»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 08 lip, 2026 4:44.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Cenzura na forumu
PostPostano: sri 24 kol, 2011 17:15 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
podijeljeno iz teme o frontalcima jer dalje nema bas puno veze s istima

Komentiraju pedofili curicu od 14g koja prolazi ulicom: "E stari znaš ti kakva je ovo pi*ka nekad bila .."

Nemam nikakav sadržaj, samo nastavljam s pedofilnjacima :)

Vrh

Naslov: Re: Križ ponad Kruševa
PostPostano: sri 24 kol, 2011 20:18 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 23 kol, 2011 17:26
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 10
Zalim zbog ulaska u temu s offtopicom i unatoc tome sto sam ovdje novi ne mogu ne osuditi Vas koji servirate ovako bolesne viceve. I sam sam otac malenog djeteta pa me jos vise zgrazaju vase bolesne konstrukcije. Pitam se zasto o takvim stvarima uopce razmisljate i sto tu vidite smijesno??? Misljena sam da bi svi trebali, u najmanju ruku, osuditi postove gdje se pojavljuju ovakvi "vicevi" i da bi administrator morao osobama koje takve stvari serviraju dati opomenu.

1 Palac gore: : Martina    
Vrh

PostPostano: sri 24 kol, 2011 21:59 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
to ti tak izgleda dok ne upoznaš doticne osobe(koji isto imaju djecu neki i dvoje) i shvatiš da oni nemisle ozbiljno

Vrh

PostPostano: sri 24 kol, 2011 22:09 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
rudar je napisao/la:
to ti tak izgleda dok ne upoznaš doticne osobe(koji isto imaju djecu neki i dvoje) i shvatiš da oni nemisle ozbiljno

Istina, ali onomad su mnogi skočili na Franca kad je nalijepio sliku djevojke kojoj se kroz sloj farbe nazirao pubis, i to zato kaj bi neko dijete moglo to vidjeti tati preko ramena dok ovaj razglaba na forumu...a djeca sve ranije uče čitati... ;)

Vrh

PostPostano: čet 25 kol, 2011 0:20 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Ide valjda mene, jer sam stavio dva :)

Ljudi opustite se to su samo vicevi. Tko ne može naći humor u njima nek ih bar ignorira jer nisu namijenjeni da se shvate ozbiljno (to je kao da nož za kruh osudiš kao oružje jer se možeš ozlijediti s njim, npr.).

A što se tiče termike kod križa, nisam išo gore al pretpostavio bi da je u igri niska konvergencija (tj. početak konvergencije, dakle samo spajanje termika sa dvije strane brda) koja je turbulentna sama po sebi, a kad se spari s inverzijskim slojem na istoj visini, može se očekivati samo kaos.

Meni je bila dosta obična inverzija koja me pri vrhu par stupića negdje pred kirgistanom jedan dan razbacala da nisam znao kako se zovem, pa sam fino sletio da ne dobijem PTSP.

Pg je super jer si svatko iz njega može izvući što mu treba :)

Vrh

PostPostano: čet 25 kol, 2011 10:03 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Danči je napisao/la:
rudar je napisao/la:

Istina, ali onomad su mnogi skočili na Franca kad je nalijepio sliku djevojke kojoj se kroz sloj farbe nazirao pubis, i to zato kaj bi neko dijete moglo to vidjeti tati preko ramena dok ovaj razglaba na forumu...a djeca sve ranije uče čitati... ;)

Je, neka djeca znaju, a neka još ne znaju čitati, ali srećom ne kuže viceve za odrasle :-D

Humor je čudna kategorija. Nekome su smiješani vicevi o hednikepiranim (mucavac i konj), nekima o pederima, pardon homoseksualcima (kobasica i jukebox), nekima idiotski politički vicevi (npr., najača životinja u doba tuđmanizma), nekima o crncima, pardon obojenima, a meni su samo smiješni vicevi o životinjama i Bosancima, jer njih jedino kužim od prve. Ostalima se smijem 2 puta. Prvi put kad se svi smiju, a drugi put onda kad mi netko objasni vic.

Mea culpa, pretjerao sam s vicem i vulgarnim riječnikom. Povukao me Buraz, a još k tome ne volim offtopice. Ne znam kaj mi je bilo. Valjda ova ambrozija pomiješana s vrućinom. Nije prikladno mjesto, a ni sadržaj. Ispričavam se svima (i Radovanu kojeg nisam imao prilike upoznati) na povrijeđenim osjećajima, kako njihovim tako i njihove djece (sadašnje i nereođene).
:oops:

Vrh

PostPostano: čet 25 kol, 2011 11:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Hmm.. "An open mind must deal with all kind of grey shades, to be able of choose between white and black."

Taj vic je bila metafora na veličinu frontalca. Neko je imo veeelikog, a neko malog pa je isto umro od straha :lol:

A kaj se bolesnog humora tiče.. ti vicevi su stari od mog 1. dana posla, što je skoro 15.g. I neki ljudi, večinom vjerski, moralno, pedagoški i slično previše nastrojeni ne mogu ih shvatit pod crni ili bilo kakav humor. Tak je uvjek bilo, tak bu valjda i dalje..

A ovaj forum bi definitivno trebal bit dio 'parrentall locka' na dječjim accountima, što zbog prostačivinga, što zbog sporta koji život odvuče u totalno 3. dimenziju :ROFL:

Vrh

PostPostano: čet 25 kol, 2011 11:35 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Vedran je napisao/la:
A ovaj forum bi definitivno trebal bit dio 'parrentall locka' na dječjim accountima, što zbog prostačivinga, što zbog sporta koji život odvuče u totalno 3. dimenziju :ROFL:

Nema tu bojazni od dječijeg upada na ovaj forum. Možda klinci poput Francovog Nika prije 3-4 godine ili Edinog Matije koji je s 12 godina upao u PG svijet. Ali u tim godinama im i ne treba 'parrentall locka' (da ne pričam o stalnom pojavljivanju brojke 12 u gornjem rubu ekrana na svakom programu osim vjerskog sadržaja). Kad sam reagirao na Francovo postanje one slike gole tete obojane u neki Nike dres ili sl., zbilja sam imao situaciju da otvorim tu temu sa sportskim nazivom, a bljesne gola teta. U tom trenutku je mala bila iza mojih leđa i viče mami kaj ja gledam. Nije da se bojim žene i nije da sam neki puritanac pa da se pred vlastitom djecom sramim golotinje, ali sam bio doveden u nezgodnu situaciju da se "moram"opravdavati kaj gledam i gdje surfam. U stvari to je moj problem, kao što je i Radovanov problem da ga vrijeđaju "crni" vicevi, koji su na kraju samo vicevi.

Ispričavm se svima još jednom na offtopicu.

Vrh

Naslov: Re: Cenzura na forumu
PostPostano: čet 25 kol, 2011 13:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Care ja nisam čuo taj o najjaćoj životinji u doba tuđmanizma daj ga dobaci meni molim te takve volim!

Vrh

Naslov: Re: Cenzura na forumu
PostPostano: uto 30 kol, 2011 13:15 
Offline     DHV 2

Član od: čet 25 ožu, 2010 21:18
Dao Palac gore: : 140 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 129 / Palac dolje: : 1
možda prigodno?.... ;)

http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... le-zupnika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ]