»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 5:40.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PREDSJEDNIK KOMISIJE
PostPostano: čet 07 svi, 2015 19:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Vidim da sam trenutno a i prija sam nekima bio trn u oku.Trenutnop radi dužnosti koja nije niti malo laka.Dokaz da je ta je taj da mi se predložilo da pričam s ljudima i da probamo sastavit komisiju,obećao sam da ću to napraviti,zvao sam mnoge,nitko nije htio jer je to odgovornost koju nitko nije htio prihvatiti,i na kraju na skupštini smo između sebe se popričali da ipak to napravimo i da spasimo to letenje.Na samoj skupštini uslijedile su mnoge promjene,statuta,HOO,prijedlozi,ovo,ono,nije se lako snaći u tom jer neke stvari sežu duboko u neke državne institucije do kojih nitko od članova ne može doći,ali cilj nam je napravit da se sport razvija,osobno sam godinama riješava pitanja letjelišta,škole,i samog razvoja da nas ima,cijene škole su bile niske,a opremu sam plaćao,organizirao sam natjecanja kako sam znao i koliko sam bio financijskui u mogućnosti,Marko koji je bio na tečaju kod mene,rado sam ga primio u svoju kuću i zamolio riječane da paze jer je početnik a nisam ga mogao po onom sistemu pratit toli8ko vrimena,on tvrdi da mi nitko neće doći u Dalmaciju,smiješno,pa nikog ja ne mogu niti želim natjerati,mnogima sam pomogao doći do pilotskuh dozvola što npr znaju Riječani i ostali,radio sam sve da sport uspijeva,sad sam u situaciji da moram poštovat neka pravila koja su definirana papirima,pričao sam s Erženom u Beogradu o zajedničkoj suradnji što on može potvrditi tako da nije moja odluka što se tiče državnog prvenstva,što se mene tiče dao bog da na državnom prvenstvu leti 1000 pilota iz cijelog svijeta,ovaj što piše da se radi o mom interesu,konoba,apartmani,haha,smiješno i nisko,ja radim s turistima druge vrste,gledam tko traži moju ostavku,ajde neka mi ti isti kažu šta su napravili u Hrvatskom paraglidingu i dali su spremni sjesti na mjesto predsjednika komisije,kažem,prije izbora komisije nema kluba kojeg nisam zvao,znači prijatelje i pitao da nešto riješimo,međutim nitko nije htio da se hvata te odgovornosti.U moju kuću je svatko dobro došao,na moja letjelišta također,i ne želim s nikim imati negativne odnose,pokrećem Liku,što mogu potvrditi ličani,pokrećem područja koja su perfektna za xc, a Siniša Trputec kad ga je određena osoba nekoliko puta pizala koji su tereni za prelete u Hrvatskoj,svaki put je rekao Raspadalica,da odlična je i obožavam je ali ima ih i još.Mogao bih vam pisati satima o mom djelovanju,ali kao što je rekao kolega Damir Habek medalja ima dvije strane i biti će mo tu dok stvari ne sjednu na svoje mjesto.Dragi moj Siniša,Hrga i vi koji uopće neznate tko sam morat ću vas razočarati i kazati vam da ništa od moje ostavke,komisija radi,upravo sam riječanima sređivao i gledao vezano za sportske,pokušavam na račun saveza organizirati ponovno polaganje za sportske itd,znači nije mi u interesu da ugušim sport nego da napredujemo ali nažalostniti ja niti ostali članovi neke stvari ne možemo promjenit.
Siniša Trputec se trudi vidim maximalno da me ponizi,na način da slovence zanimaju minska polju kod nas,hm,smiješno,pa teren koji nazima kamenjar,e pa moj dragi prijatelju nisi uspio,Joža mi je osobno rekao neke stvari o Trputecu ali ne želim da se stvaraju tenzije,Trputec će uglavnom u vrlo skoroj budućnosti vidjeti rezultat svog rada.Tko će doći u Dalmaciju letjeti to će svatko odlučiti i9 svatko je dobro došao,naravno s dobrom namjerom,ostali nek idu negdje drugo,ako netko želi preuzesti funkciju na mjesto predsjednika nek se javi slobodno.Nadam se da sam bio jasan.

ugodno letenje svima

1 Palac gore: : josipc     4 Palac dolje: : hrga, jrabic, simon, Sinisa T.
Vrh

Naslov: Re: PREDSJEDNIK KOMISIJE
PostPostano: pet 08 svi, 2015 7:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
Na samoj skupštini uslijedile su mnoge promjene,statuta,HOO,prijedlozi,ovo,ono,nije se lako snaći u tom jer neke stvari sežu duboko u neke državne institucije do kojih nitko od članova ne može doći,

a ja se potom cudim sto nema zapisnika sa skupstine... TAJNA

JERKO je napisao/la:
.Dragi moj Siniša,Hrga i vi koji uopće neznate tko sam morat ću vas razočarati i kazati vam da ništa od moje ostavke,...

ocekivati nesto drugo bi bilo :)

JERKO je napisao/la:
Siniša Trputec se trudi vidim maximalno da me ponizi,na način da slovence zanimaju minska polju kod nas,hm,smiješno,pa teren koji nazima kamenjar,e pa moj dragi prijatelju nisi uspio,

nema mina... niti minsko sumljivih podrucja... HM... potom Jere oprosti... prenosim dio odgovora dobijenog od Hrvatskog centara za razminiranje:
"Moramo Vas upozoriti da su na našem MIS portalu za predmetna područja točno ucrtane granice minski sumnjivih područja, a koja su također na terenu detaljno obilježana tablama minske opasnosti. Stoga bi bilo dobro da prije bilo kakvih sportskih aktivnosti na tom području ipak detaljnije proučite područja preko našeg MIS portala. Uslijed mogućih nepredviđenih situacija prisilnog slijetanja tijekom Vaših aktivnosti bilo bi poželjno da sa situacijom na terenu upoznate i sve sudionike Vaših aktivnosti."

kamenjar gore dole, a ti bio pravi prijatelj kad bi o stvarnoj sitvaciji na terenu upozorio sve pilote... ovako je sve prepusteno sreci dok jednom :evil: ne uzme stvar u svoje ruke potom bude kasno... :(

https://misportal.hcr.hr/HCRweb/faces/intro/introduction.jspx

LP Sinisa i sigurno sljetanje...

Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 8:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Daj Trpko, ovdje si fakat pretjerao. Koliko ja znam, a mogu potvrditi svi koji su par godina posjećivali Gredu, Jere je uvijek imao istaknutu mapu s ucrtanim sumnjivim područjima, i upozoravao na njih. Uostalom, zašto samo Gredu ističeš, pa leti se i u Lici (Bjelopolje, Velebit ...), gdje su također sumnjiva područja, da ne spominjem Slavoniju ... Nema smisla izdvajati samo Gredu, ako ni zbog čega, a ono da izbjegneš miris osobnog obračuna s Jeretom.

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

3 Palac gore: : Box, profa, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 9:08 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljen Roman,

svaki rat za sobom ostavlja takozvana minsko sumljiva podrucja, u RH takvih podrucja je veliko, nije tu samo Greda, Svilaja, Perucko jezero...neki o tome javno pricaju i upozoravaju da ne bi doslo do najgoreg... letjeti u takvim podrucjima nije bas preporucljivo, pristajati još manje...samu pricu o sigurnosti letenja, a i samih terena u Jerkovom kraju zapoceo je on prije par godina... sam osobno u takvo letenje, avanturu se ne bi upusto.. svi znamo sto nam se za vreme leta lako dogodi te kako u takvim sitvacijama mozemo kontrolirati nas let i pristanak. Kad jednom nagazis je kasno :( :amen: ...zato dok uradne institucije u RH daju takve informacije i upozorenja je sigurno letenje u takvim podrucjima igra sa :evil:

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 9:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Daj se smiri i pokušaj zbrojiti dva i dva!

Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 9:53 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Jest, minski sumnjiva područja su problem.
Ali ti zbilja jako loše misliš o svima nama ako smatraš potrebnim o tome toliko trubiti.
Zar misliš da prvi put vidimo taj link koji stalno ponavljaš?

Iskreno, ne znam što je gore, kad netko izmišlja stvari u svrhu osobnog napada ili kad se skiva iza tobožnje brige za opću dobrobit. Siniša, svima je totalno jasno da je to s minama tek način da staviš kajlu Jerku. Naravno, ne mislim da te nije briga za to i dapače, potrebno je na to povremeno podsjetiti no ipak je jako prozirno toliko dramiti o tome baš u ovom trenutku.

Uostalom, zašto malo ne odmoriš? Zar ne vidiš da nitko ne može tako duboku rupu iskopati kao Jerko sam sebi.

Jerku mogu samo reći da si dobro i nekoliko puta pročita Boxov post: viewtopic.php?p=32005#p32005
Nema vrijeđanja, nema urote, samo zdrava (i dobronamjerna) logika.

4 Palac gore: : Box, janjecic, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 10:25 
Offline     DHV 2-3

CW je napisao/la:
Iskreno, ne znam što je gore, kad netko izmišlja stvari u svrhu osobnog napada ili kad se skiva iza tobožnje brige za opću dobrobit. Siniša, svima je totalno jasno da je to s minama tek način da staviš kajlu Jerku. Naravno, ne mislim da te nije briga za to i dapače, potrebno je na to povremeno podsjetiti no ipak je jako prozirno toliko dramiti o tome baš u ovom trenutku.

niti izmisljam niti ne radim napad na Jerka...prozvan Jerkovim postom samo sam posredovao uradno misljenje mjerodavnih organa..
zbrajam Boxovih dva+dva i zakljucujem temu o minsko sumljivih područjima.

LP Sinisa

1 Palac gore: : Box    
Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 10:28 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Na samoj skupštini uslijedile su mnoge promjene,statuta,HOO,prijedlozi,ovo,ono,nije se lako snaći u tom jer neke stvari sežu duboko u neke državne institucije do kojih nitko od članova ne može doći,

a ja se potom cudim sto nema zapisnika sa skupstine... TAJNA

JERKO je napisao/la:
.Dragi moj Siniša,Hrga i vi koji uopće neznate tko sam morat ću vas razočarati i kazati vam da ništa od moje ostavke,...

ocekivati nesto drugo bi bilo :)

JERKO je napisao/la:
Siniša Trputec se trudi vidim maximalno da me ponizi,na način da slovence zanimaju minska polju kod nas,hm,smiješno,pa teren koji nazima kamenjar,e pa moj dragi prijatelju nisi uspio,

nema mina... niti minsko sumljivih podrucja... HM... potom Jere oprosti... prenosim dio odgovora dobijenog od Hrvatskog centara za razminiranje:
"Moramo Vas upozoriti da su na našem MIS portalu za predmetna područja točno ucrtane granice minski sumnjivih područja, a koja su također na terenu detaljno obilježana tablama minske opasnosti. Stoga bi bilo dobro da prije bilo kakvih sportskih aktivnosti na tom području ipak detaljnije proučite područja preko našeg MIS portala. Uslijed mogućih nepredviđenih situacija prisilnog slijetanja tijekom Vaših aktivnosti bilo bi poželjno da sa situacijom na terenu upoznate i sve sudionike Vaših aktivnosti."

kamenjar gore dole, a ti bio pravi prijatelj kad bi o stvarnoj sitvaciji na terenu upozorio sve pilote... ovako je sve prepusteno sreci dok jednom :evil: ne uzme stvar u svoje ruke potom bude kasno... :(

https://misportal.hcr.hr/HCRweb/faces/intro/introduction.jspx

LP Sinisa i sigurno sljetanje...

poštovani Siniša

Hvala na savijetu, ali žao mi je ja sam u ratu bio izvidnik i osobno upoznat s terenom Dinare i oko perućkog jezera,naime ako se pronađe jedan metak,mora se postavoti tabla,mi svake god ljude upozorimo samo da ne ulaze u Dinaru gdje je minirano neko područje ali to je već teren u Bosni,svi zadaci su prema Sinju gdje uopće nema mina i nije ih bilo i prema Kninu gdje su službe u nekoliko navrata čistila i sada tu žive ljudi i obrađuju zemlju i cijelo područje je čisto,možda bih nekad kad ides u Albaniju mogao svratiti i vidjeti,pa natjecanja se organiziraju od 2000god,dakle što se tog tiče,nema o tom govora ali ipak objasnim da je tu bio rat,opasniji je puuuuno dalekovod na Triblju koji prijeti jer se ipak prelijeće preko visokog napona struje.

l.p

Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 10:50 
Offline     DHV 2-3

CW je napisao/la:
Jest, minski sumnjiva područja su problem.
Ali ti zbilja jako loše misliš o svima nama ako smatraš potrebnim o tome toliko trubiti.
Zar misliš da prvi put vidimo taj link koji stalno ponavljaš?

Uostalom, zašto malo ne odmoriš? Zar ne vidiš da nitko ne može tako duboku rupu iskopati kao Jerko sam sebi.

Jerku mogu samo reći da si dobro i nekoliko puta pročita Boxov post: http://hpgf.org/viewtopic.php?p=32005#p32005
Nema vrijeđanja, nema urote, samo zdrava (i dobronamjerna) logika.

ok ne želim s nikim imati loše odnose,kome sam mogao pomoći pomogao sam kome nisam nije do mene,a rupa koju kopam frende pusti jer eto lipo sam napisao neka netko preuzme moju funkciju ukoliko misli da će napravit bolje,pa mislim da bih trebalo biti drago da imamo komisiju i da svi skupa rješavamo problem,ja upirem tamo gdje vidim,a koliko mogo napravim,u neke segmente ne mogu ući niti doprijeti i tu sam nemoćan,pazi,u mom životu nemam ljudi koji me mrze a radim poslove u kojima su sukobi glavna stvar,ali ovaj nastup prema meni i riječi koje čitam su toliko niske od nekih ljudi s kojima sam uvijek bio u dobrom odnosu,ali tu se frende vidi visina čovjeka,ne mrzim nikog radim koliko je u mojoj moći,ako se već netko želi obrušiti na nekog ne mora to radit preko mene,ali sve je ovo na brzinu i malo vremena od postojanja komisije da se neke stvari stave na čistac,vrijeme će pokazati,ukoliko moj način rada ne bude učinkovit ja ću se povući pa neka netko drugi sjedne i radi,Siniša traži načine i mislim da je pokazao jasno da se radi da uništi posao i sport koji je ovdje 20god,žao mi je da je toliko uporan,neka kaže odgovor o HCR-a koji su mu uputili,jer oni su mene kontaktirali da neki slovenac traži podatke,pa ljudi moji zašto,povukao sam crtu u nekim stvarima u životu ali mora biti svjesan da sam ipak stvarao 20 god jedan sport a on to želi uništiti,mislim da još uvijek nije svjestan da nema smisla,natjecanja će biti,probleme će mo rješavati,nije mi interesantno gurati Dalmatinske terene nego cijelu Hrvatsku,kad pogledam FAI kalendar tad mogu reći da svaka čast Ovuki,Erženu itd,oni u svojim državama imaju natjecanja u godini nego mi u 5god,što možemo skupa će mo skupa a što mislim da bih trebalo biti Hrvatsko će biti tu,neki su to kod mene nazvali nacionalizam,hm što je velika glupost,nema nacionalizma,zanima me sport,to sam rekao Vajdi,da ću biti u komisiji ali da me zanima samo sport,

l.p

Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 10:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
JERKO je napisao/la:
zanima me sport,to sam rekao Vajdi,da ću biti u komisiji ali da me zanima samo sport,

Ok Jerko, tebe zanima samo sport. A jesi li 100% siguran da je i Vajdi sport na prvom mjestu?
Retoričko pitanje, ne moraš odgovoriti.

1 Palac gore: : badel    
Vrh

PostPostano: pet 08 svi, 2015 20:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Jere daj ostavku danas i spasi si obraz!

Vrh

PostPostano: sub 09 svi, 2015 0:48 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
JERKO je napisao/la:
lipo sam napisao neka netko preuzme moju funkciju ukoliko misli da će napravit bolje,

Evo Jere, ja bih preuzeo tvoju funkciju jer mislim da cu napravit bolje. Gore sigurno ne mogu. Kad cemo dogovorit primopredaju?

p,
D.

P.S. Samo glasno razmisljam, da je u ponudi kladionica "Damjancic novi predsjednik komisije, Jerko dao ostavku" koji bi to koeficijent bio....ihaj!
Apelirao bih na sve glavne aktere telenovele "El propalo drzavno de Kroasija" da prestanu vrijedjati inteligenciju publike prozirnim argumentima i floskulama kao u primjeru gore - za to vec placamo Vladu i Sabor.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

3 Palac gore: : hrga, Ratko, rudar    
Vrh

PostPostano: sub 09 svi, 2015 1:05 
Offline     DHV 2-3

Super Damjan!

Habek i ostala ekipa sredite onda formalnosti da Doc preuyme funkciju.

Vrh

PostPostano: sub 09 svi, 2015 7:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Formalnosti moraš srediti prvo ti jer moraš primiti Doca u svoje članstvo.

A i nisam siguran da li je to bio vrlo uspješan sarkazam ili vrlo uspješna ponuda.

Bilokakobilo... :respekt:

1 Palac gore: : profa    
Vrh

PostPostano: ned 10 svi, 2015 2:34 
Offline     DHV 2-3

Doc u Flumen si dobrodosao!
Para nema ali jos smo u HZSu.

Vrh