»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 11:55.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ilegalna radna akcija na M.Kalniku!!!
PostPostano: pet 19 stu, 2010 8:23 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 28 ruj, 2009 20:56
Dao Palac gore: : 12 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 0
Kako je održana ILEGALNA radna akcija na M.Kalniku, bez znanja operatera i kluba Feniks koji upravlja tim letjelište...podsječam sve koji dolaze i lete na tom letjelištu, da su gosti na istome i da nemogu letjeti ako predhodno ne najave svoj dolazak, a kamoli da uređuju letjelište kako njima odgovara...klub će održati sastanak i službeno se očitovati o tome...jer nečemo dozvoliti da se to pravilo nastavi...kako klub Feniks upravlja tim letjelište, tako snosi i određene odgovornosti prema nadležnim institucijama, a ne želimo odgovarati za stvari koje ne činimo...stoga apeliram na iniciatore ILEGALNE radne akcije da poštuju naše odredbe i zakone, te više ne poduzimaju nikakve akcije koje nas mogu dovesti u neželjenu situaciju

edo

1 Palac gore: : Dinac    
Vrh

Naslov: Re: Ilegalna radna akcija na M.Kalniku!!!
PostPostano: pet 19 stu, 2010 8:37 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Može li malo detalja?

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 10:45 
Offline     DHV 2

Član od: pon 21 ruj, 2009 21:33
Dao Palac gore: : 308 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 337 / Palac dolje: : 1
Ja sam sudjelovao.

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 11:05 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 05 ruj, 2009 11:25
Dao Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 29 / Palac dolje: : 0
kmikac je napisao/la:
Ja sam sudjelovao.

Mik-Hac, koja te majka za zeta nebi htjela!

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 13:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Edo je napisao/la:
Kako je održana ILEGALNA radna akcija na M.Kalniku, bez znanja operatera i kluba Feniks koji upravlja tim letjelište...podsječam sve koji dolaze i lete na tom letjelištu, da su gosti na istome i da nemogu letjeti ako predhodno ne najave svoj dolazak, a kamoli da uređuju letjelište kako njima odgovara...klub će održati sastanak i službeno se očitovati o tome...jer nečemo dozvoliti da se to pravilo nastavi...kako klub Feniks upravlja tim letjelište, tako snosi i određene odgovornosti prema nadležnim institucijama, a ne želimo odgovarati za stvari koje ne činimo...stoga apeliram na iniciatore ILEGALNE radne akcije da poštuju naše odredbe i zakone, te više ne poduzimaju nikakve akcije koje nas mogu dovesti u neželjenu situaciju

edo

Eto ja sam također bio jedan od 10-tak aktivnih sudionika navedene akcije i zamisli čuda nije me sram to priznati.
Akcije je nastala potpuno spontano i bez ikakvog prethodnog plana.
Naime, moji "leteći medvjedići" i ja dolazimo na M.Kalnik gdje se već okupilo nešto letača.
Budući da očito nije bilo dobro vrijeme za letenje ,a poslije bi moglo biti, odlučimo da ćemo čekati, pa da ne dangubimo kako sam ja imao 2 mačete u Navari počeli smo sjeći trnje koje je zaraslo gornji start.
O čemu pričam zna svaki pilot koji ja tamo polijetao, a nije uspio iz prve odstartati pa mu se krilo srušilo preko toga trnja.
Kako je unutra bilo i nekih starih panjeva na koje se možeš lijepo razbiti ako zvekneš unutra dojavili smo Kikiju koji je upravo kretao prema nama da uzme i motornu pilu.
Kako su se svi zdušno primili posla akciju smo proširili i na onu "špicu" koju naš Joža nije uspio srušiti kad je čistio donji start
a gdje je bilo par tankih ali visokih drva koja su često ometala polijetanje.
Kako se akcije rasplamsala ja sam o tome obavjestio nadležnu osobu, a to je sada koliko ja znam Božo.
Napomenuo sam mu da se na M.Kalniku odvija "neplanirana spontana akcija", a na što mi je on uzvratio slikom rampe koju su oni istovremeno postavljali na V.Kalniku i sve je bilo Ok jer svakom pametnom nešto takvog može biti samo dobro.
Dakle akcija nit je bila planirana, nit je bila ilegalna jer sam Božu u tijeku akcije obavjestio da čistimo.
Edo, meni se čini da je kod tebe ponovo prisutna ona paranoja s kojom se ja borim od kada se mi znamo (a to je jako dugo) da ću ti ja (čitaj "Let"-Ivanec) uzeti M. Kalnik.
Vjeruj mi prijatelju na riječ da ni u najdubljim kutcima svijesti ja nemam takve namjere, samo mi je u interesu da kad dođem na start ne moram strahovati da ću poderati krilo ili sebe na nekom trnju.
Osobito sad više ne moraš strahovati i sazivati klupske sjednice da se očituju o tome jer ja više tamo neću taknuti ni travicu.
Žalosno je samo što znam da nećete ni vi ili da budem precizniji ne prečesto, jer koliko sam do sada imao prilike vidjeti ti si uglavnom jak na riječima, a djela i konkretne akcije ti malo slabije idu.
I na kraju, kao voditelj strarteva "Let"-a Ivanec dajem za pravo svima koji to požele da legalno ili ilegalno pokose i počiste od trnja starteve na Ivanščici i Ravnoj Gori, a ja ću ih osobno za to još i počastiti.
Eto vidiš moj Edo tako funkcionira jedan pravi demokratski klub, a svoj policijski što se mene tiče možeš objesiti mačku na rep. :hi:

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 17:42 
Offline     DHV 2-3

Red Baron je napisao/la:
Može li malo detalja?

Šteta, šteta je da si povukao svoj komentar, a baš sam te htio pohvaliti. ;)

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 17:59 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Sorry, htio sam ti ga poslati kao PP pa mi se omaklo na forum.
No da rezimiram kad sam već "uhavćen na djelu".
Mislim da je to stvar koja se treba riješiti u 4 oka, a ne da se povlači po forumu. Meni ćete uvijek biti rado viđeni gosti na MK i VK, a vjrujem i Edi i ostalim Feniksovcima. I ti i svi Kuzmići, kao i Kiki i Majstor i cijela Vaša svita. Kako velim vi gotovo da i niste više gosti. No red se je najaviti operatoru letjelišta, prvenstveno letenje ali i šta god da se radi. Vjerujem da tu leži sjeme problema.
Kako velim dok sve ostaje na čišćenju i košnji trave OK. I motorka je dobrodošla dok ne krene u fikarenje pravog drveća. No trebamo postaviti limite da ne počnu dolazit mineri, bageri, šlosari, armirači i betonirci, e tu onda nastaje nevolja.
Svi bi mi voljeli da su nam letjelišta sa 300 kvadrat perzijanera na startu i engleskom travicom na sletištu, ali eto. Kako je tako je...
Budimo kolege i dogovarajmo se. Nemojmo se inatiti...

Zadnja izmjena: Red Baron; pet 19 stu, 2010 18:02; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 18:02 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Franco je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
Može li malo detalja?

Šteta, šteta je da si povukao svoj komentar, a baš sam te htio pohvaliti. ;)

ode sad sve kvragu :bad: .... ajd da vidimo što će bit dalje ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 19:39 
Offline     DHV 2

Član od: pon 19 lis, 2009 8:16
Dao Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 66 / Palac dolje: : 1
tek je sad pocelo bit zanimljivo.jedva cekam nastavak koji vrlo vjerojatno slijedi... :Yahoo!:

nadam se niste nista palili jer bi vam zameril a da me niste zvali :evil:

a sad lijepo feniks, let i kolibri pruzite se rukice i :beer:

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 21:10 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
:Yahoo!: Nastala SMRSA :Bravo: :greeting: :respekt:

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 22:31 
Offline     DHV 2-3

Roman Lavriv je napisao/la:

Vraga ćeš ti vidjeti ispod toga šljema ! :-D

BtW!
U razgovoru i s Edom i s Božijem raščistili smo sve nesuglasice, tako da ću vas morati razočarati jer priča tu barem za mene završava.

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 22:47 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Franco je napisao/la:

BtW!
U razgovoru i s Edom i s Božijem raščistili smo sve nesuglasice, tako da ću vas morati razočarati jer priča tu barem za mene završava.

Znači, kosite i dalje? Ajd, bit će i neki revanš, barem od mene ... makar taj M.Kalnik baš ne preferiram ... možda je bilo bolje da ste iznijeli koji kubik saća na veliki, ilegalno 8)

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: sub 20 stu, 2010 2:54 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Franco je napisao/la:

BtW!

Ma sram te i stid bilo kljuse jedno staro. Dodjes na tudji teren raditi a nikoga ne pitas sta ti koji kur... mislis da si u Japanu! Je.. li te Laza Kamikaza! Ako si vec negdi htio raditi pa kod mene na vikendici ima posla da se useres i bager bi bio dobro dosao! Stoko jedna sitnog zuba, nes ti meni raditi po HR republici. Taman nas je vlada nasa pocela uciti i oducavati od posla a vidi djubre jedno komunisticko udarnicko! Pocne on samoincijativno nam radne akcije uvoditi ma sram te i stid bilo! Nemoj da ti se to vise ponavlja! I ja cu neke kozenkvence povuci nes ti vise ngdi raditi osim u Remetincu.

3 Palac gore: : Franco, ksmokvina, rudar    
Vrh

PostPostano: ned 28 stu, 2010 9:40 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
evo da se i ja uključim malo u ovu diskusiju s obzirom da sam dosta vremena proveo i leteči na m kalniku ai bogme u čiščenju starteva.Nisam učestvovao u ovoj pod navodnicima ilegalnoj radnoj akciji jer je bila spontana što je i to dokaz jer zbog nekih okolnosti na radnom mjestu izbjegavam letjeti bilo paraglajderom bilo para trajkom ili mot. zmajem ovih zadnjih dva mjeseca (30 ov mj se i to rešava).naime da se vratim na temu gledajuči prema gornjem startu desna polovina starta pripada opčini g.rijeka i njihova mehanizacija sa njihovim predstavnikom (bruce lee zvani josip )uredio je ovaj prostor da ga ne zovemo start jer nije kao takav registriran , ali to ne znači da se neče nači načina da se i to sredi,da to sad barem meni liči na jedan od najlepših starteva ako ne u hrvatskoj ondaa u ovom djelu sjzap hrvatske.E sad bi bila šteta da ostane na ovom i da zbog nekih sitnih interesa bilo privatnih vlasnika tzv međaša ( i to možemo rešiti sakupičemo neku paru pa ako su im srušena neka drveča za koje smatraju da su upotrebljiva bilo ka o teh drvo ili ogrijev, mada je u toj okolici malo takvih drveča barem u krugu starteva pa čemo im nadoknaditi štetu) i kluba feniks koji je nadležan za donji školski start ima neke interese bilo sigurnosne bilo nekih činjenica kojih se Franco dotakao ja smatram da zbog svega ovoga treba da sjednemo za stol i uz neko pičence i laganu mezu probamo dogovoriti akciju ili akcije kako bi se ovaj problem rešio na radost svih ljubitelja slobodnog letenja i poštovaoca M.kalnika kao jedne prelepe prirodne destinacije bilo za paraglajderiste ili obične uživaoce u prirodi, toliko.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: