»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 12:05.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Odlazak s foruma
PostPostano: pon 12 lis, 2015 20:37 
Offline     DHV 2

Član od: uto 22 svi, 2012 23:26
Dao Palac gore: : 138 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 715 / Palac dolje: : 18
Drago drustvo,

Shvatio sam da sam razvio nezdravu ovisnost o cekiranju "sta ima novog" na forumu i da je doslo vrijeme da se skinem sa snifanja foruma. Dok je bilo puno dobrih tema bilo bi mi puno teze rijesiti se te ovisnosti a u ovom sadasnjem trenu to se cini pravi blagoslov. Tako da hvala svima koji ste doprinesli tome.

Bit ce mi drago kad se negdje sretnemo u zivo. A do tada pozdrav i sve najbolje.

Airie

1 Palac gore: : beny     2 Palac dolje: : JERKO, Vulkanizer
Vrh

Naslov: Re: Odlazak s foruma
PostPostano: pon 12 lis, 2015 20:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Eto što se događa. S jedne strane moram slušati iskompleksirane dalmatince koji me u vjeravaju da ih mrzi cijeli svijet + nekakav Trputec, a sa druge strane ostajem uskraćen za odlične fotke i filmove koje radi jedan od naših najboljih pilota.
Neka! Važno je da pobijedi HDZ i vratit će se rode.

Vrh

PostPostano: pon 12 lis, 2015 20:54 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Mogu ti reć da te razumim . Imao sam sličan slučaj prije par mjeseci , problem mi je bio , što ne mogu odolit odgovorit , a glupo mi se natezat , nedaj bože koga uvridit , i baš je neko opterečenje . I fino sam uze dva miseca bolovanja, odnosno Žac me dogovorno banova . Mogu ti reć da mi je bilo super , fino bi pogleda što je novo , ali kako nisam smio pisat , bio sam skroz rasterećen .

Box je napisao/la:
Eto što se događa. S jedne strane moram slušati iskompleksirane dalmatince

evo taman dok sam odgovara na Sašin post uleti mi ovo , i sad ti budi pozitivan .
Htijedoh reći Airie , imaš razloga ostat , al sad zbilja ne znam što reć a da ostane u granicama prihvatljivog dijaloga

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: pon 12 lis, 2015 21:36 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
[quote="Vulkanizer",,,imaš razloga ostat , al sad zbilja ne znam što reć a da ostane u granicama prihvatljivog dijaloga[/quote]

Trebao bi staviti prepisku s Cw-om , u petak sam ga zatražio da izbriše moj nick i sve moje postove ( dva klika)...(neće , valjda bi mu život izgubio smisao bez bez mene :bad:

Uh tu ću stat , a taman mi na pameti 5 točaka koje bi trebalo znat , ili kad se umisliš i možeš srat...

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: pon 12 lis, 2015 22:17 
Offline     DHV 2

josipc je napisao/la:
Vulkanizer je napisao/la:
,,,imaš razloga ostat , al sad zbilja ne znam što reć a da ostane u granicama prihvatljivog dijaloga

Trebao bi staviti prepisku s Cw-om , u petak sam ga zatražio da izbriše moj nick i sve moje postove ( dva klika)...(neće , valjda bi mu život izgubio smisao bez bez mene :bad:

Uh tu ću stat , a taman mi na pameti 5 točaka koje bi trebalo znat , ili kad se umisliš i možeš srat...

Nema velikih tajni , zamoli san čovika da mi onemoguči prijavu na '' određeno vrime '' i to je to. Jednostavno u tom momentu sam bio preopterčen poslom i nisu mi falila dodatna natezanja s ove strane.
E sad se možda nečemo složit ,ali ja ovaj forum doživljavam prilično pozitivno izuvzeši konstantna trkeljanja i natezanja elite .
Ono što sam zmjerao Jeri je da konstantno pravi istu grešku , a to je korištenje imena naroda(i narodnosti) umijesto imena osobe. Evo sad je to poćeo radit i Box (uz trpka koji to radi konstantno) s tom razllikom ,da Box ipak nema naviku pisat impulzivno , što je poprilična razlika .
Dakle osnovno pravilo foruma (ne samo ovog)
Pišeš npr .. Mujo Haso , umijesto Srbin
Pišeš npr .. Mujo Haso , umijesto Purger
Pišeš npr .. Mujo Haso , umijesto Slovenac
Pišeš npr .. Mujo Haso , umijesto Dalmatinac
Pišeš npr .. Mujo Haso , a možeš i Bosanac jer oni jedini još kontaju zajebanciju
Ukoliko izričito ne misliš drukčije
A sad idem gledat Big Brader , bar znam ko koga hebe

5 Palac gore: : CW, Damjancic, JERKO, jozo, toni    
Vrh

PostPostano: uto 13 lis, 2015 9:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
josipc je napisao/la:

Nije stvar klikova nego je politika foruma da se to ne radi. Trebalo bi biti očigledno zašto.

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

PostPostano: uto 13 lis, 2015 12:43 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 07 kol, 2012 18:05
Dao Palac gore: : 71 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
Airie je napisao/la:
Dok je bilo puno dobrih tema bilo bi mi puno teze rijesiti se te ovisnosti a u ovom sadasnjem trenu to se cini pravi blagoslov.

Airie

Zadnje sta mi pada na pamet od "dobrih tema" je foto natjecaj. I ponekad naleti dobar video..

Kuzis.. NALETI..

2 Palac gore: : Laminar, Vulkanizer    
Vrh

PostPostano: uto 13 lis, 2015 13:15 
Offline     DHV 2

Dakle Airie kako s ovo bande na forumu nije moguće uspostavit konstruktivnu raspravu ,ja sam putem brzoglasa obavio tele konsultacije , te te obaviještavam , da je tvoja odluka o napuštanju foruma odebijena ,te imaš obvezu i dalje pisat i postat slike a naroćito videa .
Na ovo imaš pravo pismene žalbe koju možeš poslat HNS-u ,pa ako oni odluće drugačije , hebiga¸
:hi:

7 Palac gore: : Damjancic, Danči, gprelac, I.K., janjecic, toni, VedranMRi    
Vrh

PostPostano: čet 15 lis, 2015 23:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Nije baba imala vraga pa kupila prase,Toni je onog dana kad je komisija formirana rekao da bih bilo dobro da netko iz komisije bude na forumu i obrazloži stanje u HZS-u,eto ostao sam,bio sam i prije,ne opravdavam svaki svoj rijeciti iskaz ali nisam uvijek dobro raspoložen,možda tad ne bih trebao pisat i,ali jbg,mada ni ostali nisu nastupali pa još uvijek bez uvreda,sad mi je smijesno,kao Alan Ford,al sve jedno mislim da nitko ne treba napuštati forum,naročito ne radi mene,zaista ne mrzim nikog,što ne mogu tvrditi za sve na forumu.Nadam se boljoj situaciji i mislim da će se uskoro rijeka vraćati u korito,tko me ne voli nisam mu ja kriv,a jbggga brale, :Yahoo!:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: