»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 5:01.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PGAWC BiH Sarajevo-Bjelašnica 2013
PostPostano: pon 12 kol, 2013 22:58 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 10:37
Dao Palac gore: : 318 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 208 / Palac dolje: : 2
Dakle,ekipa putuje ovaj petak na Svjetsko prvenstvo u preciznom slijetanju
na Bjelašnicu :good:
Danas smo odradili 1. trening na Malom Kalniku
slika

Uploaded with ImageShack.us
slika

Uploaded with ImageShack.us
Napravili su i super video: :greeting:

Još pokoja reklamica
http://www.klix.ba/sport/svjetsko-prven ... /130731077

4 Palac gore: : Ratko, The Ozone Scraper, toni, vedran_zgela    
Vrh

Naslov: Re: PGAWC BiH Sarajevo-Bjelašnica 2013
PostPostano: uto 13 kol, 2013 9:58 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Sretno dečki i kikajte esove drugim maderfakersima!

Vrh

PostPostano: uto 13 kol, 2013 15:04 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Bravo dečki, bez treninga ništa, pa zapnite!!!

Gledam na OLC-u zadnjih tjedana Damjan Čretnik ama baš svaki imalo letivi dan na OLC-u prijavi po 10-tak letova s Donačke. Trenira sve u 16. Svoljašk isto na Gozdu, ali on to ionako radi kroz cijelu godinu, i tako godinama...

Ali bojim se da vam je najveći problem taj što je Franco glavni sudac (Chief judge) na Svjetskom prvenstvu. Bojim se da za vas ne bude rejump-ova. Unaprijed ste hendikepirani. Trebao bi HZS protestirati zbog toga, da vas ne šikanira i ne trenira strogoću tamo na vama.

Obavezno šaljite izvještaje.
Sretno!!!

1 Palac gore: : Franco    
Vrh

PostPostano: uto 13 kol, 2013 15:21 
Offline     DHV 2

Ratko je napisao/la:
Ali bojim se da vam je najveći problem taj što je Franco glavni sudac (Chief judge) na Svjetskom prvenstvu.

Da netko ne bi krivo shvatio ovu šalu, veliki je uspjeh i čast što je Franco od strane FAI-a delegiran za glavnog suca Svjetskog prvenstva u preciznom slijetanju. Cijene ga i tamo!!!
Čestitam :hi:

2 Palac gore: : flyingzeko1, Franco    
Vrh

PostPostano: čet 22 kol, 2013 13:57 
Offline     DHV 2

Ako ne griješim u toku je 7. serija?
Samo najbolji do sada nisu niti jednom zeznuli. Izgleda da imaju zahtjevne uvjete za slijetanje.
Nik je nakon prvih 6 serija bio vrlo dobar 26. ali u 7. seriji ga nije htjelo, pa je imao loš rezultat (879 cm) i sad će pasti u poretku...
Burazer i Mihin dok ovo pišem još nisu letili 7. seriju i nakon odletenih 6 serija drže 48. i 49. mjesto (s 842 cm i 865 cm).

Link na službene rezultate:
http://www.pgawc2013.com/index.php/results/results2

Link na live rezultate:
http://evidence.metrosys.cz/comps/user/results.jsf

Nije mi jasno zašto na rezultatima više nema Svoljšaka. Jedno vrijeme je vodio, a sad ga više nigdje ne nalazim???

Drž te se dečki!!!

Vrh

PostPostano: čet 22 kol, 2013 18:49 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
prenasam sa fejs strani:
1. uradni dan Svetovnega prvenstva v natančnosti pristajanja na Bjelašnici.
Po včerajšnji svečani otvoritvi, ki je bila v središču Sarajeva, se zbudimo v sončno jutro. Jutranji brifing, nam ne prinese nič kaj veselih novic. Zaradi nesporazumov na relaciji Fai, zaradi različnih tolmačenj pravil, so Antonu Svoljšaku pred prvo seriji odvzeli pravico nastopa ki bi jo naj imel kot branilec naslova Svetovni prvak. Šok za nas, še bolj za Toneta, ki se je največ izmed vseh reprezentantov posvetil treningu in sedaj v vrhunski formi, s katero je hotel ubraniti naslov Svetovnega prvaka. Reprezentanca Kitajske, ki je bila edina proti nastopu Toneta je obrazložila da bi z njegovim nastopom njihovi tekmovalci teško osvojili naslov Svetovnega prvaka- bravo Tone za formo, v kateri si- neustrašnim Kitajcem si nagnal strah v kosti. Sedaj je na nas, da nadaljujemo s prvenstvom in z dobrim rezultatom pokažemo, da se nobenega ne bojimo v športni borbi- še najmanj ljudi s pomanjkanjem fair playa in iskanjem rezultatov s pritožbami na račun drugih.

odgovor Svoljska:
Anton Svoljsak Sem že doma, in držim pesti za VAS. V veliko čast mi je da so se Kitajci "usrali" pred menoj. Še bo prilika za ponoven boj. Velika hvala vsem za trud da vseeno nastopim. Posebno zahvalo sem dolžan Bolgaru Cvetanu COLOVU. Res drži pregovor da v nesreči spoznaš pravega prijatelja. Fantje dajte vetra vsem in pokažite kaj zmorete. Se kmalu vidimo.

i fejs strana : https://www.facebook.com/djp.zlatoroglasko?hc_location=stream

LP Sinisa

2 Palac gore: : flyingzeko1, Ratko     1 Palac dolje: : Buva
Vrh

PostPostano: čet 22 kol, 2013 21:55 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
u cilju poticanja ravnopravnosti svih čitatelja ovog foruma evo i prijevoda prethodnog članka:

Citat:
transdonas sa FEJS paĝo:
1 Oficiala tago de la Monda Konkurso de precizeco surteriĝo sur Bjelašnica.
Post la hieraŭa malferma ceremonio, kiu estis en la centro de Sarajevo, vekas en la matena suno. Mateno konsigni, ni ne alportas nenion sed bona novaĵo. Pro malkonsentoj inter Fai, pro malsamaj interpretoj de la reguloj estas Anthony Svoljšaku antaŭ la unua serio de prirabante la rajton por ludi, ke vi ŝatus havi la defendantoj mondĉampiono. Al ŝoko por ni, sed eĉ pli por la tono, kiu estas plej reprezentaj el cxiuj sanktajxoj trejnado kaj nun estas en supro formo, per kiu li volis protekti la mondan titolon. Teamoj de Ĉinio, kiu estis la sola anti-Tone komenciĝon klarigas al parolado li donis al iliaj konkurantoj malfacila mondĉampiono-Tone bravo formi, en kiu la kuraĝa ĉina-vi ekzili la timo. Ĝi estas nun al ni daŭrigi la konkurso kaj akiri bonajn rezultojn per montrado ke ĝi ne timas neniun sportoj lukto-almenaŭ homoj kun manko de fair play kaj la rezultojn de serĉo por apelacioj koste de aliaj.

SVOLJŠEK respondo:
Anton Svoljšak mi alvenis hejmen, kaj mi gardas fingroj transiris por vi. Estas granda honoro por mi ke la ĉina estas "shit" antaŭ mi. Ne estos ŝanco por realiĝi al la lukto. Big dankon al ĉiuj por la penado kiu ankoraŭ levigxu. Mi estas aparte dankema Bolgaru Cvetanu COLOVU. Vere dirante Estas vere, ke en akcidento renkonti veran amikon. La infanoj meti ĉiuj la vento kaj montri kion vi povas fari. See you soon.

Citat:
transmits sa FEJS ukurasa:
1 rasmi siku ya mashindano ya Dunia katika usahihi kutua juu ya Bjelašnica.
Baada ya sherehe ya ufunguzi wa jana, ambayo ilikuwa katikati ya Sarajevo, kuamka asubuhi jua. Asubuhi mkutano, sisi si kuleta kitu lakini habari njema. Kutokana na kutokuelewana kati Fai, kutokana na tafsiri tofauti ya sheria ni Anthony Svoljšaku kabla ya mfululizo ya kwanza ya kunyima haki ya kucheza kwamba ungependa kuwa na kutetea bingwa wa dunia. Mshtuko na sisi, lakini hata zaidi kwa Toni, ambayo ni mwakilishi wengi wa mafunzo ari yote na sasa ni katika fomu ya juu na ambayo alitaka kutetea taji la dunia. Timu ya China, ambayo ilikuwa tu kupambana Toni mwanzo ni alielezea hotuba alitoa washindani wao vigumu bingwa wa dunia-Toni Bravo kuunda, ambayo intrepid Kichina-wewe kukomesha hofu ya. Sasa ni juu yetu ya kuendelea na michuano ya kupata matokeo mazuri kwa kuonyesha kwamba si hofu ya michezo hakuna vita-angalau watu na ukosefu wa haki kucheza na matokeo ya utafutaji na rufaa kwa gharama ya wengine.

SVOLJŠEK jibu:
Anton Svoljšak I got nyumbani, na mimi kuweka vidole shilingi kwa ajili yenu. Ni heshima kubwa kwangu kwamba Kichina ni "shit" mbele yangu. Kutakuwa na fursa ya kujiunga na mapambano. Big shukrani kwa wote kwa jitihada kwamba bado kutokea. Mimi ni hasa kushukuru Bolgaru Cvetanu COLOVU. Kweli kusema ni kweli kwamba katika ajali ya kukutana na rafiki wa kweli. Guys

Citat:
טראַנזמיץ סאַ פעדזשס בלאַט:
1 באַאַמטער טאָג פון די וועלט טשאַמפּיאָנשיפּס אין פּינטלעכקייַט לאַנדינג אויף ביעלאַסניקאַ.
נאָך נעכטן ס עפן צערעמאָניע, וואָס איז געווען אין דער צענטער פון סאַראַדזשעוואָ, וועקן זיך אין דער מאָרגן זונטיק מאָרגן בריפינג, מיר טאָן ניט ברענגען עפּעס אָבער גוט נייַעס. רעכט צו דיסאַגרימאַנץ צווישן פאַי, רעכט צו פאַרשידענע ינטערפּריטיישאַנז פון די כּללים זענען אַנטאַני סוואָלדזשšאַקו איידער דער ערשטער סעריע פון דיפּרייווינג די רעכט צו שפּילן וואָס איר וואָלט ווי צו האָבן די דיפענדינג וועלט מייַסטער. א קלאַפּ צו אונדז, אָבער אַפֿילו מער פֿאַר דעם טאָן, וואָס איז מערסט פארשטייער פון אַלע די דעדאַקייטאַד טריינינג און איז איצט אין שפּיץ פאָרעם מיט וואָס ער געוואלט צו באַשיצן די וועלט טיטל. טימז פון טשיינאַ, וואָס איז געווען דער בלויז אַנטי-טאָון אַנסעט איז דערקלערט צו אַ רעדע ער האט זייער קאָמפּעטיטאָרס שווער וועלט מייַסטער-טאָון בראַוואָ צו פאָרעם, אין וואָס די ינטרעפּאַד כינעזיש-איר פאַרטרייַבן די מורא פון. עס איז איצט אַרויף צו אונדז צו פאָרזעצן די טשאַמפּיאַנשיפּ און באַקומען גוט רעזולטאַטן דורך ווייַזונג אַז עס איז נישט דערשראָקן פון קיין ספורט קאַמף-לפּחות מענטשן מיט אַ מאַנגל פון שיין שפּילן און די זוכן רעזולטאַטן צו אַפּפּעאַלס בייַ די קאָסט פון אנדערע.

סוואָלדזשšעק ענטפֿערן:
אַנטאָן סוואָלדזשšאַק איך גאַט היים, און איך האַלטן פינגער קראָסט פֿאַר איר. עס איז אַ גרויס כּבֿוד פֿאַר מיר אַז די כינעזיש זענען "דרעק" אין פראָנט פון מיר. עס וועט זייַן געלעגנהייט צו רידזשוין דער קאַמף. גרויס דאַנק צו אַלע פֿאַר די מי אַז נאָך אויפשטיין. איך בין דער הויפּט דאַנקבאַר באָלגאַרו קוועטאַנו קאָלאָווו. טאַקע געזאגט איז אמת אַז אין אַ צופאַל טרעפן אַ אמת פרייַנד. די גויס שטעלן אַלע דער ווינט און ווייַזן וואָס איר קענען טאָן. זען איר באַלד.

2 Palac gore: : Buva, Morelli    
Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 7:09 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
E moj Buva... ne znam dali si palac dole dao za odluku da zabrane nastup na tekmi Svoljsku ali zato sto slovenci na svojoj fejs strani ne pisu u hrvatskom jeziku.

Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 10:04 
Offline     DHV 2

Član od: čet 24 ruj, 2009 7:05
Dao Palac gore: : 217 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 206 / Palac dolje: : 7
Naprijed naši tri mušketira!!! :yup:

Zadnja izmjena: Ziga; sub 24 kol, 2013 0:25; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 10:51 
Offline     DHV 2

Sinisa T. je napisao/la:
prenasam sa fejs strani:

Da li znaš i neke druge detalje vezane uz ovaj slučaj?
Svoljšak se priprema za SP, dođe tamo i počne se tekmati, pa ga onda nakon toga izbace s natjecanja jer nije smio nastupiti???
Vidio sam u ranijim rezultatima da je odradio nekoliko serija i bio prvi u poretku...

Čiji je to propust FAI-a, organizatora?
Zar Tone nije bio redovni član slovenske reprezentacije? U čemu je bio problem?

Ako znaš molim te za pojašnjenja.
(PS - i ja sam morao koristiti google translate da shvatim da je Kitajska = Kina.)

Hvala.

Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 10:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Ratko je napisao/la:
(PS - i ja sam morao koristiti google translate da shvatim da je Kitajska = Kina.)

U ovom slučaju ispali su baš kitajci, prijevod je nepotreban...

Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 16:37 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Ratko je napisao/la:
Sinisa T. je napisao/la:
prenasam sa fejs strani:

Da li znaš i neke druge detalje vezane uz ovaj slučaj?
Svoljšak se priprema za SP, dođe tamo i počne se tekmati, pa ga onda nakon toga izbace s natjecanja jer nije smio nastupiti???
Vidio sam u ranijim rezultatima da je odradio nekoliko serija i bio prvi u poretku...

Čiji je to propust FAI-a, organizatora?
Zar Tone nije bio redovni član slovenske reprezentacije? U čemu je bio problem?
Hvala.

Ča je ča, reći ću Vam ja !
Na žalost jako smo nategnuti s vremenom i nemam vremena za izvještaje, ali vidim da se ovdje dižu nepotrebne tenzije oko Toneta.
Njega mi je žao jer si je čovjek stvarno dao truda i jako puno vježbao, ali krivica je i njegova što si nije dao truda da uđe na kvalifikacijama u reprezentaciju Slovenije.
Reprezentacija Slovenije se na svjetskom pojavila u punom sastavu od 5 muških i 2 ženska člana, a Tone je bio kao 8 nepostojeći član.
Kako je ovo ipak nacionalno prvenstvo, Tone bi praktički bio predstavnik nepostojeće države. Žiri si je stvarno dao truda da mu kao bivšem svjetskom prvaku omogući nastup i tražili su modalitet kako da to izvedu. Na kraju su odlučili da ako svi team leaderi pristanu da se Tone natječe, to će mu biti dozvoljeno, ali Kinezi jedini nisu pristali na to.

Nije točno da se Tone natjecao, to ste na službenoj stranici s rezultatima gledali rezultate prethodnog svjetskog prvenstva (bile su održane samo 3 serije)! Prije početka prve serije bio je udaljen s natjecanja.

To je jedina i prava istina, sve ostalo su priče.

Što se tiče izvještaja sa svjetskog, ja ću se potruditi da ga napravim kad se vratimo. Naša reprezentacija se odlično drži, s obzirom na to da su imali samo jedan trening i da imaju lošu opremu. To vam je, kao i uvijek - koliko para, toliko muzike.

LP, Franco

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: pet 23 kol, 2013 21:33 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Edino kj sm jz zastopu, je da nism nč zastopu... Zakaj Tone ni v slovenski reprezetanci?

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Jure    
Vrh

PostPostano: sub 24 kol, 2013 8:41 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Roman Lavriv je napisao/la:
Edino kj sm jz zastopu, je da nism nč zastopu... Zakaj Tone ni v slovenski reprezetanci?

Kao što sam napisao, nije se kvalificirao.

Vrh

PostPostano: sub 24 kol, 2013 23:07 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 27 pro, 2009 18:20
Dao Palac gore: : 35 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 187 / Palac dolje: : 0
Ne kuzim da se je Tone toliko zezno i da nije znao da mora kvalificirat a gdje i kad??
Mislim svaka cas kolegama slovencima koji znaju da imaju losije rezultate i guraju se u repku,
i zar nije dosta biti proslogodisnji prvak ,ocito nije!?

lp EX takmicar

Vrh

PostPostano: ned 25 kol, 2013 0:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Franco je napisao/la:
Roman Lavriv je napisao/la:

Kao što sam napisao, nije se kvalificirao.

Hebote Franko, pa ti odgovaraš ko i Trpko???? Ajd nađi malo vremena i uputi nas neupućene ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: ned 25 kol, 2013 8:14 
Offline     DHV 2

Član od: uto 29 ruj, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 109 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 1
još na japu mi tone rekao da je on sam za sebe reprezentacija slovenije 2, nije mi bilo jasno al eto, valjda je mislio ta tako može pošto je bio svjetski prvak, da li se nije htio natjecati za slo ekipu ili su bili bolji od njega treba ga pitati?

Vrh

PostPostano: ned 25 kol, 2013 17:06 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Može i treći put, nema problema :) nije se kvalificirao.

Slovenci su imali 18 serija kvalifikacija, Tone nije bio u dobroj formi (ima veze i s krilom koje je tada letio itd.) i drugi su na tim kvalifikacijama bili bolji od njega.

2 Palac gore: : Franco, Nik01    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: