»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 6:10.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Piše Jere piše
PostPostano: ned 09 kol, 2015 0:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Vulkanizer je napisao/la:
Pa je Jere ukinu dozvole ?

Nemam pojma. Učinilo mi se da su svi s kojima se sukobio nakon dolaska na funkciju izgubili dozvole (onih par koji su je još imali). Možda se varam.

Si toliko naivan ?

Da :oops:
Cilo ovo vrime izbijegavam raspravu , jer nemam ništa sa školam , nemam ništa sa pilotima koji imaju spotrtske ambicije , a nemam ništa ni s onima koji gledaju iskošarit svojih 10%.
I cilo vrime , ćitam o nacionalizmu , rasizmu itd , itd .
I udri po Jeri , udri i po ćlanovima komisije , pa nateži ovog , pa nateži onog ........

To su jedini udarci koje si uočio? Ništa iz kontra smjera?
Sukob između dva saveza , a sve drugo , kruha i igara

Pomalo simplificirano. Veliku većinu nas (isto malih rekreativaca) obespravljuje jedan od ta dva saveza, a ja konkretno nisam nikad bio u ovom drugom.
I sad ti ko čovik imaš pravo na mišljenje , ali isto tako ko admin imaš i odgovornosti , a ne ćini li ti se da nešto , ko ne štima baš najbole ? ( mislim na forum )

Da te citiram, "preslika stanja u društvu" :)
E sad ako misliš da se ''viši interesi '' mogu rijršit na forumu na ovaj naćin , way to goo , ali ako smijem primjetit ,ćini mi se da oni koji znaju i mogu , ne ućestvuju u ovim debatama , šute.........

Uopće se ne zanosim da će se tu nešto riješiti. Kao ni u ostalih X diskusija koje se ipak vode bez obzira na to.

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

PostPostano: ned 09 kol, 2015 14:25 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Danči je napisao/la:
To su jedini udarci koje si uočio? Ništa iz kontra smjera?

Uočio , te itekako reagirao , ali ne na forumu da ne produbljujem ovu mučnu atmosveru ,a i da se na sramotimo . Da citirm jednu od smislenijih izjava na forumu '' smije nam se cilo susjedstvo''
E sad , ne bi pravda nikoga , ali kad je izabrana nova ekipa u komisiju ako se siječaš , odma se krenulo opako nisko , po meni smisleno jer se znalo da će Jerko reagirat na prvu , jednako ''opako''. Ako Jere i nije mnogima po volji , mislim da će se svi složit da su ostali članovi komisije bili vrlo kvalitetan kadar , ali i njih se stislo do mjere ,da su jedva dočekli pobječ glavom bez obzira , ćim im se pružila prigoda .
I ja sam poprilično naivan , ali ima tu na forumu Laminarov post o odnosu saveza i zmajara , iz kojega zakjučujem da se riješenje moglo iznač da je komisija korištena na drugi način.
I možda pojednostanjujem , ali problem i je u sukobu interesa dvaju saveza i kad se to riješi ,vidjet će se da nije problem u brtstvu i jedinstvu , i da mnogi izginuše bez veze , a forum je tu dao nesebični obol.
Eto malo razmišlao ja naglas , onako uz put ,ma koliko pokušavam to ne radit , a sad prepuštam onima s Oxforada , da nastave sa prijenosom vijesti iz podzemlja 8)

3 Palac gore: : Grgo, JERKO, Josip K-T    
Vrh

PostPostano: uto 11 kol, 2015 22:17 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Uočio , te itekako reagirao , ali ne na forumu da ne produbljujem ovu mučnu atmosveru ,a i da se na sramotimo . Da citirm jednu od smislenijih izjava na forumu '' smije nam se cilo susjedstvo''

Pohvalno ako si reagirao gdje god to bilo. Vidiš, ja reagiram uglavnom na forumu jer mi je nekako najzgodnije i ne vidim tu neki problem. Nisam sklon prešućivanju nepravde i guranju prašine pod tepih samo da se ne bi sramotil "pred susedima".
E sad , ne bi pravda nikoga , ali kad je izabrana nova ekipa u komisiju ako se siječaš , odma se krenulo opako nisko , po meni smisleno jer se znalo da će Jerko reagirat na prvu , jednako ''opako''. Ako Jere i nije mnogima po volji , mislim da će se svi složit da su ostali članovi komisije bili vrlo kvalitetan kadar , ali i njih se stislo do mjere ,da su jedva dočekli pobječ glavom bez obzira , ćim im se pružila prigoda .

To baš i nije istina, pročešljaj arhive malo pažljivije. Po objavi o novoj komisiji stizale su uglavnom čestitke i želje za uspješan rad, i uslijedilo je sasvim komforno razdoblje bez kritika da se vidi u kojem smjeru ide. Činjenica je da je nova komisija imenovana umjesto one koja je raspuštena (također vrlo kvalitetan kadar, usudio bih se reći vrhunski) zato jer se nije složila s nezakonitim postupcima HZSa na štetu velikog broja natjecatelja. Ono što je uslijedilo nakon imenovanja nove komisije je bezrezervna podrška rukovodstvu HZSa, a piloti koji su nastavili jambrati o pravima koja su im bespravno ukinuta su proglašeni "prodanima". Usput je sabotirano Državno prvenstvo zbog inzistiranja na promjeni naziva, naziva koji je dogovoren 2 godine ranije i s kojim isti taj HZS onda nije imao nikakvih problema. Tko se glasnije bunio - pazi sad - ostao je bez dozvole. Moje mišljenje - da nije bio naziv bilo bi nešto drugo, jer je nekome u interesu bilo da se DP makne iz Istre, a nekome da postoji PJ komisija koja se neće obazirati na bezakonje na štetu pilota. Razmeš? Komisiju kojoj je to sve OK ja ne podržavam, i svakako se neću suzdržavati od toga da je kritiziram. Što se tiče ostalih članova, čisto sumnjam da bi odstupili samo zbog kritika par forumaša da su mislili da komisija radi dobro.
I ja sam poprilično naivan , ali ima tu na forumu Laminarov post o odnosu saveza i zmajara , iz kojega zakjučujem da se riješenje moglo iznač da je komisija korištena na drugi način.

Naravno da se rješenje moglo nać. A tko je kriv što nije nađeno? Piloti kojima su ukinute dozvole? Forum? Imaš po internetu još postova u kojima se navodi npr. da s HZSom uz parajedriličare problema imaju i zmajari i padobranci. Uvijek po istoj špranci. Ili čmrlji ili ćemo te izbacit i uzet ti dozvolu.
I možda pojednostanjujem , ali problem i je u sukobu interesa dvaju saveza i kad se to riješi ,vidjet će se da nije problem u brtstvu i jedinstvu , i da mnogi izginuše bez veze , a forum je tu dao nesebični obol.

Po N-ti put, dok nadležna tijela Republike Hrvatske ne vide problem u tome da postoji bilo koji od ta dva saveza, jedan od njih ne može rješavati svoje probleme tako da pilotima koje se odluče biti u oba uskraćuje natjecateljske dozvole. Tj. ne bi smio, očito može. A forum u krajnjoj liniji nije obavezno štivo. Čitat ne mora nitko, pisat može svatko.

3 Palac gore: : Franco, hrga, Laminar    
Vrh

PostPostano: uto 11 kol, 2015 23:06 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Danči je napisao/la:
Vidiš, ja reagiram uglavnom na forumu jer mi je nekako najzgodnije i ne vidim tu neki problem.

Ma i nije problem kad ti reagiraš , kao ni većina drugih na forumu .
I koliko god ima masa ljudi koji su dorasli komunikaciji ovog tipa , toliko ima i onih koji nisu , i tu je važna senzibilnost admina da osjeti što i dokle.
Evo da bi ti odgovorio na zadnji post trebala bi dva sata razgovora , ko bi to pisa a pogotovo ćita .
Hebi ga , valda se zanosim da bi moglo i drugačije , možda sam u krivu , možda baš sve ide kako treba , a ja mutim vodu bezveze.

Vrh

PostPostano: pon 14 ruj, 2015 18:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
netko je nočas slabo spavao... ;) udarila južina...

http://trputec.com/forum/fejs_forum_arhiv.htm

Vrh

PostPostano: pet 09 lis, 2015 12:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
po skoro mjesec dana se raspisaoooo... ,a ne ko Jere već ko KSL Pegaz... promjena profila :)

http://trputec.com/forum/fejs_forum_arhiv.htm

pa ko hoče neka čita

LP

2 Palac dolje: : JERKO, Josip K-T
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.