»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 11:47.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zeka peka....
PostPostano: ned 01 sij, 2012 15:35 
Offline     DHV 2

Član od: uto 27 lis, 2009 18:09
Dao Palac gore: : 59 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 84 / Palac dolje: : 5
čagicaaa!!! :beer:

http://europskaunija.yolasite.com/eu-i- ... oredak.php

2012 BUUUAAAAHAAAAAHAAA :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=IwrI1M8M6rU

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

Naslov: Re: Zeka peka....
PostPostano: ned 01 sij, 2012 19:41 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
izgleda da je došlo do nekih "nepredviđenih" promjena... :(

Citat:
Citat:
David Icke: 2016 is the year of change, not 2012!

Well that just ruins all my plans. I have to work for an extra four years. Fuck you Icke! You suck!

Vrh

PostPostano: ned 01 sij, 2012 21:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
horbaPG je napisao/la:

vrlo kvalitetan site. netko si je dao truda

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 8:26 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 09 vel, 2010 14:19
Dao Palac gore: : 130 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 42 / Palac dolje: : 0
Tko ima vremena isplati se pogledati
http://www.youtube.com/watch?v=c2-1FPAy ... digest_fri

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 10:59 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
benco je napisao/la:

Ekipa, još je nekih dvadesetak dana do referenduma o ulasku Hrvatske u EU. Još uvik ima vrimena da otvorite oči onima koje je zasljepila propaganda koja se širi zadnjih godina. Šaljite ovakve linkove na sve strane, svima koje poznajete, jer svaki glas je bitan.
I OBAVEZNO IZIĐITE NA REFERENDUM I ZAOKRUŽITE NE !!! :hi:

2 Palac gore: : Buva, kptureto     4 Palac dolje: : bosco, Knez, Nina, zlatko2508
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 11:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Jure je napisao/la:
benco je napisao/la:

Ekipa, još je nekih dvadesetak dana do referenduma o ulasku Hrvatske u EU. Još uvik ima vrimena da otvorite oči onima koje je zasljepila propaganda koja se širi zadnjih godina. Šaljite ovakve linkove na sve strane, svima koje poznajete, jer svaki glas je bitan.

Možda nije dobro ovako dizati ljude na bunt, a možda ipak neće u EU biti tako bajno kako nam pričaju.
Kako god bilo meni se osobno to ni malo ne sviđa, ali na svima nama je da se pokušamo što bolje informirati.
Slušajući samo jednu stranu svima nam mora biti jasno da nećemo imati potpunu sliku, ponajviše zbog toga što nas netko uvjerava kako je to u našem interesu. Kod mene osobno, u cijelom životu nije se pojavio nikada nitko tko mi je predložio nešto kako bi samo meni bilo bolje, a kad još netko tako jako navaljuje da mi pomogne ne mogu, a da ne pomislim kako nema dobar motiv za to.
No, to su samo neka moja logička zaključivanja i nemaju veze sa stvarnim problemom.

9 Palac gore: : hrga, Jure, marin, Nik01, Nina, Red Baron, Roman Lavriv, Toomy, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 12:30 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Box je napisao/la:
[
Možda nije dobro ovako dizati ljude na bunt, a možda ipak neće u EU biti tako bajno kako nam pričaju.

Prije par godina, upoznao sam kolegu pilota iz Švicarske. Bio na Rabu na godišnjem. I tako, družili se tih par dana, malo letkali, poslije cuga kakva, sve standardno.. Pričamo tako o svemu.. Jedan dan pita Thomas mene: "zašto vi Hrvati toliko želite uć o EU?". Neznam.. to više politika nego narod oće, pokušavam objasnit. "Prije Šest godina, mi u Švicarskoj smo imali referendum dali ući u EU ili ne. Govorili su nam, ako ne uđete propast ćete, bit će vam gore.. šest godina poslije mi živimo bolje nego smo živjeli onda, a svi koji su u EU žive lošije nego prije šest godina!

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 12:57 
Offline     DHV 2

Član od: čet 03 ruj, 2009 8:45
Dao Palac gore: : 679 / Palac dolje: : 7
Dobio Palac gore: : 664 / Palac dolje: : 3
Josip K-T je napisao/la:
Box je napisao/la:
[

Prije par godina, upoznao sam kolegu pilota iz Švicarske. Bio na Rabu na godišnjem. I tako, družili se tih par dana, malo letkali, poslije cuga kakva, sve standardno.. Pričamo tako o svemu.. Jedan dan pita Thomas mene: "zašto vi Hrvati toliko želite uć o EU?". Neznam.. to više politika nego narod oće, pokušavam objasnit. "Prije Šest godina, mi u Švicarskoj smo imali referendum dali ući u EU ili ne. Govorili su nam, ako ne uđete propast ćete, bit će vam gore.. šest godina poslije mi živimo bolje nego smo živjeli onda, a svi koji su u EU žive lošije nego prije šest godina!

Di smo mi do Švicaraca...

mail: niviuk.hr@gmail.com
mob: 00385 91 612 00 69
Nikola Kuzmić

2 Palac gore: : Knez, Red Baron     1 Palac dolje: : hrga
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 12:59 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Box je napisao/la:
Jure je napisao/la:
benco je napisao/la:

Kako god bilo meni se osobno to ni malo ne sviđa, ali na svima nama je da se pokušamo što bolje informirati.
Slušajući samo jednu stranu svima nam mora biti jasno da nećemo imati potpunu sliku, ponajviše zbog toga što nas netko uvjerava kako je to u našem interesu. Kod mene osobno, u cijelom životu nije se pojavio nikada nitko tko mi je predložio nešto kako bi samo meni bilo bolje, a kad još netko tako jako navaljuje da mi pomogne ne mogu, a da ne pomislim kako nema dobar motiv za to.
No, to su samo neka moja logička zaključivanja i nemaju veze sa stvarnim problemom.

Pitanje je što je štetnije - bjelosvjetski neoliberalni imperijalisti ili domaće lopine van ikakve kontrole. Uređenim državama kojima upravljaju ljudi kojima je dobro vlastitog naroda ako ne na prvom onda barem na drugom mjestu nisu potrebni patronati. Našom zemljom na žalost uglavnom upravljaju ljudi kojima opće dobro nije nit v riti, a kamoli na srcu. Žalosno je da je za bilo kakav pomak ka uslovno rečeno pravnoj državi potreban pritisak organizacije čije najmoćnije članice svoj prosperitet temelje na stoljećima nepravde i izrabljivanja drugih. Agresivno naturanje razloga "za" iritantno mi je isto kao i poluargumentirano vikanje parola "protiv". Samo se nadam se da će dan referenduma biti neradan, s donekle dobrim gradijentom.

4 Palac gore: : Dragan Sepac, paragirl, Red Baron, Vojo    
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 13:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Danči je napisao/la:
Pitanje je što je štetnije - bjelosvjetski neoliberalni imperijalisti ili domaće lopine van ikakve kontrole.

Što bi moj prijatelj Nigel rekao: "... ove druge barem možeš smijeniti i izabrati neke nove!"
(što smo konačno i napravili)
... a ako je istina da su Danci vratili Šengen na granice... nemamo više o čemu raspravljati

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 13:32 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Josip K-T je napisao/la:

Ljudi lijepo je gajiti patriotizam, ali osvjestite se mi nismo ni Norveška ni Švicarska (mada smo mogli biti da nije bilo raznih Kradezea, Kradanera i inih drugih dugoprstiča).
Svima bi trebalo biti jasno da smo s EU u banani, ali bez nje smo u ku..u!!!
Možemo jedino formirati s bračom Bosancima i Srbima neku novu Balkansku asocijaciju i nastaviti se valjati u blatu dok nas opet ne preuzmu za 1 Kn banke te iste EU koju sada pokušavamo izbjeći.

3 Palac gore: : bosco, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 13:58 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
Danči je napisao/la:
Pitanje je što je štetnije - bjelosvjetski neoliberalni imperijalisti ili domaće lopine van ikakve kontrole.

Što bi moj prijatelj Nigel rekao: "... ove druge barem možeš smijeniti i izabrati neke nove!"

Možeš možeš, svake četiri godine nakon generiranja još +25 milijardi ojra duga, i ako baš ne uspiju lapiti izbore. ;) Pa možeš i iz EU istupit, ne?

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 14:26 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 17 ožu, 2010 8:09
Dao Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 7 / Palac dolje: : 0
http://www.youtube.com/watch?v=T2AjuEN1gS4

http://www.youtube.com/watch?v=pNmuERfa ... re=related

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 14:45 
Offline     DHV 2

Franco je napisao/la:

Možemo jedino formirati s bračom Bosancima i Srbima neku novu Balkansku asocijaciju i nastaviti se valjati u blatu dok nas opet ne preuzmu za 1 Kn banke te iste EU koju sada pokušavamo izbjeći.

Banke te iste EU su nas već preuzele za mandata vlade I. Račana. Tada je izvršena "pretvorba" banaka. Vodio ju je drug Slavko Linić, a najsvjetliji primjer je "privatizacija" Rječke banke. Prodao ju je za 1 (slovima: jednu) kunu. Što je nije meni prodao za te pare.. ja bi mu dao i deset.

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 14:47 
Offline     DHV 2

Danči je napisao/la:

Pa možeš i iz EU istupit, ne?

To su mislili i Poljaci.. pa je pao avion. ;)

2 Palac gore: : hrga, Jure    
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 14:50 
Offline     DHV 2-3

http://eu-je-prijevara.net84.net/eu-brojke.php

http://www.lika-online.com/proglas-svim ... asku-u-eu/

tko je zainteresiran nek se uključi jer će sigurno biti prevara na referendumu. Mediji već lažu o statistikama i pripremaju teren za prevaru, a izbjeći to možemo jedino ako se sami uključimo u rad odnosno praćenje referenduma.

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 15:06 
Offline     DHV 2-3

Josip K-T je napisao/la:
Danči je napisao/la:

to ti je bilo slučajno. bio je loš pilot za volanom a taman svi se važni ljudi ukrcali nutra, ali to je slučajno.

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 15:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Nitko i nikad nije rekao kako se istupa iz EU i po kojoj cijeni, svi zanamo kako je završilo kad smo htjeli izaći iz SFRJ. Sad bi S. Radić reko "Opet mi hrvati srljamo ko guske u gustu maglu" .Još ništa mi nismo naučili iz povijesti ili jednostavno neznamo upravljati svojom zemljom pa nam trebaju drugi krojit pravdu i ekonomiju, tj. kako ćemo živjeti na svome. Sjetimo se Gotovine i naših generala pa zar smo se zato borili da iz jedne SFRJ srljamo u još veću i nepravedniju umjetnu tvorevinu zvanu EU koja se jako ljepo ponjela prama nama u domovinskom ratu čast izuzecima (AUSTRIJA) ,a i poslije rata proganjajući naše generale i za njih je cijeli domovinski rat, a ponajviše "Oluja" zločinački pothvat,. Mi (tj. naši političari profesionalci) se guraju unutra kao da se guraju na vrata i žele ući u zgradu koja se ruši.

Zato moj glas na referendumu je jedno veliko NE

2 Palac gore: : hrga, Jure    
Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 15:40 
Offline     DHV 2

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnet ... 1020338503

Vrh

PostPostano: pon 02 sij, 2012 16:01 
Offline     DHV 2-3

Josip K-T je napisao/la:
Danči je napisao/la:

A Poljaci su pokušali istupiti iz EU? Doista nisam znao...Znam samo da je Grenland istupio 1986., treba provjeriti kako su njih kaznili. Uvijek sam mislio da je logičnija konspirativa to da su avion srušili zapravo Rusi zato što je Lech Kaczynski (pokojni predsjednik Poljske) bio veliki pobornik Busha i Amerike, i zagovaratelj postavljanja američkih raketa u Poljskoj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: