»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 7:22.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: web strana DP 2014
PostPostano: čet 09 sij, 2014 11:36 
Offline     DHV 2

Član od: sub 29 kol, 2009 21:15
Dao Palac gore: : 780 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 927 / Palac dolje: : 0
Box je napisao/la:
da bi prvoproljetna navala adrenalina imala smisla kad jurne kroz žile začepljene spomenutom prozom i pri ulasku u želudav napravila: PLOP!

; da bi prvoproljetna navala adrenalina imala smisla kad jurne kroz debelo crijevo začepljeno spomenutom prozom i pri izlasku iz dupeta napravila: PLOP!

Sorry Box kaj prepisujem (jer bolje se sročiti ne može), ali meni ovo više udara na crijeva :)

Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 13:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
zupanich je napisao/la:
Box je napisao/la:
da bi prvoproljetna navala adrenalina imala smisla kad jurne kroz žile začepljene spomenutom prozom i pri ulasku u želudav napravila: PLOP!

; da bi prvoproljetna navala adrenalina imala smisla kad jurne kroz debelo crijevo začepljeno spomenutom prozom i pri izlasku iz dupeta napravila: PLOP!

Sorry Box kaj prepisujem (jer bolje se sročiti ne može), ali meni ovo više udara na crijeva :)

Ah, da, sorry, zaboravljam da većini PG populacije adrenalin djeluje kao laksativ. Mene udara na želudac.
Po smradu iz šumarka oko starta možeš zaključiti da li je dan za žešće proljetno letenje ili laganini curenje.

Jebote život kad se poželiš smrada iz šumarka.
No, dobro je, da se izdržati, fino je toplo i suho. Zamisli da pada ona bijela dječja kakica i da je -10. Pa ko bi onda ostao normalan nakon čitanja foruma.

5 Palac gore: : profa, tobi, Tojo, toni, zupanich    
Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 18:10 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
toni je napisao/la:
To ti je Demokracija. Nekad je Služba fino pratila, pa te posjete 2 druga milicionera i obave vaspitni pendrečni razgovor na licu mjesta ili te odvedu u stanicu da tamo u miru porazgovaraju s tobom.

Je me malo nasmijalo ovo nostalgićno razmišlanje , ali kad se malo bolje prisjetim tih vrenena ,u praksi bi izgledalo ovako :
1.Jere bi fasova dva tri pendreka ,
2.onaj ko je smislio kraticu DP SHS bi ljubavniku u Lepoglavi desetak mjeseci uzalud pokušava objasnit da kratica ne znaći to što piše.
3.Ovaj forum bi nestao sa svim vlasnikom ,al bi 91.za to dobi penziju
4.Ti bi pun ponosa letio sa štafetom i moli boga da ne iscuriš ,jer bi onda i ti fasova
5.Mi mali bi mirno spali jer nebi ionako imali pojima što se događa.
Nikad nisam bio bog zna što familjaran sa kolegom Jozom bravarom ,ali da je bio mačak ,bio je
. 8)

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: čet 09 sij, 2014 19:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Nemože niko ispisat koliko ja mogu ne čitat! :ROFL:

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 7:40 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Vulkanizer je napisao/la:
toni je napisao/la:
To ti je Demokracija. Nekad je Služba fino pratila, pa te posjete 2 druga milicionera i obave vaspitni pendrečni razgovor na licu mjesta ili te odvedu u stanicu da tamo u miru porazgovaraju s tobom.

Nikad nisam bio bog zna što familjaran sa kolegom Jozom bravarom ,ali da je bio mačak ,bio je
. 8)

Priča drug Stari alias Jozo, alias Valter, Alija Rudi, alijas T.T., a najpoznatiji kao Tito u nekom od intervjua: "I tako ti bogati dođem ja u Češku u fabriku Škoda kao mašinista tamo devestodvajstreće u martu. Imali su tamo sindikat, ali nije bilo Partijske ćelije. Odmah ja organizujem sindikat i počnem provodit agitprop. Za mesec dana organizujem štrajk. Bilo je tamo nekih Avstijaca i Nemaca te oni kontra. Štrajkbrejheri. Neke smo izmlatili i bicikline im potrli, a jednog smo i ubili." Od rana je iskazivao ljubav za pendrečenjem. Nema pendreka i više se mlađi ne dižu starijima u tramvaju, ne poštuju učitelje, a kamo li komunalnog redara. Ne smiješ više fino vlastitu djecu izmalatiti na blagajni Konzuma, jer se bacilo u histeriju za nekom igračkom, a da te ostali ne gledaju kao fašistu/nacistu/komunistu/LGBT-ovca/punkera i riskiraš prijevu socijalnoj službi. Neš'ti represije. Neki kažu da je pendrek izašao iz Raja.

2 Palac gore: : dr zdravko, solarich    
Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 10:02 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
Neki kažu da je pendrek izašao iz Raja.

Ne!
Adam i Eva su izašli iz Raja, a pendrek je tamo ostao.
(To zaključujem po tome što je bio mir Božiji dok su ovi bili tranu. Čim je neko probo gricnut sa krivog drveta: šviiic.. po goloj guzici. A ni Eva nije puno prigovarala Adamu - bar nema zapisa o tome. Kad su izašli van, zaboravivši pendrek batinu, ova je odmah počela nešto jamrat, a ni ovaj odozgo više nije imao sa čime mlatit. Tako ostade do dana današnjeg.)

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 12:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Sinisa T. je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Ha haha nema problema za vase d.p samo nam dostavite racun na nasu adresu i to rjesimo,nego gosp Trputec zar nakon toliko natjecanja niste naucili da Hrvatski zrakoplovni savez daje blagoslov da bih se natjecanje odrzalo.U ovom slucaju vi dte osobno stavili datum D.P na slo kalendar a da nije izislo u HR kalendaru te se pozivate na komisiju i odvodite ljude ns SHS i zaobilazite odluku izvrsnog odbora HZS-a cime ste pocinili djelo povrede statuta HZS-a te nametanje vlastite nacionalne uvrede Hrvata a to se vidi po prijavi natjecatelja na tzk HR drzavno prvenstvo.To je vasa osobna malverzacija za koju bih mogli i zakonski odgovarati.Odakle vam pravo da svojevoljno odreðujete kad i gdje vodite HR natjecatelje i time vrijedjate n svjetlo acinalni identitet Hrvatskih natjecatelja,ali o tom ce mo vise znati nako objave kalendara HZS-a .Ukoliko savez da zeleno za SHS osobno cu se ispricati Hr javnosti a ukoliko ne osobno cu se potruditi da vise nikad ne budete organizator D.P jer tad ste osoba koja radi protiv drzave HR cime ce te zakonski odgovarati za pocinjeno djelo malverzacije st cinite vec dugo godina,a o dugu za koji se hvatate posaljite nam uplatnic[ te ce vam biti isplaceno. L.p gosp Sinisa Trputec /color]

Jerko mislim da je Ratko u svom zadnjem postu dao objasnjenje nastale sitvacije, koliko znam KSL Tici su se u roku predvidjenom za prijavu organizacije DP jedini prijavili, sto je vidno iz njegovog posta... to sto ti nakon toga dizes toliku galamu je pricekovano, jer to radis iz godine u godinu... zasto se jednom ne prijavis na vrijeme...naravno ako ispunjavas zahjeve za prijavu na raspis...o tome pise u pravilniku... i potom ne bi bilo problema. Ne zanm u cemu ja to na nacionalnoj osnovi vredjam hrvate, jer potom bi ko prvo vredjao samog sebe koji sam isto tako hrvat...nazalost ne toliko velik ko sto se neki propagiraju na tom forumu. Neznam sto je tako sramotno stati pod hrvatsku zastavu negdje u tujini.... za mene je drzavni prvak ne glede u kojoj zemlji se organizira DP - drzavni prvak. Pozivati se na nacionalni ponos, nacionalne uvrede, malverzacije mislim da to u nasem sportu nema smisla. I na kraju ajde jednom Jere napisi barem jedan post u kojem neces velicati svoje ratno iskustvo... svoju borbu... zasluge...ta vremena su za nama.... nisi ti jedini bio u ratu..ok

l.p Jere

LP Sinisa

Zadnja izmjena: JERKO; pet 10 sij, 2014 12:36; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 12:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Jere, molim te ko boga (a i sve ostale koji se pronađu u sljedećem): nemoj više nikad stisnuti gumb 'Citiraj' budući da ga nakon toliko godina na forumu još nisi naučio koristiti. Stisni lijepo 'Odgovori' i piši brate na čistom papiru - ionako ste ti i Trputec glavni u ovoj temi i svima koji su imali strpljenja to čitati je i previše jasno o čemu se tu radi i bez tri ugniježđena citata.

Mislim, sam sam si kriv kad ne mogu to gledati pa idem sam popravljati (što sam već sto puta napravio na postovima mnogih korisnika foruma...) - bogami više neću.

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 12:34 
Offline     DHV 2-3

Poštovani gosp Trputec

Prijava za državno prvenstvo je išla od Pegaza za 2014 tako da KSL Tići nisu jedini,odnosno mi smo poslali organizaciju državnog.Krajem mjeseca ili početkom veljače je skupština HZS-a te će se donijeti odluka o tom gdje će državno.Ovo pišem radi tog što su me već neki pitali gdje će ipak biti državno,znači kad iziđe kalendar HZS-a tad će se točno znati.Ja se ne pozivam na nacionalni ponos ali moja hRVATSKA je za mene moja domovina a trebala bi biti i za sve ostale Hrvate svetinja.Ne veličam svoje ratno iskustvo koje je jako bogato nego sam s time htio reći nešto sasvim drugo ali očito se ne može formom pisanja na portalu objasniti pa ne bih više o tom.Istina nekom je rat iza,daleko 20 god a netko se prijatelju budi svako jutro s tim u glavi a o drugim stvarima da ne pričam,i molio bih te da mi ne spominješ veličinu Hrvata jer Hrvat je Hrvat,time bih htio i skrenuti pozornost da Hrvatsku zastavu diže Srbija meni je grozota, jer prijatelju oni su tu istu zastavu palili uz pjesme,klaćemo Hrvate.Sjeti se emisija gdje se pokazuje kako Srpska vojska pali Hrvatsku zastavu,e to ja zaista ne mogu dopustiti, da ti isti srbi sada dižu Hrvatsku zastavu kao organizatori Hrvatskog nacionalnog prvenstva,ne bih želio da politiku miješam s sportom ali jednostavno izgleda da je to neizbježno.Znam da je za tebe to neshvatljivo ali to je ipak žalosna činjenica što je tako,jasno mi je zašto ne shvataš.Hrvatski zrakoplovni savez će odlučiti gdje će se podići Hrvatska zastava uskoro.Vezano na dugovanje prema vašem klubu smo se dogovorili te će vam biti uplaćeno.Nemoj ovo shavatiti kao podilaženje jer i dalje stojim čvrsto kod svojih stavova i neću ih mijenjati za neke stvari, ali zaista ne želim da ovaj predmet na forumu bude predmetom odlaženja ljudi s foruma,ove stvari o kojima se mi natežemo su jako osjetljive i svatko ih gleda na svoj način, neznajući što bih rekao.Što se tiče prijave za državno prvenstvo prije nekoliko godina sam poslao prijavu te je na Pintarevu portalu bila anketa gdje će se ove godine održati državno, Sinj ili Raspadalica, i sinj je anketom dobio ali iz nekih drugih razloga je održano ponovo u Istri.Ratko zna i objasnio mi je al eto čisto da znaš da sam prijavu i prije slao,mislim da bih i ti mislio što i ja.Gledajuć s moje strane nije sramota niti uvreda ako organizator D.P. je klub Tići ali u tvom slučaju ovdje je organizator druga država i to za mene i masu drugih nije Hrvatsko D.P,ali da se mi ne zamaramo s time ostavit će mo to Hrvatskom zrakoplovnom savezu da donese konačnu odluku i čvrsto želim da Hrvafska zastava se vijori u Hrvatskoj a ne u Srbiji,a isto tako mislim da je to jako dobro za razvoj parajedriličarstva kod nas,odnosno siguran sam u to.I molio bih da ljudi radi ove teme ne odlaze s foruma jer nam to nikom nije u cilju.

2 Palac gore: : Marijana Knežević, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 12:42 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
Sad bi najbolje bilo da malo , odmorimo svi od ove teme te sačekamo odluku saveza , pa kom opanci , a kome špic postole !1 :beer:

3 Palac gore: : JERKO, jsimic, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 13:06 
Offline     DHV 2

josipc je napisao/la:
Sad bi najbolje bilo da malo , odmorimo svi od ove teme te sačekamo odluku saveza , pa kom opanci , a kome špic postole !1 :beer:

Podržavam al taman sam se zalaufa ,a još od juće smišljam što ču odgovorit Box-u,hebi ga sad ,dat će bog kiše pa ću to u nekoj drugoj temi. Sutra idemo letit .,pa da mu pšašaljem još koju sliku ženske eskadrile ? :beer:

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 14:43 
Offline     DHV 2-3

Vulkanizer je napisao/la:
josipc je napisao/la:

Podržavam al taman sam se zalaufa ,a još od juće smišljam što ču odgovorit Box-u,hebi ga sad ,dat će bog kiše pa ću to u nekoj drugoj temi. Sutra idemo letit .,pa da mu pšašaljem još koju sliku ženske eskadrile ? :beer:

Pošalji ti njih ovamo na Paramajmunovo da sve svi zajedno podružimo.

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 16:48 
Offline     DHV 2

Box je napisao/la:

Pošalji ti njih ovamo na Paramajmunovo da sve svi zajedno podružimo.

Hebi ga frende AFŽe je glaso protiv ,a sam si kriv ,ko te ćero pričat o stomaćnim tegobama.Rekle su ,''samo nam još fali'' ,kako bi to fino reka ''starčad sa stomačnim tegobama''.
Ništa doći ćemo Jere i ja ako ne smetamo.
PS ovo je već spamnje pa predlažem da se preselomo u drugi dio birca . :hi:

Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 20:45 
Offline     DHV 2

Član od: uto 29 ruj, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 109 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 1
aaaaa paramajmunovo?
pa eto ja nekih kaplhjicah spravio za degustique
ako bude

2 Palac gore: : bmutak, matijahadjar    
Vrh

PostPostano: pet 10 sij, 2014 20:59 
Offline     DHV 2

Član od: uto 29 ruj, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 109 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 1
kad bude paramajmunovo

1 Palac gore: : bmutak    
Vrh

PostPostano: uto 14 sij, 2014 19:22 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
pozdravljeni,
eto otvorenom drzavnom prvenstvu u preletima Slovenije, Hrvatske i Srbije pridruzila se i Bosna i Hercegovina... :yup:
http://www.airtribune.com/shs2014

Toliko za sada.
Lp Sinisa

3 Palac gore: : dr zdravko, jrabic, solarich    
Vrh

PostPostano: sri 15 sij, 2014 16:22 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
pozdravljeni,
eto otvorenom drzavnom prvenstvu u preletima Slovenije, Hrvatske i Srbije pridruzila se i Bosna i Hercegovina... :yup:
http://www.airtribune.com/shs2014

Toliko za sada.
Lp Sinisa

Dok se ne upišu Crna Gora, Makedonija, Kosovo i Vojvodina - ja ne idem!

5 Palac gore: : gburazer, janjecic, JERKO, Tojo, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Novi naslov web stranice za DP
PostPostano: pet 17 sij, 2014 7:50 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljeni, kako su se skupnom drzavnom prvenstvu pridruzili i piloti iz B&H doslo je do promjene naslova web stranice. Web stran se nalazi na linku http://www.airtribune.com/shbihs

Lp Sinisa

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

Naslov: Re: Novi naslov web stranice za DP
PostPostano: sri 22 sij, 2014 16:48 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljeni piloti,
od Ratka sam dobio informaciju da je IO HZS_a na svojem sastanku potvrdio kalendar takmicenja... znaci vidimo se u srbiji...
a mi nastavljamo organizaciske pripreme po planu.

Lp Sinisa

Vrh

Naslov: Re: Novi naslov web stranice za DP
PostPostano: pet 24 sij, 2014 13:24 
Offline     DHV 2-3

Postovan letaci

Jutrosnja informacija iz HZS- a je da jos nije objavljen kalendar natjecanja te je receno da se jos nezna konkretno za D.P.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 133 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: