»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 08 lip, 2026 15:38.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Skyline Falcon
PostPostano: ned 17 sij, 2010 18:09 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
16.01.2010. u nedjelju probali smo posve nova krila Skyline Falcon na Zmajevcu.
Vjetar je bio 3-4 m/s istočni, dakle čelo. Temperatura zraka 0! Najprije su poletili Ivana i Admiral. Odmah sa starta digli su se u zrak i letjeli dok se nisu smrzli. Krila su posve drugačija od onih koje sam dosad vidio. Prvi puta sam vidio da krila imaju na napadnoj ivici ušivene čvrste, vjerovatno plastične štapiće. Dosta komora sa strana je zatvoreno(oko 7-8 krajnjih). Komore su uske i podsjećaju me više na komore dvojke nego 1-2. Gurtne su uske, a komande su na magnet spojene s gurtnama. Probali smo krila i neki dana po leđnom vjetru. Krila su se dizala kao da leđnog vjetra nema, a bio je oko 2m/s leđa. Kad su Ivana i Admiral sletjeli, otišao sam po njih s autom. Dok smo se vratili vjetar je pao na 2 m/s istok. Mislio sam da ću samo poletjeti i sletjeti, ali sam u zraku ostao jer krilo jednostavno ne ide dolje. Vrlo stabilno, okretno i kupi sve na šta naiđeš. Kad sam se smrz'o i krenuo na slijetanje, krilo neće pa neće dolje. Izgleda da ima odličnu finessu, ali ga treba isprobat još par sati i u različitim uvjetima. Jedva čekam da bude jačeg vjetra ili da dobro zagrije, pa da vidimo to krilo u punom svjetlu. Šteta što nije bio i Biber, jer je u Njemačkoj. Daj Bože više ovakvih dealera da donesu krila da se probaju.
LP Zmaj
slika

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.