»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 2:01.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Pravila foruma

Ovaj podforum služi kao arhiva oglasa koji više nisu aktualni.
Ako želite oglasiti potražnju za opremom učinite to na podforumu "Oprema - tražim"

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: TANDEM PILOTI!
PostPostano: čet 10 lip, 2010 1:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Trazim 4 tandem pilota za ovu subotu na Japu! Voze to jest lete zene koje rade u krilo d.o.o. Svakako da cu se revansirati! Za brzi kontakt moj broj mobilnog je 091 4747 888 ili na moj mail flyingvojo@hotmail.com
VOJO!

Vrh

Naslov: Re: TANDEM PILOTI!
PostPostano: ned 13 lip, 2010 13:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Odradjeni tandem letovi ali ne na Japu zbog losijih meteo uvjeta nego na Triblju! Ekipa tandem pilota u profi sastavu na celu sa Danijelom Loritzom i domacim tandem pilotima Ja, Toni Buljan, Rodrigez te dodatkom sa Brunom odradila je voznje naseg domaceg proizvodjaca krila to jest njihovih 24 djelatnica i 3 djelatnika. Od 30 djelatnika nije letilo samo 3 i direktor! Izvezeno je ukupno 28 tandem letova u aranzmanu ovih 5 pilota. Uglavnom se sletalo na start. Kako se raspon putnica kretao od 24 do 54 godine bilo je 3 povracanja i 2 slabosti u zraku! Od prvo recenih 9 zena i 3 muska da ce letiiti letilo je od ukupno 30 djelatnika 21 djelatinca + 3 djelatnika. Povracali su 2 muska i jedna zena te su slabost osjecali jos 2 zene! Bilo je svega wingovera, spirala, fulstall do sleti na start i pici dalje jer je putnica to zeljela! Nitko nije povredjen niti je itko bio nezadovoljan te bez obzira na slabost nekolicine svi su bili prezadovljni! Rostilj u direktorovom aranzmanu je bio odlican. Iz svega na kraju nejvise me se dojmila recenica kontrolorke i sefice Mare koja je kada smo sletili nakon nekolliko minuta rekla otprilike ovako: "Znas Vojo mislila sam da svaka je sitnica vazna na toj opremi ali sada ja znam da na ovoj opremi ustvari nema sitnica sve je ekstremno vazno". To je ustvari i bio moj cilj i moja ideja vodilja kada sam nekoliko mjeseci nagovaro gazdu da radnike izvede na letenje tko to hoce probati! Moja a i njegova ocekivanja su nadmasena (mada sam na svoju zalost time stvorio nekoliko ovisinca o letenju) a koje definitivno nece a niti ne misle platiti letenje tandemom!
Tandem krila sudionika: dva komada Blue Two, jedan Ozone Mc Daddy, jedan Speed Indepedance i jedan Sol Kangoroo.
Zahvaljujem se ekipi koja je to odradila bukvalno savrseno i zahvaljujem se pilotima na startu na razumijevanju i njihovoj pomoci te klubu koji ima nadzor nad ovim nasim najljepsim terenom za letenje!
VOJO!

2 Palac gore: : Branko Hrupelj, Mario    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.