditi da to ostvarimo.

Drago mi je da su se situacija i strasti smirile.

Osobito mi je drago da ćete registrirati meni jedan od najdražih i najatraktivnijih (kanjoni Krke i čikole, Dinara, Svilaja, Peruča, Petrovo polje...) terena za letenje kod nas - Prominu. Promina ima enorman potencija za letenje i prelete na sve strane (Buva je to zorno pokazao neki dan http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog#si&flights&1115754&map), po skoro svim smjerovima vjetra. Niti jedna granica nije blizu i službena natjecanja se mogu održavati bez poteškoća. Tamo sam u razdoblju 1999.2002. godine letio intezivno i napravio prelete u svim smjerovima, osim ovog Buvinog. Teren za prste polizat, samo da je tu cestu srediti. Ima li kakvih planova za to?

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

PostPostano: uto 02 lis, 2012 17:44 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 08 tra, 2012 10:58
Dao Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
toni je napisao/la:
Teren za prste polizat, samo da je tu cestu srediti. Ima li kakvih planova za to?

NEMA!
Ali, nije sve tako crno, dobili smo i treći kanjon tako da se do starta vozite "kanjonom Promine" :yup:
Do planinarskog doma se može doći i manjim autom ali dalje idu samo terenci i planinari.
Ako nemate terenca ili vam neda se zabijati spiteve dok se penjete do starta slobodno nazovite 098 692 814
Tako činite i meni uslugu jer umirem od dosade kad letim sam. Nažalost, jedini sam u županiji koji još leti :(
a i meni se zbog toga sve manje da.

1 Palac gore: : zlatko2508    
Vrh

PostPostano: uto 02 lis, 2012 19:44 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 30 kol, 2009 20:57
Dao Palac gore: : 9 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 80 / Palac dolje: : 0
Močić je napisao/la:
Do planinarskog doma se može doći i manjim autom ali dalje idu samo terenci i planinari.

Ne znam ko vam je vozač :pardon: ,doduše i mi smo imali u planu ić samo do doma pa dalje pješke al nisam mogla odolit izazovu da popnem svog terenca(cordobu karavan) koji zapinje i po ravnom kad je pun,i tako uspješno stigli do vojnog objekta na samom vrhu bez problema(nijednom nisam takla pod nit stala).To je bilo prije tjedan dana.Cesta nije dobra,al polako se može.
iv.

Vrh

PostPostano: uto 02 lis, 2012 21:38 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 08 tra, 2012 10:58
Dao Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
stIvana je napisao/la:
Ne znam ko vam je vozač :pardon: ,doduše i mi smo imali u planu ić samo do doma pa dalje pješke al nisam mogla odolit izazovu da popnem svog terenca(cordobu karavan) koji zapinje i po ravnom kad je pun,i tako uspješno stigli do vojnog objekta na samom vrhu bez problema(nijednom nisam takla pod nit stala).To je bilo prije tjedan dana.Cesta nije dobra,al polako se može.
iv.

schit :oops: to nas je greda razmazila

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.