»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 13:29.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Novi detalji o Voji
PostPostano: sub 06 tra, 2013 10:57 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 ruj, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 166 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 77 / Palac dolje: : 1
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno--opt ... -/1095325/

Vrh

PostPostano: ned 07 tra, 2013 10:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Draženko, hvala za link, ali zar ste bilo tko od Vas ovdje ikad išta pametno pročitali u tom Jutarnjem. Potrošiti svoje vrijeme (na portalu) ili bacaiti novac (na kiosku) na te novine zločin je prema samom sebi, a samo čitanje tih novina pretstavlja uvredu vlastitoj inteligenciji.

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

PostPostano: ned 07 tra, 2013 10:47 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Red Baron je napisao/la:
Draženko, hvala za link, ali zar ste bilo tko od Vas ovdje ikad išta pametno pročitali u tom Jutarnjem. Potrošiti svoje vrijeme (na portalu) ili bacaiti novac (na kiosku) na te novine zločin je prema samom sebi, a samo čitanje tih novina pretstavlja uvredu vlastitoj inteligenciji.

Znam da si ozlojađen novim vijestima vezanim za Voju, ali nemoj upadati u zamku generalizacije. S obzirom da povremeno (uglavnom subotom) čitam Jutarnji list, jer mi je Večernji preradikalan u nekim stavovima (mada ne kažem da je smeće ili da je to zločin čitati ga), ispada da si me uvrijedio izjavom o vlastitoj inteligenciji. Možda nisam inteligentan, ali vređati se ne dam.

Elem, smatram da u tim (Jutarnjim) novinama, kao i onim drugim (Večernjim) pišu renomirani i pametni ljudi (pisci, intelektualci i novinari). Ako mi se koji članak ne sviđa, preskočim ga. Ne odbacujem sve one tekstove u kojima uživam. BTW: jutro (subotnje) nakon eksplozije kupio sam sve novine (JL, VL, 24h i Slobodnu Dalmaciju) koje su mi bile dostupne. Samo je JL imao Vojino lice zamagljene na svim slikama. To ne znači da su novine bolje ili lošije, već da su bile korektnije (barem donekle) od konkurencije.

Živim u Hrvatskoj i pratim hrvatske medije (kao njemački, talijanski, a pogotovo engleski mediji su bolji - sjetite se afera oko Newsweeka, Suna ili BBC-a), kaj imam od toga da pratim npr. BiH medije?! Ima jedan vic koji kaže:

Pita sin crv tatu crva:
- "Tata bismo li mi mogli živjeti u jabuci?", a tata crv mu odgovara:
- "Bismo, sine bismo", a sin crv opet pita:
- "A tata, reci mi bismo li mi mogli živjeti u krušci?", a tata crv mu odgovara:
- "Bismo sine, bismo, a zašto me to pitaš?", a sin crv ga onda upita:
- "A zašto mi onda tata živimo u kanalizaciji?!", slegnuti ramena otac mu odgovori:
- "Zato sine što je to naša domovina."

Vrh

PostPostano: ned 07 tra, 2013 12:05 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
ma ne vredi se prepirati kakvi su ljudi novinari kojeg lista i na koji način pišu o nečem to smo apsolvirali. J a bih se više zadržao kako ili gotovo nikako ne komentarišu dokaze koje je sakupilo tužiteljstvo a sve se svodi na kombinirke koje ima svaka kuča ili stan i " tragovi exploziva" nađeni na nekim mjestima koliko sam skužio u malim količinama. ja kao laik što se tiče prava a i najgluplji fiškal došo bi do zaključka da je logično da su se našli eventualno neki tragovi exploziva u manjim količinama bilo kjeg porijekla samom činjenicom da je explozivna naprava explodirala u neposrednoj blizini voje i konačno ozlijedila ga, zato se rade parafinske rukavice da se ustanovi dali je neko puco iz kakvog varenog oružja koje je daleko manje opasno za ljude koji ga koriste a ipak ostavlja tragove baruta.Tješi me da če na sudu sa ovakvim dokazima i dokazima tipa " rekla-kazala" sigurno popušiti-osramotiti se, zato valjda nikako da se pojave tamo!!!!pozdrav...

1 Palac gore: : kmikac    
Vrh

PostPostano: ned 07 tra, 2013 16:09 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Elem, smatram da u tim (Jutarnjim) novinama, kao i onim drugim (Večernjim) pišu renomirani i pametni ljudi (pisci, intelektualci i novinari). Ako mi se koji članak ne sviđa, preskočim ga. Ne odbacujem sve one tekstove u kojima uživam. BTW: jutro (subotnje) nakon eksplozije kupio sam sve novine (JL, VL, 24h i Slobodnu Dalmaciju) koje su mi bile dostupne. Samo je JL imao Vojino lice zamagljene na svim slikama. To ne znači da su novine bolje ili lošije, već da su bile korektnije (barem donekle) od konkurencije.

Što se odmah pališ? Ne samo Jutarnji (hm, napisah ga velikim slovom - bug), već doslovno svi hrvatski mediji su doslovno - govno. E sad, moja žena uzima subotnji Jutarnji i u njemu je Magazin - to pročitam, ne baš sve. Ali neću preskočit Pavičića, Tomića te ponekad Jergovića. Židaka oću, s namjerom. Makar moram priznat da novine koje objave "psihoanalizu bombaša" i to službenu , nisu ništa drugo nego - govno. Kao što rekoh. Usput, to što nešto pročitam samo je dokaz moje (i tvoje, u to sam siguran) očajničke želje da se pročita nešto pametno ... al sva sreća, ima knjiga buraz, ima knjiga ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: pet 31 svi, 2013 11:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
http://www.jutarnji.hr/foto--pocelo-sud ... n/1105900/

Vrh

PostPostano: pet 31 svi, 2013 17:20 
Offline     DHV 2

Član od: ned 31 lis, 2010 17:02
Dao Palac gore: : 701 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 231 / Palac dolje: : 0
Samo mi jedna stvar nejde u glavu ,kak svi pricaju o dvije explozije a ona koju su govnasti pozlaceni Šmrkljivci postavili na glavnom trgu glavnog grada od kojih jedan živi u blizini Voje i to i dalje nikoga ne jebe jer su ovi valjda pozlacena gospoda koju se nesmije dirati jer se ni jedan ne zove Vojislav, a sastav eksploziva je po policijskim izvjestajima za javnost bio isti na sve tri pozicije i opet nikome nista! Sve se zataskalo jer imamo Pedra koji bude podlegao za sve! Ne svacam ...zar ta treca explozija nikom nije bitna ili nesmije biti bitna iz nekog razloga... I onda mi netko spominje nekakvu pravdu i red !
Otislo je to sve skupa u krasan k..ac !
Ispricavam se svima na otvorenijem izricaju ali neke stvari me ljute i ne mogu se suzdrzati.....

6 Palac gore: : bosco, Danči, jerry, Laminar, Roman Lavriv, Ziga    
Vrh

PostPostano: uto 17 ožu, 2015 20:50 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 ruj, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 166 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 77 / Palac dolje: : 1
http://www.index.hr/vijesti/clanak/voji ... 07895.aspx

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2