»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 5:26.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: UPOZORENJE
PostPostano: ned 20 lis, 2013 17:15 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 08 tra, 2012 10:58
Dao Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
Još jedno upozorenje na Jerka Odžaka i njegov prevarantski karakter.
Dugo vrimena je tražio od mene da mu prodam krilo al da bi mi on to isplatio u ratama...
Znajući s koji prevarantom imam posla odibijao sam prodaju na takav način.
"Jerko, ti meni lovu ja tebi krilo".
Nakon dugo vrimena opet me zove i moli da mu prodam krilo jer mu treba za školu letenja. Ne može registrit školu bez krila. Prvog tečajca kojeg bude ima novce šalje meni. Triba mu hitno jer mu netko dolazi iz zagreba... bla bla bla...
Ajde računam ako i ne plati dođem po svoje krilo i Bog s tobom.

Kako je prošlo oko godinu dana i mojih pustih poziva i molbe da isplati barem nešto jer živjeti od 2300 kn. plaće i nije neko veselje.. :(
S druge strane po "fejsu" puste hvale kao on posjeduje štošta, kako radi kao izbacivač u disku kako ima školu letenja i svašta nešto... Zanimljivo kako ako ga i uspijem dobit na mob. ukik ima nešo novo kupio pa mi nema za platit.... i tako 20 min.

E sad... pošalje mi poruku da mogu uzet krilo al da sam ja dužan njemu!??
-Dobro, dolazim po krilo i plaćam "ček" koji si napravio.
E al... ne paše mu ni to jer ima tečajaca pa se ne želi ni javit. Zabranjuje mi dolazak na letilište iz očitog razloga.

Ovo je samo upozorenje onim novim letačima koji ga još nisu upoznali, vi stariji ga dobro poznajete.

Ukratko to vam je "HRVAT"

Vrh

Naslov: Re: UPOZORENJE
PostPostano: ned 20 lis, 2013 20:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Močić je napisao/la:
Još jedno upozorenje na Jerka Odžaka i njegov prevarantski karakter.
Dugo vrimena je tražio od mene da mu prodam krilo al da bi mi on to isplatio u ratama...
Znajući s koji prevarantom imam posla odibijao sam prodaju na takav način.
"Jerko, ti meni lovu ja tebi krilo".
Nakon dugo vrimena opet me zove i moli da mu prodam krilo jer mu treba za školu letenja. Ne može registrit školu bez krila. Prvog tečajca kojeg bude ima novce šalje meni. Triba mu hitno jer mu netko dolazi iz zagreba... bla bla bla...
Ajde računam ako i ne plati dođem po svoje krilo i Bog s tobom.

Kako je prošlo oko godinu dana i mojih pustih poziva i molbe da isplati barem nešto jer živjeti od 2300 kn. plaće i nije neko veselje.. :(
S druge strane po "fejsu" puste hvale kao on posjeduje štošta, kako radi kao izbacivač u disku kako ima školu letenja i svašta nešto... Zanimljivo kako ako ga i uspijem dobit na mob. ukik ima nešo novo kupio pa mi nema za platit.... i tako 20 min.

E sad... pošalje mi poruku da mogu uzet krilo al da sam ja dužan njemu!??
-Dobro, dolazim po krilo i plaćam "ček" koji si napravio.
E al... ne paše mu ni to jer ima tečajaca pa se ne želi ni javit. Zabranjuje mi dolazak na letilište iz očitog razloga.

Ovo je samo upozorenje onim novim letačima koji ga još nisu upoznali, vi stariji ga dobro poznajete.

HAHAHAHAHA,jednostavno je suvišno lomentirati ili tobože braniti se od jednog malog koji želi u Drnišu osnovat klub i uzima moj statut i ja ga preporučujem TZ Drniš kao osobu koja može nešto napraviti za grad.Dečko koji je došao u moju školu i naučio letit je promjenio jedinicu i kupio nešto brže,ja sam htio to krilo i imam to krilo i koristio sam ga tek nekoliko puta ali za visinski let,rekao sam mu da nemem novca za krilo i on je očito zaboravio da mi je rekao da ima neka dva i da će mi ih poslat a njemu da plate na što sam ja prestao,miki je tu na dobitku duplo nego je prodavao jer sam ja to tako rekao,dečko me preko onih whats up sranja konstantno lagano podjebavao dal će za njega večera besplatno,dal će ovo besplatno itd i ja sam mu jednostavno rekao da uzme svoje krilo ali da mi plati ček i osiguranje na što se on oglušio,to je cijela priča o Mili Moćiću,propalom letaču kojemu se ja ne javljam na mob jer ne želim,nije dorastao i bezobrazan je,kao što sam nekima zabranio letenje na letjelištima pegaza iz opravdanih razloga isto sam učinio i njemu,a danas sam to napravio još jednom koji je glasao za tajnicu kluba a potom je rekao da on neće plaćati članarinu jer mu ONA ide na živce,ja sam odgovoran i za jednog i za drugog i pravim se da ne vidim neke stvari što njima daje pravo da su se razbahatili,E DEČKI NEĆE MOĆI,ako netko kaže ja neću platit članarinu meni to zvuči jezovito jer sam član planinarskog društva i tamo plaćam,biciklističkog društva i tamo plaćam,a ljudi koje sam uveo u letenje mi u oči kažu da neće platiti,automatski prestaje članstvo u klubu a letjeti imaju zabranu dok mi ne pokažu dozvolu,ja am se za registracije letjelišta škole itd borio godinama a to znaju stari letači,organizacije takmičenja,organizacija ispita itd i dođe mali mile iz Drniša sa svojom jedinicom i zato što mu se ja ne javljam na mob nema izlaza nego me na ovakav način prozivati,hahaha da nije smiješno bilo bi žalosno,očito želi da mu se očitujem putem foruma što znači:Mile Močiću rekao sam ti da uzmeš krilo ,nisi htio,sad kad sam ga čekirao i platio osiguranje isplati mi potrošeno i uzmi svoje krilo,znam da te strah doći jer se bojiš,jer si kukavica, ali ja ne jedem ni veliku ni malu djecu pa prema tome slobodno dođi,pa uostalom ne trebaš ništa platiti,samo dođi,ja ću ti dati.Opet pošto prozivaŠ preko grupe ponavljam da ti se Mile neću javiti na nikakve komunikacijske veze jer kažem ja sam ipak malo više prošao i ja te smatram jednim dječarcom koji šeta okolo i zagađuje,pa i Bruna Pavića si ogadio kao je jebivjetar i nije u gss-u,NEGO SI TI I S bRUNOM SE RUGAJU,A ZA TEBE JE IZMISLIO I LETENJE I GSS,znači sklon si tomu,Mile slobodno dođi kod mene ali kad mi kćer nije kod kuće jer znajuć za tvoje pedofilske navike mogao bih ti umjesto krila dati LUTKU ZA NAPUHIVANJE.
Eto da stara javnost ne misli da ću te oštetitipozivam te da dođeš kod mene i uzmeš svoje krilo,ako misliš da je potrošeno,ja ću opet platiti ček,ali ako se pokažu velika odstupanja e tad će mo drugačije pričati,što se tiče tvojih 2300kn primanja,ti koji ne radiš ništa više niti ne zaslužuješ,ja sam bio u ratu,neznam,magarac, koji je nosio 5 god mitraljez m-53 iSNAJPER 12,7 OD 13KG imam samo 200 kuna više od tebe, a uz to ženu i troje djece o kojima se moram brinuti pa sam krenuo u posao s turizmom,upravo uredio jedan odličan paintball poligon,konobu,rješavam smještajne kapacitete,naručio džipa Mercedesa,kupio16 kanua za kanuing i rafting, i uplatio put u Argentinu,ali Mile još si mlad pa neznaš,jbg,treba imat muda pa skočit na sedam nadobudnih kao što si ti,skočiti na čovjeka koji puca u mene i prijatelja gdje metak prolazi bočno kroz jaknu, da bih nešto zaradio,ako ništa status u sredini u kojoj živim,Mile ti si jedna obična kukavica,i ne ustručavaj se doći po to svoje krilo jer si rekao da ćeš to baviti prije par dana a nisi došao,ali ako ti ne dođeš po njega osobno ću ti ga donijeti,,,Eto nadam se da si zadovoljan što si objasnio starijima koji znaju da sam ja nitko i ništa i ponovo ih uvjerio.Čak ti ne zabranjujem niti letit Greda,Svilaja,Omiš,ali moraš doći s dozvolom jer ne želim snositi rizik kao operator letjelišta za nekog tko nije kompletni pilot,i pliz one sve papire i naputak koji sam ti ustupio da po njemu radiš svoje u namjeri da ti pomognem registrirati Prominu, da mi vratiš jer si davno već posudio ali mi ih nisi vratio.

Eto Mile ukratko ja sam Hrvat ali za tebe nisam siguran a nije me niti briga šti si i tko si.A i Brunu bi se mogao izviniti kad ovako voliš javno laprdati što si lajao meni i ostalima o njemu,znaš ispred moje konobe u kojo si bezbroj puta jeo i pio i pričao ma tko je taj Bruno,to je obična pička,imam svjedoke ali to on zna, ali toliko je pametan da neće s tobem ulazit u raspravu,eto nije niti meni drago, ali pošto me povlačiš spuštam se pa ti kažem što nisi želio čuti,

UKRATKO JA SAM HRVAT,HM PA NARAVNO

l.p Jere

Ukratko to vam je "HRVAT"

Vrh

PostPostano: ned 20 lis, 2013 21:44 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
O ho.
Neman pojma tko je taj Mile al cuo sam da neki lik iz
Drnisa prica protiv mene. Nazvao sam ga jednom i on je porekao da je bilo sto govorio protiv mene. Mozda je krivo interpretirao cinjenicu da sam se iz St stanice prebacio u Zg zbog posla. Sto se tice letenja...... Ima on jos puno pure jest.
Nije mi drago sto netko ispred tvoje konobe prica
protiv mene, a nezna me.
Opet napominjem ako taj lik ima nesto protiv mene nek se javi pa da to rijesimo.
Zelim vam puno srece u rješavanju situacije ali Vas molim da mene izostavite iz postova.

Vrh

PostPostano: ned 20 lis, 2013 22:07 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 08 tra, 2012 10:58
Dao Palac gore: : 11 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
Da si pametan koliko si lijep shvatio bi da se ruganje u vezi maloljetnica odnosilo na tebe je si ti prošle godine "trošio" jednu. Šta se tiće tvoje kceri, koja sa svojih 17 god. i tvojom visinom i građom slici na tebe, nije mi privlacna. Svoju bolesnu sklonost ne pribacivaj na mene.
TZ Drniš nije htio imati posla s klubom iz druge zupanije i tu je zapravo krenula ideja da se osnuje klub da bi ti moga letit svoje tandeme. Istina je i to da nisu tili imat posla s tobom jer se tvoje ime veze puno za crnu kroniku.
Bruna ne poznam.
Tebi sam Jerko reka da dolazim po a ti si me još i porukama "počastio" te se nisi htio javit. Tvoje poruke necu citat jer su gnusne poput tebe sama. Žao mi je sta šta si takav prema mnogima. Istina je da gledaš samo sebe. Malo toga ti je sveto ili gotovo ništa, osim novca. Ipak sritno ti bilo.

Vrh

PostPostano: ned 20 lis, 2013 22:41 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Draga gospodo,
vasa osobna prepucavanja nisu predmet interesa ovog foruma. Pogotovo s njim nemaju veze vase kceri i nacionalne pripadnosti (osobno, taj dio mi se malo i gadi). Svatko je imao pravo jednom reci svoje, rasprava nije ostala kulturna, te su se time stekli uvjeti za zakljucavanje teme, sto sam i ucinio. Nadam se da cete obojica shvatiti poruku.

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

14 Palac gore: : Franco, goran, Heatseeker, JERKO, jrabic, kmikac, njak, Red Baron, Roman Lavriv, rudar, schulz, tmuic, tobi, vlado_vrbanec    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: