»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 13:27.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PRVI SMART VARIO NA SVIJETU
PostPostano: pet 05 lip, 2015 11:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Izašao je instrument flytec CONNECT 1 KOJI JE PRVI SMART VARIO!!! On će se softverski nadograđivati cijele godine i koji će sigurno uzeti primat među letačkim instrumentima. Cijena mu je za sada promotivna jer nije posve softverski dovršen i jasno da cijena ovisi o odnosu koji pilot ima samnom! Ali što je najvažnije taj instrument će sledeće godine biti kao prvo broj jedan a kao drugo što je još važnije cijena će mu biti preko 1100 eura. Svi koji žele mogu od mene dobiti direktno cijenu za svakoga ponaosob do kraja ovoga mjeseca da će mi sledeće godine biti zahvalni kao što sam ja zahvalan svima onima koji su vjerovali u mene i bili uz mene kada mi je bilo najteže u životu. Ujedno pozivam sve pilote koji nekim čudom imaju već taj instrument ili će ga imati u narednih 2-3 mjeseca da daju komentare i želje što žele da taj instrumet ima a on će se softverski nadograđivati te će piloti moći to skinuti na svoj instrument ma kada god taj softver izađe. Letački pozdrav svima i da se zna nitko mi ne može prići niti konkurirati u cjenama instrumenata. Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma gdi i na čemu god letili.(osim jednog lažljivog i licemjernog ljudskog govna koje još ka tome govori i zna ponekad pisati).
flyingvojo@hotmail.com
092 1772 866
Vojo!!!

2 Palac gore: : Carlos, Nik01    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.