»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 09 lip, 2026 22:34.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Netko zainteresiran za letenje u tandemu ? (plaćam :-) )
PostPostano: pon 04 lis, 2010 15:30 
Offline     DHV 1

Član od: pon 04 lis, 2010 15:20
Dao Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Pozdrav,

evo u nedjelju sam u Triblju bio prvi put na letu u tandemu. Bilo je fenomenalno :-D Neopisiv doživljaj letjeti 650 metara iznad zraka :-D :-D :-D :-D :-D

Kako trenutačno za školu letenja pa nemam niti novaca niti dovoljno volje, a ipak bih povremeno volio poletjeti i guštati se, zanima me da li bi netko bio spreman za novčanu naknadu vozuckati me kojih 30ak minuta po zraku ? :-P

Platio bih neznam, 300 kn ?

Imam 27 god, 100 kila. :oops:
Nalazim se u centru Rijeke. Ne povraćam tako često (za razliku od mojeg frenda koji je bljuvao u zraku nakon obične spirale jačine 8 :-D )

Ovo je čisto informativne prirode, neznam da li je tako nešto dozvoljeno (neinstruktorima), koliko je sigurno za prosječnog letača da uzme neiskusnog suletača, koliko se isplati isl.

Hvala svima na eventualnim informacijama,

Zoran.

Vrh

Naslov: Re: Netko zainteresiran za letenje u tandemu ? (plaćam :-) )
PostPostano: pon 04 lis, 2010 16:02 
Offline     DHV 2

Član od: sri 24 vel, 2010 17:27
Dao Palac gore: : 144 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 28 / Palac dolje: : 0
Prosijecan letac nesmije, ponavljam NESMIJE uzeti suputnika u tandem let. To smije samo pilot sa licencom za tandem pilota. Zorane, ti si iz Rijeke pa bio ti bilo najbolje da se obratis klubu Flumen (imas ih na netu) Tamo ces dobiti sve potrebne informacije. I jos jednom: ne idi u zrak sa covjekom koji nema licencu za tandem bez obzira o koliko se dobrom pilotu ili, mozda, prijatelju radilo. Sretno!!!

1 Palac gore: : zoran123456    
Vrh

PostPostano: pon 04 lis, 2010 16:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
Mirko je napisao/la:
Prosijecan letac nesmije, ponavljam NESMIJE uzeti suputnika u tandem let. To smije samo pilot sa licencom za tandem pilota.

Načelno se slažem, ali...poznajem puno pilota koji tu i tamo odvezu tandem, nemaju licencu, a sa 300+ letova i par tisuća kilometara pod guzicom nisu baš ni prosječni - a tandemirali su puno prije nego što je kod nas uopće postojala mogućnost sticanja ovlaštenja. Što se tiče profesionalnog tandemiranja, slažem se da bi bilo poželjno da pilot ima ovlaštenje, tj. da bi svaki putnik koji plaća trebao to tražiti.

ps.I meni se omaklo da tu i tamo nekog provozam ;-) .

zoran123456 je napisao/la:
Bilo je fenomenalno :-D Neopisiv doživljaj letjeti 650 metara iznad zraka :-D :-D :-D :-D :-D

Pa koji te to majstor digao do vakuuma ...šalamala...slažem se s Mirkom, javi se Hrgi u Flumen, on će te sigurno rado vozuckat ;-) .

1 Palac gore: : zoran123456    
Vrh

PostPostano: pon 04 lis, 2010 16:48 
Offline     DHV 2

Član od: sri 24 vel, 2010 17:27
Dao Palac gore: : 144 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 28 / Palac dolje: : 0
Citat:
Načelno se slažem, ali...poznajem puno pilota koji tu i tamo odvezu tandem, nemaju licencu, a sa 300+ letova i par tisuća kilometara pod guzicom nisu baš ni prosječni - a tandemirali su puno prije nego što je kod nas uopće postojala mogućnost sticanja ovlaštenja. Što se tiče profesionalnog tandemiranja, slažem se da bi bilo poželjno da pilot ima ovlaštenje, tj. da bi svaki putnik koji plaća trebao to tražiti.

ps.I meni se omaklo da tu i tamo nekog provozam ;-) .

Danci, naravno da si u pravu. Medjutim, kako moze osoba koja o paraglidinigu nezna nista vise od prosjecnog novinara(sjeti se samo koje gluposti pisu kad pisu o paraglidingu) dakle, kako moze netko bez ikakvog iskustva znati kome moze svoje zdravlje a mozda i zivot povjeriti u tandem letu? Zbog toga je potrebna licenca, ona govori o pilotovih 300+ letova, tisucama kilometara i svemu ostalome sto ide uz to.

Vrh

PostPostano: pon 04 lis, 2010 16:58 
Offline     DHV 1

Hvala na informacijama, dakle nebi bilo niti najmanje pametno kod nelicenciranog letača u tandem ? OK, neću onda tražiti dalje - ipak nebi htjeo da se nešto "neobično" dogodi na nekih 500 metara od tla ... :scratch:

Ma da baš sam bio u nedjelju u tom Flumenu, kod Marka čini mi se. Onaj prvak Hrvatske :)

Super je dečko, međutim ne znam da li se bavi "turističkim" letovima. Mi smo bili na informativnom tečaju, dakle učenje startanja + tandemski let.

Nadam se da ću dobiti kakvu pozitivnu informaciju od njega ili ako se netko ovdje pronađe (instruktor koji bi htjeo zaraditi za ručak i pivce :) )

Vrh

PostPostano: pon 04 lis, 2010 17:17 
Offline     DHV 1

Danči je napisao/la:
Pa koji te to majstor digao do vakuuma ...šalamala...slažem se s Mirkom, javi se Hrgi u Flumen, on će te sigurno rado vozuckat ;-) .

hehe, upravo Hrga iz Flumena :-) prvak Hrvacke :)

Neopisiv doživljaj :) iako je spuštanje bilo BOOOOOLNO :-). Malo sam teži pa smo se zapičili u tlo puno brže nego je idealno tak da smo tresnuli ko vreća :) Ali inače (ma i to je isto bilo fora :) )je bilo zakon zakonski :)

Evo na, i sad cijeli dan o tome letu razmišljam, baš sam se suludo zapalio za ovaj sport. Ali trenutačno ipak ne mogu si priuštiti osnovni tečaj. Možda nakon nove godine ... neznam ...

Vrh

PostPostano: pon 04 lis, 2010 17:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Napisao bih nesto o letenju u tandemu i ovo je cisto profesionalno misljenje pilota koji ima najvise tandema u bivsoj nam drzavi bez ijednog ozlijedjenog putnika!
Letenje tandemom nije isto sto i letenje singlom i jako se razlikuje! Osim sto i takav pilot koji povremeno uzme nekoga u tandem i provoza nije isto kao netko tko to radi stalno i sistematski! Vozio sam 100tinjak osoba koje su letile sa drugim pilotima i koji kazu da je osjecaj posve drugciji! Mnogi piloti bez pretjerivanja mogu odletiti sigurno sa putnikom ali pruziti mu maksimalno zadovoljstvo letenja je posve druga stvar! Mnogi piloti koji lete pun ku..c sati i ka tome su spossobni sletiti na omnju livadu bez jebem ti odvesce sigurno i spustiti putnika posve neozlijedjenog na tlo mogu to izvesti a da ne trepnu! Ali dali putniku sami taj let se na kraju tako dopadne da mu poslje godinama visi i dise za vratom da bi opet letio i nijie tako! kako se svi mi jako razlikujemo i postoji grupacija koja je jako ekstremna prema svemu takvi ce letiti i vise puta sa svakim tko to ponudi! I to izgleda meni kao kada tip nekamo ide i dolazi auto bez klime bez zadnjeg stakla sa celavim gumama i sa pomalo pripitim vozacem on ce se odvasti bolje ne go pjesaciti. Ali bi bio daleko sretniji da ga vozi profesinalni vozac u limuzini na zadnjem sicu gdi moze popiti sampanjac i za vriijem voznje poslikati fotoaparatom i uzivati opusteno u krajoliku kroz koji se vozi! Za mene koji cesto gledam "tandem" pilote pristup start let i slijetanje u HR to mogu izvesti samo 5-6 ljudi koji ce ako zele dovesti do orgazma putnika tijekom leta! Cak i ja koji imam preko 2500 putnika znam zarabiti a kamoli netko tko to radi povremeno! Od pocetka ove godine sam posve okrenuo list letenu tandemom i zelim da svaki let bude savrsen a ne samo da sam odletio putnika! Ljepo je kada dodjes na primjer aerodrom a stjuardesa te pozove imenom i kaze da joj je let sa tobom (ima milijune km preletenih)bio najljepsi let u zivotu! Zato svi koji letite tandem gledajte i proucavajte putnika nemojte da se osjeca koferom nemojte da se osjeca da je ugrozen, nemojte da moze i za momenat pomisliti da je u opasnosti u zraku, nemojte da misli da je se zajebao sto je isao poletiti i najvaznije kada sleti i odvoji se od vas gleda vas kako nekoga koga bi trebalo ubiti toljagom! Putnik vas jednostavno mora nakon letenja obozavati i osjecati da ste vi i ovaj sport stvarno nesto posebno. A ako zelite nesto eksperimentirati po prvi puta sa putniom pa ima pun kofer budalasa koji vec i sami lete na poplonima plahtama i stolnjacima i mozete ih utovariti u tandem i eksperimentirati nesto novo sa tandemom! svakom putniku pristupite kao da vam je jako vazan i da cete prije poginuti nego dozvoliti da se osjeca lose a kamoli da ce mu se nesto lose dogoditi! Svaka sala razbija tremu posebice sala i zafrkancija u zraku ton vaseg glasa je desert za putnika u zraku te po boji vaseg glasa i vaseg raspolozenja on se osjeca dobro i sigurno ili mu srce umire svake sekunde u zraku!
Dobar let sigurno i nasve uzivanje u zraku svima ma gdi i kada letili!
VOJO!

3 Palac gore: : Mirko, Mladen, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 05 lis, 2010 20:13 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 27 pro, 2009 18:20
Dao Palac gore: : 35 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 187 / Palac dolje: : 0
Naravno da je onome kojeg nije strah let na Triblju super i meni je tamo super al nekih 270 km predaleko!

Pitam se dal se moze u HR polagat za tandem ili to jos nije rjeseno?
Potpuno sam za da treba imat dozvolu za to al ako ti to mozes polozit u toj
drzavi a ne ić u Bugarsku ili Zanzibar i sl pa tamo polagat tj kupit i onda ima dozvolu
netko ko ima pare a nema pojma o letenju !!!
Sledeci problem je u parama tj Istra i Kvarner imaju tarife koje su ok al neostvarive na kontinentu !
Evo primjer s Dona let u tandemu traje 5-10min sve i slepanje prema gore i curiona prema dolje,
jer je tak kak je oblacno mutno i hladno i sad koliko bi ljudi bilo spremno i da ce nakon leta bit zadovoljni
i sretni platit 50-100 eura a za pogled na Kvarner i gorski kotar to nije problem jer i let traje duplo duze!
Letjeti po pravilima strasno puno kosta pilota i tada naravno i putnika al sigurno sigurnije neg letit s pijanim
pilotom jer ce te provozat za jos koju pivu!
Letio sam sad za vikend razna tandem krila i stvarno nisu da ih leti bilo tko jer su
brza ,okretna ,osjetljiva na promjenu tezine sve su bolja za one koji znadu letjeti!
Sletanje je tu velika nauka jer vecina putnika nece znat pocjenit trenutak kad potrcat i
spotakne se i neki piloti ih zato uklizavaju na dupe meni se ni to necini bas super rjesenje,
ALI STA JA ZNAM KAD NI JA NEMAM TANDEM DOZVOLU ! ! !

1 Palac gore: : Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: uto 05 lis, 2010 21:58 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Ajd i da ja nešto napišem.
Drago mi je Zoki da ti se svidio let.

Što se tiče tandem NAŽALOST imamo tako nisku cijenu. Da nisku. Škola i oprema koja je potrebna za letenje košta skoro jedanko kod nas kao i vani (tandem novi 4000eur). Kod nas tandem let 50 eur za domaće ljude dok je vani od 100-250eur i to ne pola sata već spust dole.
Vrijeme i znanje pilota također košta, kao i troškovi goriva, dolaska itd.
150kn amortizacija
50 kn gorivo
150 pilotu
Svatko tko vozi tandem pola sata za manje od 50 eur degradira sebe i paragliding ili je dobio opremu na poklon pa može.
Našim ljudima letovi su po 50eur ne zato da bi okretali lovu već, da privučemo ljude da se počnu baviti ovim prekrasnim sportom mada čisto mislim da onog kog interesira će dat i 100.
Pitajte Pulića da vas provoza u svom autu na pisti pola sata za 150 kn, poslat će vas u PM.

Doći će i dan kada će to sve biti bolje regulirano pa će tandem letovi koštat sa PDVom 123eur

1 Palac gore: : gburazer    
Vrh

PostPostano: sri 06 lis, 2010 9:10 
Offline     DHV 2

Član od: pet 04 ruj, 2009 8:23
Dao Palac gore: : 57 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 2
hrga je napisao/la:
Ajd i da ja nešto napišem.
Drago mi je Zoki da ti se svidio let.

Što se tiče tandem NAŽALOST imamo tako nisku cijenu. Da nisku. Škola i oprema koja je potrebna za letenje košta skoro jedanko kod nas kao i vani (tandem novi 4000eur).

Evo, ´o´š kupit dva tandema za te pare:
http://www.pjkflumen.org/hr/shop/gradient-gliders :evil:

5ar....vjetar

Basic flying rule:
Try to stay in the middle of the air. Do not go near the edges of it. The edges can be recognised by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

slika

Vrh

PostPostano: sri 06 lis, 2010 9:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
kameni, mislio sam sa svim popratnim pizzz.

Vrh

PostPostano: sri 06 lis, 2010 9:40 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Da, kameni, za šta bi se ti i putnik kačili? Za uši? Ubroji si još dvije sjedalice, vage i tandem rezervu. Da ne pričam kako ozbiljan tandem pilot koji želi letjeti i komercijalno ne smije smetnuti s uma ni obleku: za sebe svakako a putnika barem savjetovati (premda je bilo onih koji su dolazili u japankama i sandalama te vrućim hlačicama, jel tako Hrga, Vojo, Rodrigo, Doc...?), te neizostavne kacige... jer putnik OČEKUJE da će sve to dobiti. Još ako uzmemo posebne želje (ili da povisimo cijenu) recimo snimanje s helmet kamerom i sl... da ne nabrajam dalje još pun q..c pizzz. a ima ih još koje ovdije nisu ni spomenute. Eto zašto ja ne mislim niti ću ikad misliti na to da postanem tandem pilot. Treba vremena i NOVACA, a obojega (zasad) nemam. A kad ću imati, najvjerojatnije ću investirati u PPG, pa u ''neletiva predvečerja'' uz Darka i Davida gonjati turopoljske divlje svinje, sljemenske medvjede (?) i purgerske mace :blum2:

Vrh

PostPostano: sri 06 lis, 2010 10:07 
Offline     DHV 2

Član od: pet 04 ruj, 2009 8:23
Dao Palac gore: : 57 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 2
Hahahaha.....
Ma znam do u cent koliko oprema košta ali moram Hrgu držat budnim, da se ne opusti i počne pisat bedastoće :-D
Inače i ja sam odustao od tandema. Mnogo živaca za to treba.

5ar....vjetar

Basic flying rule:
Try to stay in the middle of the air. Do not go near the edges of it. The edges can be recognised by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

slika

Vrh

PostPostano: pet 08 lis, 2010 8:28 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
hrga je napisao/la:

cca 4000 eur
tandem 2000-2500 eur
tandemsko sjedalo 500 eur
tandemska rezerva 500-600 eur
stolac za putnika 300 eur
dvije kacige 200 eur
dva kombinezona 200 eur

Da bi se isplatilo, otplatilo, amortiziralo potrebno je odletjeti 80 tandemskih letova po 50 eura ili još više ako tendem pilot naplaćuje manje.

Tih 80-100 letova košta narednih cca 1500 eura ili 10000 kn stoji gorivo bez održavanja automobila). Pa treba napraviti još 30 letova da se i to pokrije.

A vozač, pa neće vas netko badava voziti 150 puta. U međuvremenu je otišao homokinetički zglob od drndanja vozila na Japetić (najtandemskiji teren u okolici Zagreba), a čuju se i ležajevi. Udri još 6-7 letova da popraviš to i pokriješ trošak.

Godišnje osiguranje putnika od nezgode je cca. 1000 kn. Da, da i to postoji. Onaj prema trećoj strani zbog nastale štete je znatno manji iznos.

A IMT, odnosno Ima Mene Tude? Trebalo bi biti i neke zarade da se to uopće isplati raditi.

Kad se sve podvuče tandem je neisplativ i za 50 eura, a neka me netko pokuša uvjeriti u suprotno. Naravno, postoji opcija nabave opreme za upola manji iznos 2000 eura, pa se priča prepolovi, ali opet se radi o brojnim uspješnim tandem letovima da bi se povratilo uloženo.

Vrh

PostPostano: pet 08 lis, 2010 9:30 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Rezultanta! Ne letite tandem radi svoje ZARADE srece i uživanja, nego radi nagrade koju dobijete vidjevši srecu i zadovoljstvo putnika kojega vozite. Ebi ga kad ste šašavi za letačkom srecom i onime što možete to podjelit sa onima koji još neznaju kaj to je. I JA SAM ŠAŠAV AK VAS TO MOŽE UTJEŠIT!.

Vrh

PostPostano: pet 08 lis, 2010 16:33 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
hrga je napisao/la:

cca 4000 eur
tandem 2000-2500 eur
tandemsko sjedalo 500 eur
tandemska rezerva 500-600 eur
stolac za putnika 300 eur
dvije kacige 200 eur
dva kombinezona 200 eur
uloženo.

Ovo od fra Toncija je jedna vrlo precizna financiska analiza svega sto se dogadja oko tandemiranja! Bez ijednog slova zamjerke casna rijec. E sada ima i jedna druga slika a to je laka povezivost pilota i putnika to jest lakse receno povezanost putnika prema pilotu! Ako se potrudite i pokazete putniku/ci sve drazi ovog nebeskog sporta i uvedete ga maksimalno koliko putnik/ca moze podnesti kolicinu adrenalina ali nikako da pretjerate sa time onda ste kralj ili car u svakom pogledu! Evo primjera: Udjem u banku prije neki dan guzva 700 brojeva sam iza broja koji je na salteru, raja nervozna, nema stolica zasjesti, salterci rade presporo i odjednom jedna zgodna bankarska sluzbenica oslovlja me imenom poziva za sobom govori da su papiri spremni (ma koji papiri jebem ti papire ja samo hocu novaca vise nego sto mi limit dnevni na bankomatu dozvoljava i to u gotovini)ali kada me je zvala imenom a ima zgodne noge za kojima idem i gledam ih valjda zna sto radi! Ulazim u kancelariju ona se prijazno pozdravlja samnom i predstavlja me kolegici rijecima ovo je moj supermen sa kojim sam letila i koji mi je pruzio zadovoljstvo o kojem sam ti pricala prije par godina i sa pricom sa kojima se svima penjem na glavu daj da odradimo za njega sto treba i na koji god nacin to treba! Smijesim se kao tip koji je frisko dobio na lotu i polako pocinje biti toga svjestan i pozivam i drugog komada na letenje a kao sjecam se i bataka koji su vec bili u zraku samnom (ma kur...a da nije natpisa imena na jednoj od dvije izbocine na njezinim prsima nebih niti znao tko je! Sreca ona spominje Bjelopolje pa ja vazno kao pricam jest bilo dobro al smo se naletili! Novac dobijam odmah uz upit dali cu i kolegici pruziti uzitak kao i njoj ali nikako bolje jer ce biti ljubomorna ja potvrdjujem da je to normalno izlazim sa novcem i 2 telefonska broja u ruci sretan sto zene bolje pamte mene nego ja njih! Eeeeeeeeee ljudovi to je onaj carobni moment tandemiranja! A da ima i losih ima ali ja volim samo pamtiti one ljepe! Najvaznije je spustiti putnika sigurno bez povrede i bez trauma na zemlju! Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma na cem i gdi god letili!!!!!!
VOJO!

3 Palac gore: : gburazer, JOZA SB, toni    
Vrh

PostPostano: pet 08 lis, 2010 21:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
A ti, Care zalaziš i u banke?! Baš si Car!!!
Ja više ni do bankomata nesmijem, jer se bojim da ne iskoči neki mrgudni lik sa škarama iz onog malog proreza i prereže mi karticu :bad:

Vrh

PostPostano: pon 11 lis, 2010 12:07 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Vojo je napisao/la:
ali kada me je zvala imenom a ima zgodne noge za kojima idem i gledam ih valjda zna sto radi! Ulazim u kancelariju ona se prijazno pozdravlja samnom i predstavlja me kolegici rijecima ovo je moj supermen sa kojim sam letila i koji mi je pruzio zadovoljstvo o kojem sam ti pricala prije par godina i sa pricom sa kojima se svima penjem na glavu daj da odradimo za njega sto treba i na koji god nacin to treba! Smijesim se kao tip koji je frisko dobio na lotu i polako pocinje biti toga svjestan i pozivam i drugog komada na letenje a kao sjecam se i bataka koji su vec bili u zraku samnom (ma kur...a da nije natpisa imena na jednoj od dvije izbocine na njezinim prsima nebih niti znao tko je! Sreca ona spominje Bjelopolje pa ja vazno kao pricam jest bilo dobro al smo se naletili! Novac dobijam odmah uz upit dali cu i kolegici pruziti uzitak kao i njoj ali nikako bolje jer ce biti ljubomorna ja potvrdjujem da je to normalno izlazim sa novcem i 2 telefonska broja u ruci sretan sto zene bolje pamte mene nego ja njih!

Ako je teta tako osupnuta tojom pojavom i rado se sjeća tog leta te još bolje - pamti tvoju facu (što se doduše teško zaboravlja ;), onda možda i rado prati ovaj forum te sa željom i radošću na njemu traži upravo tvoje postove.
Hmmm... :pardon:

Vrh

PostPostano: pon 11 lis, 2010 16:04 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Gore malo "dalje" je kolega Rodrigez postavil zanimljivo pitanje. Dal se u HR moze polagati dozvola za tandem? Eto, mene zanima isto.... Gdje, kada i po kojoj cijeni? Takoder me zanima kako od nekog traziti dozvolu za tandem, ako u HR nije omoguceno polaganje iste? (ovo zadnje pitanje zanemarite ako su se u meduvremenu stvari promijenile)

PS ako Admin misli da je ovo pitanje za posebnu temu, molim da prebaci post

Vrh

PostPostano: pon 11 lis, 2010 16:16 
Offline     DHV 2-3

Citat:
Ako je teta tako osupnuta tojom pojavom i rado se sjeća tog leta te još bolje - pamti tvoju facu (što se doduše teško zaboravlja ;), onda možda i rado prati ovaj forum te sa željom i radošću na njemu traži upravo tvoje postove.
Hmmm... :pardon:

Ma ja nisam mislio da je "teta" osupnuta mojom malenkoscu nego je ono sto ju je privuklo svemu tome je sami cin letenja te dobro i ugodno odradjenog tandema! "Teta" ima negdi oko 32-36 godina i fakat dobro izgleda. Nadam se da ne prati ovaj forum jer bi mi bilo neugodno zbog nemomerisanja takvog komada! Ja cijelo vrijeme mislim da ovaj forum posjecuju letaci i da je malo zatvorenijeg tipa te da povremeno zaluta jos neki zaljubljenik u letenje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: