»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 12:38.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: HD car key camera
PostPostano: pet 01 srp, 2011 13:58 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
http://cgi.ebay.co.uk/HD-Camera-Key-Car ... 230f240c75

čini se neloša kamera za ovoliko malo para, ili sam u krivu?? jeli neko ima iskustva s ovim ili sličnim??

par videa snimljenih s njom...

Vrh

Naslov: Re: HD car key camera
PostPostano: uto 03 srp, 2012 9:36 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 28 ožu, 2012 11:54
Dao Palac gore: : 15 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Kamera je vrhunska ak uracunas dimenziju, cijenu i kvalitetu snimke..

Samo ima jedan trik, imas 18 verzija te kamere od kojih je samo jedna prava.. mozda dvije.. ostale ili imaju fake hd, ili fake 30fps, ili nemaju kontrolu punjenja baterije... Itd...

Prava verzija je broj 16 :D ok verzija je broj 11, na testiranju je najnoviji broj 18..

Samo sto je ebay pun laznih verzija 16, mislim da samo 2 sellera ima pravu verziju :D

Uglavnom naso sam neki forum sa cca2000 stranica vezanih za tu kameru, kad sve procitas onda ti je malo jasnije..

Sto se same kamere tice, ja imam broj 16.. radi sa micro sd, klasa 4+.. ali ne rade sve kartice.. treba malo isprobavati al kad najdes karticu koja radi, to je to.. stane do 32GB kartica unutra ali nema bas smisla..
baterija je mala, mislim da je 250 mah, sto je dovoljno za cca 45 min snimanja u hd-u, 30fps, 10mbit/s..
u tom modu radi file velicine cca 1.3 gb za 20min snimke.. kamera ima oko 15 grama ukupno tak da se moze staviti doslovno na otvor komore krila..

mislim da je kut snimanja 150 stupnjeva, za gopro mislim da je 170.. tak da nije tako siroki kut.. ali daju se nabaviti mali objektivi namjenjeni mobitelima.. izbor je 180 stupnjeva (fish eye), makro leca (za snimanje malih predmeta, to nas ne zanima), tele objektiv sa 8x zoom-om (ni to nas ne zanima), i jos nekoliko sirokokutnih sa nedefiniranim kutevima.. negdje na 2000 stranica onog foruma ima test dosta tih objektiva u kombinaciji sa tom kamerom, nije uopce lose.. malo distorzije al sve u svemu bolje nego orginalna optika.. bar za letenje..

i jos jedna stvar vezana uz optiku.. svaka kamera ima drugacije nariktan fokus.. to valjda kak kinez stegne lecu na navoj senzora.. al i to se da rijesiti, kamera se otvori, skine se kap ljepila na navoju senzora, stavi se u webcam mode, i onda vrtis objektiv dok nisi zadovoljan fokusom.. ja to jos nisam napravio a na mojoj je fokus na cca 1m od kamere sto za letenje nema smisla.. ima smisla ak pokusavas snimiti neku zensku pored sebe.. tad je fokus bas dobro poriktan :oops:

sto se baterije tice, razmisljam izvaditi orginalnu bateriju i izvuci konektor, strpati u kacigu bateriju od mobitela i izvuci zice za spajanje s kamerom.. baterija od cca 1500 mah bi trebalo biti dovoljno cca 5 sati snimanja.. tu dobro dojde 32 gb kartica u kameri.. i definitivno su staviti neku lecu sa sirim kutem..

snimio sam jedan let na japu, sad u subotu.. mogu ga negdje uploadat ak te zanima pa da vidis kak to izgleda u praksi..

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2

1 Palac gore: : Radovan    
Vrh

PostPostano: sri 04 srp, 2012 1:02 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
Legendo fala na review-u, ali zakasnija si samo godinu dana :lol:
Kamera je kupljena, isprobana, i nakon šta mi je spržila jednu karticu od 16gb, spremljena na policu. Dok je radila sve je bilo ok, općenito sam bio zadovoljan s kvalitetom slike, ali zbog nepostojanja nekakvog nosača i slabe baterije sam odusta od nje i kupija Contour Roam, pa zadnjih pola godine snimam s njom.

Vrh

PostPostano: sri 04 srp, 2012 16:26 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Jure je napisao/la:
Kamera je kupljena, isprobana, i nakon šta mi je spržila jednu karticu od 16gb, spremljena na policu. Dok je radila sve je bilo ok, općenito sam bio zadovoljan s kvalitetom slike, ali zbog nepostojanja nekakvog nosača i slabe baterije sam odusta od nje i kupija Contour Roam, pa zadnjih pola godine snimam s njom.

Neka.

Vrh

PostPostano: sri 18 srp, 2012 11:03 
Offline     DHV 1-2

Jure je napisao/la:

neki masni "cvitovi" su tu kod mene pa sam malo izgubljen :oops: .. ajd, fulao sam samo godinu i 2 dana..
mozda nekom dobro dojde review.. pa ko voli...

Vrh

PostPostano: pon 30 srp, 2012 11:52 
Offline     DHV 1-2

Update:

nadodan sirokokutni objektiv

https://picasaweb.google.com/lh/photo/dBUmqnwxikH0_PK2qeYW8dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/5nK6ITtbjp1643FQNenEutMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/-KpOBX4sDJ7Nci42uboXtdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/G1nYPGkGeS5nAdLgZAS-ctMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Vrh

PostPostano: pon 30 srp, 2012 12:38 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 22 pro, 2011 12:27
Dao Palac gore: : 174 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 203 / Palac dolje: : 0
@Oko

Koliko daleko od vrata je slikana ova usporedna fotka?
https://picasaweb.google.com/lh/photo/d ... directlink

Cisto me zanima da dobijem dojam koliko hvata s normalnim objektivom..

Vrh

PostPostano: pon 30 srp, 2012 14:44 
Offline     DHV 1-2

Kajgod je napisao/la:
@Oko

Koliko daleko od vrata je slikana ova usporedna fotka?
https://picasaweb.google.com/lh/photo/d ... directlink

Cisto me zanima da dobijem dojam koliko hvata s normalnim objektivom..

cca 3,5 metara

Vrh

PostPostano: pon 30 srp, 2012 22:09 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 10 stu, 2010 10:38
Dao Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 8 / Palac dolje: : 0
Imam istu takvu kameru, i muči me uski kut snimanja.
Nadodao sam joj neki fish eye objektiv ali je slika ispala katastrofa. Jako izobličena po rubovima i zamučena.
Ova tvoja slika mi izgleda Ok. Kol‘ko te koštao taj objektiv, gdje si ga naručio.

Vrh

PostPostano: pet 24 kol, 2012 9:47 
Offline     DHV 1-2

Ivan je napisao/la:
Imam istu takvu kameru, i muči me uski kut snimanja.
Nadodao sam joj neki fish eye objektiv ali je slika ispala katastrofa. Jako izobličena po rubovima i zamučena.
Ova tvoja slika mi izgleda Ok. Kol‘ko te koštao taj objektiv, gdje si ga naručio.

sorry na kasnom odgovoru --> godisnji

uzeo sam ga preko ebay-a..
0.67X Detachable Wide Angle+Macro Lens for iPhone 4G 4S CellPhone Digital Camera
http://www.ebay.com/itm/190670411094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

nisam ga uspio dobro istestirati posto sam izgubio kamericu dan nakon montaze objektiva :oops:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: