»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 1:36.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Hrvatsko otvoreno državno prvenstvo 2015
PostPostano: pon 11 svi, 2015 10:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
poštovani

Obzirom na okolnosti koje se dešavaju i koje su se desile,a koje mnogi od vas s tim nisu upoznati ponovo je dat natječaj na koji se možete prijaviti,bilo bih dobr da Tići organiziraju Hrvatsko državno otvoreno prvenstvo za ovu godinu,pod uvjetima kako je komisija tražila,razgovarao sam s Ovukom i Erženom,iduće će mo drugačije,bez obzira što Slo i Srbija će radit zajedno mi možemo imati državno prvenstvo kod nas kao što je to bilo i prije.Za iduće će mo se potruditi da natjecatelja bude više,odnosno dozvola te da imamo u RH Državno prvenstvo kao i što je bilo prethodnih godina.Eto Joža i Tići imate mogućnost da ove godine organizirate državno prvenstvo.Raspis je izdan i rok za prijavu je do 30.5.Nastojat će mo da za iduću sezonu i liga natjecanja koja se ovu godinu organiziraju neformalno budu formalna,što vjerujem da će tako i biti te će mo imati dovoljan broj natjecanja.Vjerujte mi od tenzija nema ništa,samo sport,

Vrh

Naslov: Re: Hrvatsko otvoreno državno prvenstvo 2015
PostPostano: pon 11 svi, 2015 11:26 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Imam jednu tvrdnju i jedno pitanje!

Tvrdnja:
Morali bi biti totalni kreteni da sada organiziraju Državno, naročito bez gostiju iz regije i sa 3 važeće FAI dozvole.

Pitanje:
Da li ima još zainteresiranih za kandidaturu ili se natječaj radi samo za Tiće?

2 Palac gore: : gburazer, Sinisa T.    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 12:28 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 15:00
Dao Palac gore: : 346 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 138 / Palac dolje: : 0
Evo mogu se ja prijaviti? Lokacija Legrad The Zadnje Selo Na Kraju Svijeta, plaža Sip(ušće Mure u Dravu). Dvije discipline:

1) Skok sa puklave vrbe, slobodni stil
2) Plivajući prelet nizvodno
Okretne točke:
1. šank, u ponudi razne pitvine
2. roštilj
3. kotlovina

Prijave do 30.svibnja. Potrebno priložiti potvrdu od liječnika opće prakse da nemate povišeni kolesterol i trigliceride.

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 13:15 
Offline     DHV 2-3

Boro je napisao/la:
Potrebno priložiti potvrdu od liječnika opće prakse da nemate povišeni kolesterol i trigliceride.

Ti ćeš isto imati tri natjecatelja!

2 Palac gore: : Boro, Red Baron    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 13:30 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Nemas brige Box,sredim ti ja potvrdu iz Bugarske tamo znam kolegu pa ti poslije samo nostrificiras...
p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

1 Palac gore: : Box    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 14:04 
Offline     DHV 2-3

Damjancic je napisao/la:
Nemas brige Box,sredim ti ja potvrdu iz Bugarske tamo znam kolegu pa ti poslije samo nostrificiras...
p,
D.

A jel' moram i ja ić' tamo ili može taj kolega to bez mene?

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 14:08 
Offline     DHV 2-3

Al' daj to, pliz, među nama!
Glupo mi je da tu pričam kako znam kuhat' i volim papat, a onda se sazna da imam neku fake potvrdu.
('ko će mi više ikada dat' da jedem?!? ... ili, nedajBože, da druge učim kak' se roštilja?!? ... brrrr....)

3 Palac gore: : Damjancic, Danči, vjeko    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 14:43 
Offline     DHV 2

Ma nema problema, samo cemo poslat nalaze ne moras ti tamo ic. Oni jedu manje kvalitetnu svinjetinu pa su im onda i referentne vrijednosti vislje tak da prolazis sigurno.
Diskrecija zajamcena, osim ako mi za par godina ne sjebes "Rostilj za Dan mladosti" zato jer mislis da se treba zvat "Rostilj za rodjendan Druga Tita", onda cu svima rec kakva si curica i kako kad sam ti sredjivo potvrdu za kolesterol nisi htio ni u casicu pisat a kamoli sta drugo. ;)
p,
D.

P.S.
Eto vidis, dok mi ovdje bespredmetno piskaramo po forumu, pravi gurmani su sigurno vec rucali krmetine i satiru palacinke sa sladoledom, cuo sam od tipa koji s njima ponekad sjedi za stolom da je jedan dodo i orase, bas ih briga za kolesterol. Eh, da bar sam i ja jedan od tih...

occasio praeceps,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

3 Palac gore: : Box, CW, Robert    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 15:13 
Offline     DHV 2-3

Al' ga navlačiš... mislim: mak na konac!

OK, ako dođe do toga, dozvolit ću ti da razmisliš još jednom kako bi uvidio da sam ja u pravu i prihvatiš naziv "Roštilj za rođendan Druga Tita", uz uvjet da, kad se već ne zove kak' ti 'oćeš, svejedno pripremiš veliku rešetku, 2 t ugljena, 456 kg napacane vratine i ne možeš pozvati svoje prijatelje.

Naravno, sve je to samo zato kako bi se širila svijest o zdravoj prehrani i hedonizmu. Časna pionirska!

P.S.
(Ne misliš valjda da bih ja u isto vrijeme radio takav roštilj?!? Božesačuvaj! Ja BiH ti to dozvolio zbog tebe! Da ti ne propadne meso!)
(Prokleti AndRoiD!)

Zadnja izmjena: Box; pon 11 svi, 2015 15:17; ukupno mijenjano 1 put/a.

1 Palac gore: : Robert    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 15:17 
Offline     DHV 2-3

Damjancic je napisao/la:
p,
D.

Damjančiću vidim da se voliš Igrati,ok,ja sam na osnovu Makedonske koja je bila poništena meni,Kneževiću,Sonji,POK.Hariju Kosu,i ne sjećam se kome još koje sam ja osobno svima sređivao u ministarstvu pitao Angela dal mi može na osnovu Makedonske izdat Bugarsku koju sam nostrificirao,ok,želiš me staviti kao niže rangiranog letača,dobro,ti si dobar letač,ali dali znaš zbog čega sam to radio,da se pokrene neki obučni centar i to je prvi bio Pegaz,time sam dobio da ljudi ne moraju iz Dubrovnika ići u Zagreb na tečaj jer bih ispalo pre skupo,drugo, da bih po onom nekadašnjem pravilniku ukoliko imam dovoljan broj letača mogu organizirati ispit te sa organizirao ispit gdje se nitko od nadležnih nije pojavio s objašnjenjem da mu je daleko nego da ja budem predsjednik komisije,ok,prihvati sam mada to vuče odgovornost ali ja sam tada stvorio 25 pilota koji su dobili dozvole,dakle ne shvaćam te zašto želiš biti tako bezobrazan i na tako jeftin način tumačiti neke stvari,na koncu prvi HR instruktori koji su polagali S.I.V u Makarskoj pa i ja sam tamo radio negative,full,i ostale gluposti,nitko nije idealan pa tako ni ja,kroz moju školu je prošlo ljudi koje danas imamo u Hrvatskom paragliding,znači pomogao sam Ličanima,to će ti sigurno potvrdit,pomogao Dubrovčanima tako da imaju sad i klub,pomogao Zadranima,Šibenčanima,znači za to je služila dozvola kojom se ti na nizak način predstavljaš,organizirao sam svaku godinu ako ne tekmu onda manifestacije na kojima sam bio u minusu ali sam htio da ljudi budu zadovoljni,Pintar me upoznao na kašteliru i pitao ime,kad sam mu rekao,aaaaa ti si onaj što je joži poslao striptizetu,dakleželio sam kao i sad svima zabavu prvenstveno i dobro letenje,svi mi imamo svojih trenutaka,tako i ja prošlu god kad mi je djetetu pukla vena kava,a ti znaš što je to,dakle toliko o tome,nego ajd ti meni sad reci što si ti napravio u Hrvatskom paraglidingu i koliko si ljudi obučio,dobili dozvole,koliko tekmi,manifestacija itd.Čemu služi tvoja dozvola,mislim,neznam možda griješim ali samo da bih išao na tekme lokao,letio,i uživao.Moj doktore zi si još uvijek mlad i nezreo,pa dal se sjećaš priče kao si spalio čovjeka na operaciji spojivši mu krivo na noge one kleme s strujom.Heeee,nasmijao si me,neznam brate čemu ti služi ovo podjebavanje,pa kako ćeš se osjećat kad me vidiš na nekoj tekmi,kako ćeš me pogledati u oči.Ovo što ti pišem je stvar koji mnogi znaju da je istina,samo sam s dobrom namjerom napisao o Državnom prvenstvu koje je ponovo dato nekom da ne propadne,obzirom na brojnost itd nek se napravi koliko se može ali svaki pravi sportaš će doći.Moj Damjančiću,al eto ti nosi u sebi tu pokvarenost,eeeeee da ne nabrajam još ostalo,ajd lipo leti i radi kilometre,ostavi se stvari koje nisu bitne i nemaju veze s tobom.

pozz

1 Palac gore: : josipc     1 Palac dolje: : Sinisa T.
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 17:42 
Offline     DHV 2

Pa dobro Jere oladi malo, mi pricamo o kotlovini, gastronomiji, hedonizmu i narodnom zdravlju a ti opet navalio s tim svojim dozvolama, napretkom sporta i man'festacijama.
Ja otkako sam rodio, nema vise paragliding, samo me kotlovina zanima. I spaljivanje ljudi (bokte kad citam te tvoje opise mog rada pitam se jesam li doktor ili KV zavarivac).
p,
D.

occasio praeceps,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 19:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
JERKO je napisao/la:
poštovani

Obzirom na okolnosti koje se dešavaju i koje su se desile,a koje mnogi od vas s tim nisu upoznati ponovo je dat natječaj na koji se možete prijaviti,bilo bih dobr da Tići organiziraju Hrvatsko državno otvoreno prvenstvo za ovu godinu,pod uvjetima kako je komisija tražila,razgovarao sam s Ovukom i Erženom,iduće će mo drugačije,bez obzira što Slo i Srbija će radit zajedno mi možemo imati državno prvenstvo kod nas kao što je to bilo i prije.Za iduće će mo se potruditi da natjecatelja bude više,odnosno dozvola te da imamo u RH Državno prvenstvo kao i što je bilo prethodnih godina.Eto Joža i Tići imate mogućnost da ove godine organizirate državno prvenstvo.Raspis je izdan i rok za prijavu je do 30.5.Nastojat će mo da za iduću sezonu i liga natjecanja koja se ovu godinu organiziraju neformalno budu formalna,što vjerujem da će tako i biti te će mo imati dovoljan broj natjecanja.Vjerujte mi od tenzija nema ništa,samo sport,

Ma koje lude gljive ti jedes?
Nitko normalan nece da organizira tekmu za 3 pilota u Hr.

Jedina kakdidatura sad moze biti da se prikrpimo Slovenciam i Srbian na Lijaku i tamo napravimo nasu podjelu.
Ovako ionako cemo to napraviti samo je pitanje dali ce biti sluzbeno ili nesluzbeno.

Zajebali ste BGI TIME i sad kako sam napisao jedino blagoslov HZSa da je tekma na Lijaku nas DP.
Sve drugo su podjebavanja.

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 19:35 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Halooo!

Hrga Jerko ne zagađujte ovu temu, napokon jedna interesantna na ovom Forumu.

Siniša T! Ni za Boga ne odgovaratii.

Box, Doc molim Vas nastavite!

Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 20:36 
Offline     DHV 2

Ma nego nesto si mislim, proljece je, trebalo bi letit, malo da se prica o biti problema. Eto neki dan Sasa tek se vratio u Hr pa vec 189 s Buzeta. Ona dva Zagorca po 123-4 svaki u svom smjeru, za Mihina niti ne znam jel se vratio kuci. Neki dan Rale medju TCu isto OK odletio.
Pa ajmo mi lijepo uz pjesmu da zakljucimo ovo i malo se bavimo veselijim temama, jel moze?!

occasio praeceps,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

2 Palac gore: : Danči, rudar    
Vrh

PostPostano: pon 11 svi, 2015 20:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
pa še enga, za Mihina in Habeka :

https://www.youtube.com/watch?v=3e_0H9ztaBU

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Damjancic    
Vrh

PostPostano: sri 13 svi, 2015 10:53 
Offline     DHV 2-3

Damjancic je napisao/la:
Pa dobro Jere oladi malo, mi pricamo o kotlovini, gastronomiji, hedonizmu i narodnom zdravlju a ti opet navalio s tim svojim dozvolama, napretkom sporta i man'festacijama.
Ja otkako sam rodio, nema vise paragliding, samo me kotlovina zanima. I spaljivanje ljudi (bokte kad citam te tvoje opise mog rada pitam se jesam li doktor ili KV zavarivac).
p,
D.

a JBT PA SJEĆAŠ SE KAD SI PRIČAO,MANI JE TO DODUŠE FORA ŠALA I DOBAR SMIJEH ALI KAD TE POVEŽEM,I OPET SE SMIJEM,MA JEBEŠ DOZVOLE,EEE TI SE NALETIO PA JEBEŠ DOZVOLE,ALMO MALO POKRENUT NOVE KOLIKO USPIJEMO,A DA LIČIŠ NA ZAVARIVAČA JESI,NE SERI

Vrh

PostPostano: sri 13 svi, 2015 10:57 
Offline     DHV 2-3

hrga je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
poštovani

Ma koje lude gljive ti jedes?
Nitko normalan nece da organizira tekmu za 3 pilota u Hr.

Jedina kakdidatura sad moze biti da se prikrpimo Slovenciam i Srbian na Lijaku i tamo napravimo nasu podjelu.
Ovako ionako cemo to napraviti samo je pitanje dali ce biti sluzbeno ili nesluzbeno.

Zajebali ste BGI TIME i sad kako sam napisao jedino blagoslov HZSa da je tekma na Lijaku nas DP.
Sve drugo su podjebavanja.

A Hrga bila je prilika da se lipo sve skupa napravi ali osoba s sijedom bradom,ne mislim na jožu je spizdila stvar,sa Ovukom sam pričao da probamo se legalno prebacit s Slovencima,ali koliko ja tu mogu to je veeeeliko pitanje,tako reć ništa,meni žao zaista.

1 Palac dolje: : Sinisa T.
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: