|
Kako većina plaće da bi se natjecala, a ne može , dajem raspis za natjecanje. Termin kad vam odgovara , najbolje vremenske uvjete odabirete sami. Natjecanje je ograničeno na natjecatelje s najmanje dhv 2 , ili ti ga en-c krilima , uvjet da vise ispod njega nekoliko godina. Start je na Libinju ,okret prema istoku i čiji je najduži kakvi bakrači kakve točke. Zašto , pa ponukao me Toni , kaže isti uvjeti za sve , aha 100 % , pa da tu niste letjeli , da nije nitko stvarno isti uvjeti za sve.
Eto , a zašto to radim : 1. Pročitao raspis Tatalovića , piše 150 Eura kotizacija , e to je moj trenutak za bogaćenje. 2. Znači kotizacija 150 Eura, u nju je uključeno smještaj u apartmanu (petak –nedjelja, u dogovoru s organizatorom nemora biti vikend) , prijevoz na start, piva ili za papke Cedevita. Skupljanje nakon leta i piva za prvu pomoć. Ovima što su pili Cedevitu rakija da im se smiri želudac. 3. Prijaviti se mogu letač i njegov logističar ( supruga , bračni partner ili četveronožni partner), minimum 3 tima , uvjet je da su svi članovi tima prihvatljivi organizatoru, te je na inzistiranje prijavljenih timova moguće odobriti i prijavu četvrtog tima pod uvjetom da je prihvatljiv organizatoru i lokalnim brđanima na Libinju . 4. Nagrada , pričati će se o njemu kao o prvom i jedinom koji je letio na Tulovim gredama i dalje prema Medviđi , za titiulu Naj mudonje. 5. Nakon letenja i nadam se uspješnih slijetanja , skupljanje i put prema bazi. Za večeru svinjica(trudim se privući ozbiljne letače ) ili plava riba s roštilja , ja ne jedem avijaciju , ali moguće na zahtjev. 6. Uz večeru slušamo priče ,onog s najdužim za taj dan i zamišljamo da smo na njegovom mjestu. 7. Zadnji dan , ako nisu odrađena dva leta ide se na start, u suprotnom ide se na izlet brodom (moguć dogovor timova) . Na povratku nas čeka nagrada za onog s najdužim s ovog natjecanja , a to je pečeno janje (nadam se da neće biti prasac i pojesti ga sam bez ostalih sudionika , naravno i organizatora natjecanja). 8. Naravno , prva četiri tima dobiju janje , svaka slijedeća 4 tima dobiju janje ako imaju najduži na Libinju(provjera na xcglobe.com jer natjecanje je vremenski neograničeno. ( Da ne bi pričali o nepravednom organizatoru itd , dobit će za utješnu nagradu pečeni odojak,ili ribu ,po izboru.Može i lignje na žaru ostalo mi od prošle zime .) Za prijavu i provjeru slobodnih termina na pp, službena stranica natjecanja slijedi uskoro . Prijava je pravovaljana tek uplatom na žiro račun koji će te dobiti na upit. Jednom prijavljeni datum ne može se otkazati .
Oni kojima je puno 150 Eura , mogu to sve obaviti u svojoj režiji , naravno oni dobiju samo titulu Naj Mudonja , naravno i moje poštovanje , vjerojatno i ostalih letača , mada će neki iz zavisit govoriti o njima kao luđacima .
_________________ Ej, ej moj Sokole neces umrijeti Ti i Vila Velebita vjecno ce te zivjeti!
|