»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 5:02.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Pravila foruma

Ako prodajete krilo ili neku drugu opremu stavite:

- marka/tip krila
- klasa DHV, LTF, AFNOR...
- veličina
- godište
- boja
- sati / očuvanost
- cijena po želji, ali iz iskustva bolje staviti

U naslovu: Marka Tip God + nešto dodatno

Kada prodate napišite da je prodano dodavanjem novog posta s naslovom: 'Prodano'. (Tema će biti premještena u arhivu: Oglasi - prodano)

Nemojte stavljati iste oglase više puta.
'Bump' teme dozvoljen je tek nakon mjesec dana od kreiranja teme ili zadnjeg posta u temi.

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: SKYWALK na bubnju - POISON 3 i JOIN'T 3
PostPostano: čet 07 tra, 2016 15:38 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Konačno sam si skompletirao opremu kakvu sam želio, ali život me gura (da ne kažem baca) u drugom smjeru.
Odugovlačim ovaj trenutak skoro 10 mjeseci, ali što se mora - mora se.
Nije mi lako i, iskreno, teško se rastajem od krila. Nadam se da će se pronaći netko tko želi nastaviti letjeti na toj opremi jer će biti zadovoljan s tim što je kupio, a ja što to i dalje leti kod nas.

1. SKYWALK POISON 3 (XL)
Meni izuzetno drago krilo koje mi je bilo gušt letjeti. Ova veličina ulazi čak u C kategoriju http://skywalk.info/en/products/poison-2/. Izuzetno mirno, lako se i simetrično diže na startu te ga se može jako kočiti bez da ode u stall (što je u mom slučaju čak bilo pogubno). Njegova najbolja karakteristika je kvalitetan i izdržljiv materijal. Odrađen je check i propusnost smo prestali mjeriti kod 1200 sec iako je mašina došla tek do pola. Donja površina ima propusnost manju od one koju imaju gornje površine na novim krilima, dakle, iznad 800. Svi letovi su zabilježeni i ukupno ima oko 70 sati. U posljednje dvije godine tek 15 letova (iako jako dobrih i meni dragih). Krilo je uredno slagano na komore i u soft (folding) bagu, a gurtne redovito u svojoj vreći. Nikad nije bilo na mokrom niti ostavljeno na suncu i nikada obješeno na drvo ili je imalo bilo kakvu drugu nezgodu. Gotovo novo!
cijena: 1200 €

2. Gene Race
Sjedalo koje je bilo vrhunsko kada sam ga kupovao, ali ga je pregazilo vrijeme. Jako je udobno, ali za današnje pojmove vrlo teško. Isto tako, vide se tragovi korištenja, pa iako je potpuno ispravno, vjerojatno je namjenjeno nekome tko želi miran let, a na start dolazi autom. Težak je ko padavica, a uz njega dolazi i orig. kokpit.
cijena: 350 €

3. JOIN'T 3
Imam i ovog tandema koji stoji neiskorišten. Treća generacija tandema kojeg je napravio Skywalk zaista je sve ono što sam tražio od tandema. Probao ga je Toni, pa od njega možete dobiti info iz prve ruke. Letio ga je nedavno na Borju i krilo se odlično ponaša. Osim probnih letova krilo nije letjelo i potpuno je novo.
Za razliku od spomenute opreme ovo mi nije sila prodavati jer će biti upotrebljiv i za 20 god (osim ako ne izmisle neko batman krilo) tako da ću ga vjerojatno letjeti nekad u budućnosti (ako nitko ne pokaže želju za njim).
Naravno, dolazi sa skywalk vagama.
http://skywalk.info/en/products/joint3/
cijena: 2500 €
(ako nekom smeta što krilo nazivam novim, a napravilo je 4 leta može kupiti i novo-novo uz simboličnu naknadu od 2700 €)

Vrh

Naslov: Re: SKYWALK na bubnju - POISON 3 i JOIN'T 3
PostPostano: čet 07 tra, 2016 21:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 11 ruj, 2009 21:39
Dao Palac gore: : 1048 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 714 / Palac dolje: : 2
Citat:
1. SKYWALK POISON 3 (XL)
Meni izuzetno drago krilo koje mi je bilo gušt letjeti. Ova veličina ulazi čak u C kategoriju http://skywalk.info/en/products/poison-2/. Izuzetno mirno, lako se i simetrično diže na startu te ga se može jako kočiti bez da ode u stall (što je u mom slučaju čak bilo pogubno). Njegova najbolja karakteristika je kvalitetan i izdržljiv materijal. Odrađen je check i propusnost smo prestali mjeriti kod 1200 sec iako je mašina došla tek do pola. Donja površina ima propusnost manju od one koju imaju gornje površine na novim krilima, dakle, iznad 800. Svi letovi su zabilježeni i ukupno ima oko 70 sati. U posljednje dvije godine tek 15 letova (iako jako dobrih i meni dragih). Krilo je uredno slagano na komore i u soft (folding) bagu, a gurtne redovito u svojoj vreći. Nikad nije bilo na mokrom niti ostavljeno na suncu i nikada obješeno na drvo ili je imalo bilo kakvu drugu nezgodu. Gotovo novo!

Bas me zanima kako bi se ovo krilo ponasalo u sprezi sa paramotorom!!!

Vrh

PostPostano: pet 08 tra, 2016 8:07 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
kbelcar je napisao/la:
Citat:
1. SKYWALK POISON 3 (XL)

Bas me zanima kako bi se ovo krilo ponasalo u sprezi sa paramotorom!!!

Brijem izvrsno. Puno brzine i upravljivost EN C/D krila uz priličnu stabilnost. Najbolji paramotorni letovi su mi bili sa DHV 2-3, EN D i comp pilama. Toliko uživancije nemaš sa klasičnim paramotornim ili EN B krilima. Najdosadniji letovi su mi bila sa Sigmom 3. Ko traktor! Paramotorno ionak letiš kad je mirno, pa je svejedno kakvo krilo imaš iznad sebe. Bitno je da se lako diže.

1 Palac gore: : kbelcar    
Vrh

PostPostano: sub 09 tra, 2016 8:10 
Offline     DHV 2

Član od: uto 29 ruj, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 109 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 102 / Palac dolje: : 1
svaka sekunda 1 e

Vrh

PostPostano: pon 11 tra, 2016 15:13 
Offline     DHV 2-3

tomac je napisao/la:
svaka sekunda 1 e

To je bilo u trenutku objave oglasa.

Sad se cijena, prema starim dobrim običajima forumaša, malo promijenila.

Sada je 1.220,00 €
(ajmo teškaši dok je još jeftino)

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2016 16:43 
Offline     DHV 2-3

JOIN'T - prodano

Gene Race - prodano

Poison 3 - http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?p=501285#501285

Vrh

PostPostano: pon 12 ruj, 2016 13:19 
Offline     DHV 2-3

Poison 3, 70 h, izvrsno stanje, 800 € (zadnja ponuda)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: